RUTTE ‘GEEN HOMO’ EN HILLARY ‘GEEN GEZONDHEIDSPROBLEEM’: ALLEMAAL PLOTTERS-GEBRAL!

ADVOCAAT THEO HIDDEMA OVER DE ‘AUTHENTICITEIT’ VAN MARK RUTTE: ‘HIJ IS EEN DOOR SPINDOCTORS OPGETUIGDE TREKPOP’ * MAAR IS DIE TREKPOP HOMO, HETERO, BI, A-SEKSUEEL, NECRO OF PEDO? [VANAF 1:04]

WE ‘DENKEN’ DAT HILLARY COMPLEET IN ELKAAR STORT VOOR DE CAMERA, MAAR IN ‘WERKELIJKHEID’ IS DAT NIET ZO! DAT ZIJN BEELDEN DIE ‘SLECHTS BESTAAN IN ONZE ZIEKE PLOTTERS-GEEST’! * OP HILLARY’S HEALTH RUST NET ZO’N GROOT TABOE BIJ DE MSM ALS OP RUTTE’S SEKSLEVEN EN DAT ZEGT ALLES

10 Replies to “RUTTE ‘GEEN HOMO’ EN HILLARY ‘GEEN GEZONDHEIDSPROBLEEM’: ALLEMAAL PLOTTERS-GEBRAL!”

 1. Het is nog maar kort geleden dat de hr. Karst Veling, directeur van “PRODEMOS, zijn functie heeft neergelegd. Toen ik deze collaboranten-club voor het eerst tegenkwam, zo’n 4 jaar geleden, heb ik meerdere comments op hun site geplaatst. In één van die comments schreef ik: “De heer Veling heeft de pest aan democratie en vrijheid. En daarom loopt zijn mond er van over.”

  Dat hebben veel mensen, ook onder het personeel van PRODEMOS, gelezen. Totdat het werd verwijderd. En -de lezer raadt het al!- nu is het niet meer mogelijk om comments te plaatsen op hun site.

  LAAT JE NIET LANGER DOOR DE LEUGEN REGEREN MENSEN EN DOE WAT!

  Ter nadere oriëntatie hier één van de gladde filmpjes van PRODEMOS:

  https://www.youtube.com/watch?v=DlNWwqnSIKg

 2. De goegemeente gaat onder (straks) helse gruwelen ten onder aan oppervlakkigheid/lichamelijkheid en voorkeur voor spektakel.

  Niet alleen promiscue sex.

  De hoestbuien van Hillary, de beperkte doch aansprekend spectaculaire seriemoordenaar Dutroux…..en Robert Hare, deze best wel bewonderenswaardige eenoog, met zijn nijvere werk en IQ van 115 ofzo ziet men als top-deskundige op het gebied psychopathie enz. enz.

 3. Mogelijk/n.a.w. hebben ze beide een ZELFDE probleem dat véél dieper zit (een extreem kritiek beschadigd instinctief substraat, om het simpel te houden) en aan niemand opvalt, zeker niet -als onacceptabele aberratie- aan hen zelf.

  Psychopatentest eerst, psychopatentest NU, psychopatentest eerst, psychopatentest NU enz. enz.

 4. https://herstelderepubliek.wordpress.com/2016/08/23/het-dagboek-van-anne-frank-kan-dicht/#comment-106365

  an argie
  31 augustus 2016 om 22:06

  Hetty,

  De familie Frank genoot een status aparte binnen Nederland vanwege het feit dat het bedrijf van Dhr Otto Frank pectine en opeka maakte, wat nodig was voor de Duitse oorlogsvoering. Dit leverde hem zeer lucratieve handelscontracten op.
  Echter… Hij begon een zwendel met deze toch al zeer lucratieve contracten! In 1944 kwamen de Duitsers hier achter. De familie Frank werd opgepakt (gearresteerd?) door de Nederlandse politie. NIET door de SA, SD, SS, gestapo of andere Duitse instantie.

  Dit is misschien speculatief, maar mijns inziens hebben de zwendelpraktijken van Dhr Frank er voor gezorgd dat hij en zijn familie hun status aparte verloor. Zij zijn allen opgepakt door de politie en naar Westerbork gestuurd. Van daaruit is de familie gescheiden geraakt en zijn Anne en Margot naar Bergen-Belsen gestuurd en Dhr Frank zélf naar Auschwitz.
  Feitelijk heeft dhr Frank er zélf voor de ondergang van zijn eigen familie gezorgd.

  http://www.eindtijdinbeeld.nl/EiB-News!/200/Nieuwsbrief%20213%20-%20141130.pdf

  http://www.pentahof.nl/Brochures/818-AF%20Waarheid%20of%20Leugen.pdf

   1. Mijn beste vriend ging zijn dienstplicht vervullen in Israël en kwam als totale racist en idioot terug. Ik ben helemaal klaar met godsdienst en dan ook met elke.

 5. Precies, plotters hebben een dagelijkse schop tegen bun ballen nodig. De brutaliteit om zelfstandig na te denken en kritiek te geven ook nog. Het is een gotspe.

  De machthebbers/elite hebben het beste met dit land en de wereld voor, dat zie je toch dagelijks aan de neoliberalisering, afpakken van rechten, opdrijven van huizenprijzen, importeren van goedkope slaven uit Afrika want dat is zo leuk. En ohja en NOS spreekt de waarheid en is compleet onafhankelijk, geen spreekbuis voor autoriteiten. Ohja en rechtspraak goed geregeld, burger maakt echt kans tegen grote bedrijven en overheid en elite zoals Paarlberg krijgen geen speciale behandeling hoor. En andere komen niet met vormfoutjes of andere trucjes vrij hoor. En als een elite lid per ongeluk toch wordt veroordeeld dan komt ie wel jaren later weer vrij met schadevergoeding enz. Capiche?

Geef een reactie