RUTTE EN DE HELE CRIMINELE PEDO-MAFIA HEEFT DE HELIKOPTERS KLAAR STAAN! WELKE GROEPEN SLUITEN ZICH AAN BIJ DE BOEREN OM ONS TE BEVRIJDEN VAN DE PEDOFIELEN IN DEN HAAG?

BREAKING: DE TELEGRAAF STAAT STIJF VAN ANGST EN PROBEERT -TEGEN BETER WETEN IN- DE ZEGETOCHT VAN DE BOEREN TE MARGINALISEREN * KOMT EINDELIJK HEEL NEDERLAND IN OPSTAND TEGEN DE KINDERVERKRACHTERS OP HET BINNENHOF? * DE WOEDE HEEFT ZICH IN TIENTALLEN JAREN OPGEBOUWD TOT EEN KOOKPUNT * WAAR IS MARK RUTTE? DE SMERIGE DIVIDEND-BELASTING EN MH 17-CRIMINEEL ZIT NU WAARSCHIJNLIJK IN DE PINOKKIO BAR KINDEREN TE MISBRUIKEN SAMEN MET ZIJN PEDOFIELE HAAGSE VRIENDEN ZOALS WABEKE, HUFFNAGEL EN HARBERS * DIT IS HET ROMEINSE RIJK ON STEROIDS: TERWIJL DE ELITE KINDEREN AAN HET MISBRUIKEN IS EN BABY’S AAN STUKKEN SNIJDT, KOMT HET VOLK IN OPSTAND * VISSERS, STUDENTEN, VERPLEEGSTERS, OUDERS VAN MISBRUIKTE KINDEREN, LERAREN, SOLDATEN: IEDEREEN MOET ZICH NU AANSLUITEN BIJ DE BOEREN EN ONZE MISDADIGE REGERING DE KEIEN OP STUREN

Eén reactie op “RUTTE EN DE HELE CRIMINELE PEDO-MAFIA HEEFT DE HELIKOPTERS KLAAR STAAN! WELKE GROEPEN SLUITEN ZICH AAN BIJ DE BOEREN OM ONS TE BEVRIJDEN VAN DE PEDOFIELEN IN DEN HAAG?”

Geef een reactie