ROL HELPT CHRIS KLOMP AAN OMZET: DIT IS ZIJN PEDO-ARTIKEL! STOP DE PERSEN!

ROL HEEFT BESLOTEN DE REEDS DOOR JORIS DEMMINK BETAALDE INFILTRANT CHRIS KLOMP NOG RIJKER TE MAKEN DOOR ZIJN BLENDLE-ARTIKEL HIER [Pedonetwerk_ smerige bende of malicieuze onzin_ (1) – Reporters Online – Blendle] GRATIS TE PUBLICEREN! * DE BEDOELING IS NATUURLIJK DAT U HET NIET GRATIS HIER LEEST, MAAR BETAALD VIA BLENDLE ZODAT KLOMP ZIJN ZAKKEN KAN VULLEN…

…Over de lijkjes van de door de pedo-sado-mafia verkrachte, doodgemartelde en in stukken gesneden weerloze baby’s, peuters en kinderen. Prima vent die Klomp. Eerder wilde hij Micha ‘voor de rechter slepen’ wegens het gratis publiceren van zijn Blendle-propaganda maar dat deed hij bij nader inzien toch maar niet, wellicht omdat het hele artikel was opgehangen aan Micha Kat, volgens Klomp ‘de bekendste complotdenker’ van Nederland. Misschien maakt Klomp de stap naar de rechter nu wel wegens onze publicatie van zijn pro-Demmink pedo-artikel!

Eén reactie op “ROL HELPT CHRIS KLOMP AAN OMZET: DIT IS ZIJN PEDO-ARTIKEL! STOP DE PERSEN!”

  1. Riekt naar oplichting als men beweerd er zou kwalitatief beter artikel achter een betaalmuur schuilen en t blijkt wat samengeraapt smaad en laster tegen klokkenluiders getuigen en slachtoffertjes met ook nooit een woord jegens of omtrent daders en verdachten.

    Ik denk dat brendle een nieuw initiatief is van justitie om alle rechtsvormen om zeep te helpen.

Geef een reactie