10 Replies to “ROL ONTHULT MEGA-FRAUDE IN MSM EN NIEUW BEWIJS VOOR VLUCHTELINGEN-HOAX”

 1. Betere bron over de waarheid over de vluchtelingen hoax werd gegeven door de Syrische Youtube account SyrianGirlpartisan. (Engels)
  https://www.youtube.com/watch?v=pHFnvFbThDE
  Ze verteld daar, toont ook aan met interviews:
  slechts 10% van deze “Syrische” vluchtelingen komen uit Syrië, anderen zijn immigranten uit andere landen, in Midden Oosten en Afrika, die hun paspoorten in de zee gooiden.
  De vluchtelingen propaganda in de media is bedoeld om een NAVO bombardement op Syrië goed te praten.

 2. euuh euhhh euuuh wat kan ik nou verzinnen, euh euh euh breaking breaking euuh euhh ongehoord euh euh, o wacht on board eeuuuh euh jack de vries euuuh euh o ja wacht we kegelen er een NWO tegenaaan doet het altijd goed ,euh euh this was Mk from onderduikadres Ireland

 3. Psychopaten zijn kenmerkend zo glad als een aal in een emmer snot (‘glib’).

  Über-netjes, van het type witte gewaden aan de buitenzijde, haartjes keurig gepommadeerd en kaarsrecht in de scheiding, afgemeten maniertjes en met de ‘soothing voice of reason’.

  Alles uiterlijke schijn en geacteerd als dekmantel voor de weerzinwekkende (!) ‘alien mindset’ die daaronder verborgen gehouden MOET worden (zodat normale mensen niet meteen op leven en dood in de aanval gaan…..dé definitie van noodweer).

 4. Mij komt Alexander Pechtold -met alarmcode Oranje- voor als een mogelijke verbale, übernette DSM-IV (e.v.) kandidaat van het ‘adapted compensated corporate/political’ type.

  Echter Ispsos heeft de zaak werkelijk diep onderzocht en komt VREEMD genoeg tot een (zo volkomen als maar kan) omgekeerde bevinding:

  ==============
  D66-leider Alexander Pechtold is het meest geschikt om Mark Rutte (VVD) op te volgen als premier. Dat blijkt donderdag uit onderzoek van Ipsos.
  ==============

 5. Uit het warrige betoogje van Micha blijkt nergens iets van mega-fraude of bewijs van vluchtelingen-hoax.
  Ik begrijp dat Micha dat meent te zien maar zou hij ons kunnen uitleggen waaruit één en ander blijkt danwel bewezen kan worden geacht?

  Dit is slechts dronken kroegpraat.

 6. LS…

  Van uit Australië / UK / USSA komen honderdduizenden mailtjes die de Syriërs moeten bewegen om naar Europa te komen. Dus Illuminatie / the Crown / Bilderberg verraad. Ach Bea kom er maar in ! Het Huis van (Nep) Oranje wordt in dat zelfde bericht genoemd als onderdeel van de Cabal !

Geef een reactie