ROL ONTMASKERT EEN NIEUWE MAFIA-GROEP: DE VIER VAN BREDA!

DE HELLS ANGELS, DE BANDIDO’S EN NO SURRENDER ZIJN ER NIETS BIJ * DEZE GROEP CRIMINELEN HEEFT DE OMERTA GEZWOREN IN DE PEDO-BORDELEN VAN BREDA WAAR OOK JORIS DEMMINK, ERNST HIRSCH BALLIN EN ED NIJPELS FREQUENTEERDEN * HUN MACHTSPOSITIE IS ZODANIG, DAT EEN VAN HEN AL JAREN RAADSHEER KAN ZIJN TERWIJL VAST STAAT DAT HIJ EEN PEDOFIELE KINDERVERKRACHTER IS * EEN ANDER GEEFT LEIDING AAN HET OM, EEN DERDE IS TOPMAN BIJ HET OM EN DE VIERDE, EX-VOORZITTER VAN DE RAAD VOOR DE RECHTSPRAAK, IS EEN MEGA-MACHTIGE SHADOW PLAYER EN FIXER VOOR DE PP-ELITE

Forget about de drie van Breda, de Nazi’s die in de vorige eeuw zo’n furore maakten vanuit de koepelgevangenis in Breda. In de geschiedenisboeken van de komende generaties zal sprake zijn van een misdaasgroep die vele malen crimineler en verderfelijker is, juist omdat die zich heeft ingevroten tot in de wortels van ons ‘establishment’: de vier van Breda! Het gat hier om mensen uit de absolute top van onze juridische pyramide die zowat de complete Nederlandse rechtstaat aansturen. De wortels van deze misdaadgroep gaan terug tot in het begin van de jaren 90 in Breda waar ze zich te buiten gingen aan de meest weerzinwekkende perversiteiten, ondermeer in de seksclub Paradise van Leonne Zeegers, geinspireerd door wat er net over de grens gebeurde rond Marc Dutroux. Door hun banden met Demmink en de pedo-netwerken stegen deze mensen hoger en hoger en verkrachtten Nederland meer en meer, tot we anno 2017 de situatie hebben bereikt dat tientallen mooie jonge vrouwen ongestraft kunnen worden afgeslacht door perverts uit de ‘elite’. De vier wisten zich destijds gedekt door burgemeester Ed Nijpels die zelf ook enthousiast meedeed aan de ‘feesten’ van deze juristen. in die zin zouden we ook kunnen spreken van de ‘vijf van Breda’. Dit zijn de vier van Breda:

[wp_ad_camp_1]

Gerrit van der Burg. Thans als topman van het OM een van de machtigste mensen van juridisch Nederland. Hij is zo incompetent, dat hij niet voor een camera kan verschijnen. Hij was bij het OM in Breda de tweede man onder Wabeke. Reeds in die jaren stond het OM in Breda erom bekend intensief samen te werken met criminelen van alle soorten en maten. Dit kwam ondermeer naar voren in de affaire rond OvJ Cees van Spierenburg.

Jan Wolter Wabeke. Na Joris Demmink de machtigste man in onze pedocratie. Ondanks meerdere beschuldigingen onder ede van kinderverkrachtingen kan hij gewoon raadsheer blijven bij het Haagse Hof. Intiem bevriend met Mark Rutte. Was de hoogste man van het OM in Breda in de tijd dat daar het ene schandaal na het andere plaatsvond. De schade die hij Nederland heeft toegebracht in zijn talloze functies, vaak met enorme verantwoordelijkheden en financiele power, is met geen duizend pennen te beschrijven.

Hugo Hillenaar. ‘Groot’ geworden als fixer van Joris Demmink ik de zaak-Baybasin. Liep vanaf 1999 rond bij het OM te Breda in verschillende hoedanigheden. Werd in 2007 de hoogste man van het OM te Breda. Alles waar hij zich mee bemoeide werd een stinkende affaire van fraude, zwendel en corruptie. Thans werkt hij direct onder zijn oude billenmaat Van der Burg als topman van het OM die gaat over alle zaken in hoger beroep. Deze functie werd speciaal voor hem gecreeerd.

