RUTTE: IK HEB GEEN LEUKE BAAN, MAAR LIG WEL DE HELE DAG DUBBEL VAN HET LACHEN

PREMIER VAN PEDO-HORROR-PLUNDER-KABINET ONTMASKERD ALS DE MEEST KRANKZINNIGE EN SATANISCHE BRDRIEGER OOIT * IN PANIEK OVER DE SCHADE VANUIT DE PEDO-TEEVEN-DEAL DOET RUTTE EEN LAATSTE POGING SYMPATHIE OP TE WEKKEN BIJ ZIJN VERKRACHTE VOLK [comments Telegraaf] MAAR VERGEET DAT HIJ AL DIE JAREN DE ROL VAN CLOWN HEEFT GESPEELD

[wp_ad_camp_1]

kniese (gast)
je zou voor een tribunaal moeten verschijnen wegens misdaden tegen de bevolking nu kom je er nog lachend mee weg ook bah.

Premier zijn heeft zo zijn leuke aspecten, zegt premier Rutte in een interview met De Telegraaf. Maar ik kan niet zeggen dat het een leuke baan is. Ik vind het vooral een waanzinnige eer.” Na het zware jaar 2014, was ook 2015 een jaar met een zware verantwoordelijkheid voor de premier. “Dit jaar heb ik de verantwoordelijkheid van mijn functie heel zwaar gevoeld. 2014 was met die verschrikkelijke MH17-ramp natuurlijk ook een zwaar jaar. MH17 was in 2015 nog heel erg voelbaar. In mijn baan ontmoet je logischerwijs veel mensen die te maken hebben met verdriet. De laatste ’troefkaart’ van Jack de Vries, deze pathetische en wanhopige call for sympathy?

2 Replies to “RUTTE: IK HEB GEEN LEUKE BAAN, MAAR LIG WEL DE HELE DAG DUBBEL VAN HET LACHEN”

    1. LS.
      Is niet het werkelijke probleem dat de USA voor de gehele EU de lijnen uitzet, onze MP in Den Haag voor binnenlands gebruik een man met klo… wil zijn?

      Maar in Brussel een ventje is waarvan de broek rammelt aan de kont en een totaal ander personage is?

Geef een reactie