RPJ VAN GISTEREN EN EERGISTEREN -MET EEN NIEUWE GETUIGE VOOR HET BODEGRAVEN-VERHAAL!

2 Replies to “RPJ VAN GISTEREN EN EERGISTEREN -MET EEN NIEUWE GETUIGE VOOR HET BODEGRAVEN-VERHAAL!”

  1. Wouter Raatgever, maakte terecht de opmerking, dat Nederland evenals Nazi-Duitsland (waarvan NL staatkundig, door bewust toedoen/hoogverraad van Wilhelmina onderdeel was geworden met Arthur Seyss Inquart als een soort stadhouder….een positie vermoedelijk, na de Nazi Sieg, dan gedacht voor Abwehr V-Mann etc. Bernhard en diens nageslacht…..) verslagen/veroverd en niet “bevrijd” is door de US en UK psychopathocratieën.
    Ze hebben de bezetting slim/extreem glad ingekleed, waarschijnlijk/uiteraard in overleg met….in dit soort malafide zaakjes (immers) steeds bevreemdend opduikende…..Bernhard en in mindere mate Wilhelmina, door niet op elke straathoek mitrailleurs en militairen te plaatsen en te houden (evt. aanleiding tot opstand/burgeroorlog), maar door het verzwakte en uitgemergelde volk de “heerlijke worst” voor te houden van “bevrijding” met, hoe krankzinnig, de extreem schadelijke hoogverraders Bernhard en Wilhelmina als resp. “onderkoning” (achter de schermen aan alle touwtjes trekkend) en “koningin”, in feite echter AFHANKELIJKE stadhouders van de US en UK, zoals ook Edward Snowdon meer recent kon bevestigen: NL staat *onder bevel* van de USUK “deep state”.

    Het idee dat na een (hoogst eventuele) geslaagde uitschakeling van het huidige, achter de coulissen actieve ‘network of common collusion’ van logisch intelligente tot zeer intelligente, geslaagd geïnfiltreerde ‘adapted compensated psychopaths’ in de USA (en UK) met tentakels diep in NL en andere vazalstaten in Europa dringend, figuren van het (ijskoude moreel debiele) type Zbigniew Brzezinski, voor de status van Nederland snel fundamentele verandering (en dan onvermijdelijke en zéér wenselijke militaire tribunalen) zal brengen, lijkt mij eerder een soort (niet onaardig) magisch wensdenken van de kant van Wouter Raatgever.
    ‘Psychopaths do not go down easy’…..en daarbij komt nog: Voor je het weet, zitten ze (zonder *goed gerichte maatregelen* om dat tegen te gaan) weer op je nek. We hoeven daarvoor alleen maar naar het lot van de Franse Revolutie te kijken.

Geef een reactie