ROL HELPT FRED TEEVEN: ZIJN DE DRIE OUD-HOOFDOFFICIEREN WABEKE, WOOLDRIK EN HOLTHUIS KINDERVERKRACHTERS? WE VRAGEN HET AAN HET OM!

EERST BELLEN WE HET PARKET-GENERAAL, DE LEIDING EN HET ‘ZENUWCENTRUM’ VAN HET OM WAAR HERMAN BOLHAAR DE PEDO-SCEPTER ZWAAIT * VERVOLGENS RICHTEN WE ONS -OP ADVIES VAN HET PARKET-GENERAAL- TOT HET LANDELIJK PARKET WAAR DE ABSOLUTE PEDO-SPECIALISTEN ZITTEN VAN HET OM. om.pedohoofdoff wimdebruinn

3 Replies to “ROL HELPT FRED TEEVEN: ZIJN DE DRIE OUD-HOOFDOFFICIEREN WABEKE, WOOLDRIK EN HOLTHUIS KINDERVERKRACHTERS? WE VRAGEN HET AAN HET OM!”

  1. De naargeestig (‘dead inside’) klinkende Wim de Bruin heeft zo te horen ook een klein spraakgebrekje…..en dat kan voor deskundigen samen met zijn reactiepatroon een eerste indicatie zijn……van (logische) machine geboren zonder mens (kwaadaardige lege huls).

  2. Dat PB BV landelijk parket zit WILLENS EN WETENS (hier is het geen ‘foutje’) in de krankzinnige USA/GB “Dresden” moordpartij onder (bijzonder laffe en weerzinwekkende) dekmantel van oorlog.

    Dat zijn dus qua (verholen) ‘mindset’ ijskoude moordenaars à la “Godzelves” Gonsalves.

    ‘You can’t argue or bargain with psychopaths’ nooit, maar ze worden meteen proactief agressief (bijv. hoorn op de haak gooien of het digitale equivalent daarvan) als ze door hun masker heenprikt of dreigt te gaan prikken.

Geef een reactie