4 Replies to “ROMY EN SAVANNAH: WHAT’S GOING ON? MICHA EXPLAINS”

 1. Televaag hoernalistiek probeert nu hun aanhang steeds geinformeerder raakt en dus daadwerkelijk met de voeten begint te stemmen ook maar eens wat relevanter uit de hoek te komen?;

  ☀ Op grond waarvan concludeerde de politie zelfs nog voordat Savannah werd aangetroffen dat er geen verband is met de moord op het in de nabijheid teruggevonden meisje Romy?
  ☀ Hoe kan de politie dit überhaupt vaststellen op het moment dat Savannah nog niet is gevonden en dus nog niet vaststaat of zij al of niet door een misdrijf om het leven kwam?
  ☀ Waarom ging de politie na de onrustbarende verdwijning van Savannah niet uit van een mogelijk misdrijf, kwam er geen Amber Alert voor dit vermiste meisje en bleef een moordonderzoek achterwege? Dat alles terwijl de politie wist dat Savannah – tegen haar gewoonte in – opeens niet meer op haar gsm bereikbaar was en niet bij haar vriendin en weer thuis aankwam.
  ☀ Waarom nam de politie in deze afweging klaarblijkelijk niet het feit mee dat tal van andere meisjes in de dagen ervoor in Bunschoten en omgeving al waren achtervolgd/klemgereden door twee licht getinte mannen in een kleine, donkere auto? Van deze feiten is steeds melding gedaan door de slachtoffers. De politie was dus van deze eerdere zaken op de hoogte.
  ☀ Waarom kwam de politie niet met een opsporingsbericht met signalement van deze mannen en beschrijving van hun auto, nadat er meerdere pogingen van ontvoering van jonge meisjes waren in de nabijheid van elkaar? Eea geeft immers aan dat (zeden)misdadigers in de omgeving actief kunnen zijn.
  ☀ Is de politie van mening dat daarmee mogelijk de moord op Savannah (en wellicht ook op Romy) voorkomen had kunnen worden? Zo nee, waarom niet?
  ☀ Indien er sprake is van mogelijke seriedaders die elk moment opnieuw kunnen toeslaan, waarom is er dan nog steeds geen landelijk opsporingsbericht verschenen? Ook zaterdag, een dag na de dood van de twee meisjes, is in Soest weer een meisje van twaalf jaar achtervolgd door een kleine donkere auto met daarin twee mannen. Moet er opnieuw een slachtoffer vallen aleer de politie met een getuigenoproep komt?
  ☀ Komt er een intern onderzoek/onderzoek door de rijksrecherche naar het politieoptreden in deze zaken? Zo nee, waarom niet? Zo ja, worden de uitkomsten openbaar, en als dat niet het geval is, waarom niet?

  BRON

 2. Ik dacht gisteren gelijk al aan wat jij optie 2 noemt. Snelle arrestatie van onschuldige om een rookgordijn te creëren. Uitgesloten dat de NL sheeple die zo zwaar gefluorideerd zijn en zo dociel zijn tot zoiets in staat zijn tenzij het getraumatiseerde vluchtelingen betreft, dan zou het misschien kunnen maar uit Den Bosch helemaal. Dat lijkt meer chatvriend die ze als patsy opgepakt hebben.
  Alle twee in het water gevonden, alle twee 14 jaar. Het zegt voor mij genoeg.

Geef een reactie