RUSLAND: NEDERLANDSE PEDOFIELEN MANIPULEREN MH 17-ONDERZOEK

FEILLOOS EN MESSCHERP FILEREN DE RUSSEN HET A DECHARGE-PSEUDO-WITWAS-‘ONDERZOEK’ VAN DE NEDERLANDSE PEDOFIELEN * LEES HIER HOE MARCEL GELAUFF DE ZAAK PROBEERT WEG TE SPINNEN * MORGEN BIJ PRESENTATIE ‘ONDERZOEKSRAPPORT’: GEEN VRAGEN TOEGESTAAN

RUSSEN ROEPEN NU DE HULP IN VAN DE VN TEGEN DE NEDERLANDSE LEUGENAARS EN ‘ONDERSTE STEEN’-ONDERZOEKERS

[wp_ad_camp_1]

He went on to explain that, instead of conducting its investigation in a logical order, by first examining the damage to the airplane and then, based on this analysis, drawing conclusions as to its cause and source, the DSB had begun with an assumed hypothesis, and worked backward to demonstrate that the evidence met the criteria necessary to prove their preconceived conclusion. De grote vraag is nu: lukt het Rutte cs. het leugen-verhaal over de MH 17 in de lucht te houden of stort het hele bolwerk van list en bedrog ter aarde net als de MH 17 zelf maar nu met als slachtoffers geen onschuldige landgenoten maar Mark Rutte, Camiel Eurlings, Pieter Jaap Aalbersberg, Fred Westerbeke en alle andere schuldigen? De poging van Marcel Gelauff de zaak weg te spinnen is in elk geval hoopvol: nooit eerder zo’n zwak en wanhopig waanzin-stuk gelezen. Vooral het einde mag er zijn:

Nog afgezien van de vraag of de Onderzoeksraad wel antwoord zal geven op de vraag wie er verantwoordelijk is, willen de Russen op voorhand zeggen: heb maar geen vertrouwen in de uitkomst van dat onderzoek. Gezien het feit dat het overgrote deel van de Russische bevolking zich laat informeren door zenders als LifeNews is de kans groot dat die strategie succesvol zal zijn. Volgens Soeleimanov is dat ook niet zo gek. “LifeNews is een zender voor de massa,” legt hij uit. “Die massa bestaat voor 80 tot 85 procent uit mensen die zichzelf beschouwen als patriot en die president Poetin steunen. En het team waar wij hier mee werken, bestaat ook uit mensen die het volste vertrouwen hebben in één persoon: Vladimir Poetin.”

Wat probeert Gelauff hier? Hij construeert: de meerderheid van de Russen zal het onderzoek van de Nederlandse pedofielen niet geloven omdat ze worden gemanipuleerd door een ‘zender voor de massa’. En die ‘massa’ bestaat uit ‘patriotten die Poetin steunen’. No further questions. Feiten zijn voor Gelauff in deze fase van de strijd niet meer van belang.

5 Replies to “RUSLAND: NEDERLANDSE PEDOFIELEN MANIPULEREN MH 17-ONDERZOEK”

 1. De Volkenbond kende drie hoofdorganen: de Algemene Vergadering, de Raad en het Permanent Secretariaat. Daarnaast werd er ook een Permanent Hof van Internationale Justitie opgericht.
  =======================

  Dat laatste was uiteraard niet gunstig voor psychopaten binnen de overwinnende “administraties” die, onder dekmantel van oorlog, betrokken zijn geweest of in ’40-’45 wilden worden bij oorlogsmisdadige gruwel projecten.

  Nu werd die Volkenbond door psychopaten al meteen ondergraven, maar daarvan is de schuld gegeven aan….de volkenbond:

  ‘Psychopaths turn tables -flabbergasting- around and make you the culprit’.

  Laat onverlet dat er een Permanent Internationaal Hof van Justitie was, waarvan na 1945 dus niets meer is vernomen……want:

  ‘The law does not or should not apply to psychopaths’

 2. De Volkenbond werd opgeheven op 20 april 1946, één dag na zijn laatste vergadering. De Verenigde Naties, die werden opgericht in 1945, kunnen worden beschouwd als de opvolger van de Volkenbond.

  Zodat psychopaten met gruwel-massamoord kunnen wegkomen want: ‘The law does not or should not apply to psychopaths’

 3. Poetin die de hulp van de VN inroept.

  Wat een toneelstuk. Net of de Russen niet weten waarom de VN de Volkenbond moest vervangen en wat dat voor de fundamenten/legitimiteit van de VN betekent…….

  Het einde van een door psychopaten gecreëerd leugen-gekkenhuis is KENMERKEND helemaal zoek!

Geef een reactie