ROMY EN SAVANNAH (11): STOND ROMY OP DE PEDO-HITLIST VAN JEUGDZORG?

LEES HIER HET SCHOKKENDE VERHAAL OP NIBURU.CO OVER DE SLACHTOFFER-DATABASE VAN JEUGDZORG * HET IS ALLEMAAL NOG VEEL ERGER, NOG VEEL SATANISCHER EN NOG VEEL WREDER * PP-ELITE BESCHIKT OVER DATABASE MET DUIZENDEN KINDEREN DIE ZE KUNNEN UITKIEZEN OM TE VERKRACHTEN EN VERMOORDEN

4 Replies to “ROMY EN SAVANNAH (11): STOND ROMY OP DE PEDO-HITLIST VAN JEUGDZORG?”

 1. Iemand die mr. Ella Kalsbeek als eens op psychopathie getest?

  Een spraakgebrek (meer dan gemiddeld aangetroffen bij psychopaten) heeft ze wel en ze heeft rechten gestudeerd (ook meer dan gemiddeld in de belangstelling van psychopaten).

  De door Niburu goed beschreven grenzenloosheid of grensoverschrijding/wetteloosheid van (Prins Bernhard en de USA/GB walgelijke -psychopaten moet men immers, over de generaties heen, als onmenselijke ‘alien mindset’ zien, niet als individuele volwaardige mensen- gruwelmoordenaars van alle kinderen van o.a. Dresden hun verbale/gefingeerde) Jeugdzorg, doet ook alarmerend aan.

  Elders beweert de criminele na-oorlogse staat ijskoud dat de burger-lastpak veel te hoge eisen stelt aan het perfectie-niveau. Wij zijn ook “maar” “mensen”, zeuren ze dan, op de goegemeente inspelend zielig doende…….aangesproken op regelrechte en peperdure wan-prestatie.

 2. Bemerk dat de houding van steeds meer er genoeg van hebbende burgers ten aanzien van hoerstitie plus hun NSB-jodensloof-kanalen, anders dan jij hier op je blog trouwens via je laffe geweldloosheid propageert, de eerste tekenen van een volstrekt bewust dan wel in opdracht uitgelokte burgeroorlog begint te vertonen Kat. Binnen bepaalde kringen waar namelijk wel waardigheid gecombineerd met de hoognodige moed tegen zoveel machtsmisbruik als er tegenwoordig op de Nederlandse straten door de hoerlitie tegen onschuldige burgers wordt misdaan, blijkt er gelukkig meer & efficiënt intelligenter aan de benodigde messenslijperij dat voor de welbekende ijzeren vuist daartegen nodig is in de praktijk te worden beoefend. Dus compañeros, hinderlagen dat sociale putjescheppersrapalje waarna ze desnoods geboeid aan lantarenpalen met hun eigen munitie in de anus ingepropt gecombineerd met de moffenhoeren tekst PEDOSLOOFJES op hun verraderLIJKE smeris kippenborstjes gekrast! VIVA LA REVOLUCION

 3. Dit was me ook al opgevallen. Bij constateringen van leken, die woorden als vreemd, eigenaardig, vreemdigheden, bizar, afwijkend e.d.in de mond nemen, moet je als forensisch deskundige trouwens altijd de oren gespitst houden:

  —————————-

  Er worden in één weekend twee 14-jarige meisjes vermoord, die beiden op een fiets reden en die hemelsbreed misschien 20 kilometer van elkaar woonden. Er worden twee jonge knapen opgepakt die verdachte zijn in deze zaak en toch hebben volgens de politie deze twee moorden niets met elkaar te maken. Los van het navolgende verhaal, lijkt ons dat veel en veel te vroeg om zoiets te concluderen en dan bovendien los te laten in de media. Vreemde loslippigheid van de politie die niet in overeenstemming is met de normaal gevolgde richtlijnen over wat er richting pers wordt verklaard in zo’n vroeg stadium.
  ————————-

 4. Zoals ik voorspelde, Micha zit in een manische fase en gaat gierend over de schreef. Deze bizarre bijdrage gaat hem aangiftes opleveren die hem akelig in de problemen gaan brengen. Mogelijk doet hij dit bewust om een gedwongen opname af te dwingen.
  Dit lijkt me het begin van het einde van de internetcarriere van Kat.

Geef een reactie