Erik van den Emster. Was 15 jaar lang rechter te Breda, tot 1998, de laatste jaren vice-president van de rechtbank. Als voorzitter van de Raad voor de Rechtspraak een van de machtigste mensen in jurdisch Nederland. Grote beschermer van de criminele rechter Hans Westenberg die hij in weerwil van alle feiten en waarschuwingen bleef steunen en financieren in zijn procedures tegen ondermeer Micha. Ingezet door de pp-elite om het gevaar Loterijverlies van Ferdy Roet onschadelijk te maken. Bekleedt nog altijd talloze cruciale nevenfuncties in het halfduister van onze pedo-rechtstaat.

4 Replies to “ROL ONTMASKERT EEN NIEUWE MAFIA-GROEP: DE VIER VAN BREDA!”

 1. De ‘alien mindset’ van deze “driedimensionaal” extreem gevaarlijke/levensbedreigende WARE diep-krankzinnigen, is volkomen (niveau “buitenaards”) vreemd aan de NORMALE mens.
  Vandaar:

  Dealing with covert-aggressive personalities is like getting whiplash.
  Often, you really don’t know what has hit you until long after the damage is done.
  Covert-aggressives are often so expert at exploiting the weaknesses and emotional insecurities of others that almost anyone can be duped…..

  Met deskundigen voorop!

  WE MOETEN PROACTIEF GAAN TESTEN EN UITNEMEN!!!

 2. Uiteindelijk krijg je de krankzinnige situatie, dat van het per jaar verdiende vermogen in de wereld van zeg 9000 miljard Euro, ca. 87% in de zakken van ca. 1% ijskoude (over lijken gaande alsof dat normaal en toegestaan is) psychopatische ‘predators’ vloeit, die dat weer empathieloos zullen inzetten om de strop om de hals van hun prooidieren strakker aan te halen.

 3. Het begint allemaal al veel eerder: De oorspronkelijke, later illegaal (want via verboden = illegale huwelijken met -moreel hoogstaande/intelligente- edelvrouwen) zo genoemde Oranjes, hebben zich (met geen druppeltje adellijkheid in de ***volkomen ongekend in de vroege Middeleeuwen*** fenomenaal moreel debiele volkse aderen, maar adellijke manieren, kenmerkend voor ‘adapted compensated’ psychopaten, ‘one way or the other’ OVER LIJKEN op weg naar usurpatie van normaal overheidsgezag, échter dan echt/verraderlijk overtuigend acterend) via een zwakke (of opvolgende omgekochte/corrupte) bisschop-landsheer ingevroten in het feodale bestuur/de standenmaatschappij (waar alles zijn orde en plaats had, wat voor de narcist, die door begeerte gedreven altijd meer wil zijn dan dat hij aankan of is, “tegennatuurlijk” is), als een nieuw ongekend (niet OPVALLEND grof bijv. abdijen overvallend en nonnen verkrachtend en vermoordend e.d.) monsterlijk type roofridder: zich als een kameleon maskerend, gruwelijk verraderlijk van binnenuit ruggenstekend alle kanten op, zonder Godsvrees (ABSOLUUT geen vermogen tot normale religieuze of psychische integratie) en ontzag voor de (christelijke) overheidspersonen conform Romeinen 13, inclusief het hoogste gezag hier = dat van de Keizer van Europa (‘gullible fool’).

  Hiermee doet de chaos, uitpersing en….pedofilie (en ’turning tables around making their victims the culprit’) zijn intrede en tiert o.a. welig te Breda en Brussel (alwaar ze op voor dergelijke onherkend ingevroten psychopaten typische wijze een huis aan de WARE eigenaar hebben weten te ontfutselen, dat op de Koudenberg vlakbij het hof van de soevereine Hertog van Brabant ligt, die dus deze adders aan zijn borst te koesteren krijgt).

  Hier zien we dus ook meteen het ENORME belang van geschiedvervalsing (en manipulatie via de MSM, scholen e.d.) voor (verholen) proactief agressieve psychopaten die aan de macht willen blijven.

  Oude koek zal de goegemeente nu kortzichtig zeggen, maar de (onaanvaardbare) ‘mindset’ van psychopaten verandert NIET. Ervaringen worden juistnmisbruikt, om het systeem van empathieloze uitpersing en mishandeling van de omgeving e.d. te “verbeteren”.

Geef een reactie