3 Replies to “ROMY EN SAVANNAH (15): DE KONING RAAKT DIRECT BETROKKEN”

 1. Any behavior that might seem like mourning or grief is only an act, mimicking what they have observed in humans.
  ———————
  Dat geldt dus n.a.w. ook voor de ‘semantics’ die de kleinzoon van de SS psychopaat die Nederland en de goedgelovige klompjesdragers 2x ijskoud in de rug heeft gestoken, in Italië ventileert.

  De object-liefde van psychopaten laat zich trouwens goed herkennen in bijv. Montecassino en Dresden: VERBIJSTEREND NIET AANWEZIG.

 2. ‘Nassauer’ = opvreter in goed Duits

  De ‘alien mindset’ is de facto een monoliet van anti-menselijke “wezenlozen” of “mechanisch orerende paardenkadavers”, die levenslang een act opvoeren om hun ware krankzinnigheid te camoufleren (de verraderlijke zgn. ‘mask of sanity’ die deze MONSTERS afgekeken hebben), en deze verstikkende monoliet is in werkelijkheid ‘pure evil’:

  —————————-
  Psychopaths/narcissists/monobeings do not love, have no compassion, no empathy, and never mourn the death of anyone. Any behavior that might seem like mourning or grief is only an act, mimicking what they have observed in humans.
  —————————–

 3. Welke koning? Conform de wet hebben wij sedert mei 1940 (Wilhelmina geeft -met alle gruwelijke gevolgen voor land en bevolking van dien ingecalculeerd- de kroon op, door haar ongrondwettelijke vlucht in oorlogstijd buiten het Koninkrijk der Nederlanden) geen koning meer.

  Een ECHTE koning (met hart voor zijn volk en land = in staat tot object-liefde, wat opvretende psychopaten totaal niet kennen en kunnen kennen) zou dat vanzelf nooit doen trouwens, daar is niet eens een wet voor nodig.

Geef een reactie