RUTTE OFFERT EBRU UMAR OP AAN ERDOGAN EN DEMMINK; IRENE EN EVERT (GROENE) EN NVJ ZWIJGEN

Kamerleden eisen van minister Koenders van Buitenlandse Zaken dat die financiën beschikbaar stelt om Umar bij te staan in haar juridische strijd in Turkije. No further questions. Er had ook kunnen staan financien om een psycholoog te betalen die Umar kan bijstaan in de laatste weken in de opmaat naar haar executie. De werkelijkheid is natuurlijk dat Umar een Ayaan Hirsi Ali-behandeling krijgt en net als de Somalische ex-politica wordt kalttgestellt door de politiek in samenwerking met de MSM. Intussen viert de NVJ het ene ‘persvrijheidsfeest‘ na het andere.

4 Replies to “RUTTE OFFERT EBRU UMAR OP AAN ERDOGAN EN DEMMINK; IRENE EN EVERT (GROENE) EN NVJ ZWIJGEN”

 1. LS…

  5 mei vandaag ! Kan mij nog goed herinneren hoe dat mijn mijn jeugd was. Koekhappen, zaklopen en rolschaatsen met sjerpen van oranje crêpepapier… Nu krijg ik het zuur als ik Fat Willy & Pampa Max met uitgestreken smoelen op de Dam in Amsterdam zie staan. In mijn jeugd werden de NSB kinderen op een misdadige wijze vernederd op de Haagse van Nijenrodeschool waar elke leraar wel een dapper verzetsverhaal te vertellen had. En deze NSB nep Oranje nazaten staan te kijken of het ze het ene moer kan schelen wat er allemaal in de wereld gebeurd. Ja met SS Benno als grootvader en SS Claus als vader en Fascist Zoregjeta zal er weinig koek gehapt worden. Eerder Kaviaar en champagne om te vieren hoe ze dagelijks de boel belazeren. Toen de gewone soldaten nog op de Grebbeberg vielen was er geen officier te bekennen en liepen de Oranje Fascisten lekker in het zonnetje in Londen…

 2. Laten we op deze “bevrijdingsdag” vooral niet vergeten dat Prins Bernhard BV een (corporate) psychopathisch criminele organisatie is, een vazalstaat van de USA/GB (zoals de BRD, maar dan beter verholen omdat Nederland als vazalstaat van Duitsland wordt behandeld en de burgers daar niets van begrijpen) alsof het normaal is (schaamteloos/zonder berouw of inkeer), medeplichtig aan schier eindeloze gruwelmoord.

  Hier nog iets over de (door PB BV -aan de Telefraaf, de NOS/RVD- hartelijk gegunde) persvrijheid in Nederland:

  http://wearechange.nl/?p=345

 3. Micha hier even wat ander nieuws van dhr Klomp op de ad site(op Bevrijdingsdag)

  Publicist legt beslag op AOW moeder vermoorde Marianne Vaatstra
  Publicist Wim Dankbaar heeft beslag laten leggen op de AOW-uitkering van de moeder van de vermoorde Marianne Vaatstra. Na enige tijd besloot hij het beslag weer op te heffen. Dankbaar voert een juridische strijd met Maaike Terpstra. Hij moet voorlopig samen met mede-auteur en uitgever Hans Mauritz een ‘boete’ betalen van in ieder geval 166.000 euro wegens schending van haar rechten. Wim Dankbaar schrijft al jaren op zijn eigen website over de moord op Marianne Vaatstra (16) in 1999. Volgens Dankbaar is de top van Justitie betrokken bij het uit de wind houden van de echte daders. De rechtbank heeft naar zijn mening de verkeerde moordenaar (Jasper S.) veroordeeld door vals spel van het Openbaar Ministerie en het Nederlands Forensisch Instituut.

  Corruptie
  Om die ‘corruptie’ aan te tonen wilde hij het dagboek van de moeder publiceren. Ondanks een, door Maaike Terpstra gevraagd, verbod van de rechter publiceerde hij het dagboek in zijn eigen bewoordingen toch. Ook verzuimde hij de restoplage van het boek te vernietigen. Een rechter oordeelde woensdag dat het aannemelijk is dat Dankbaar en mede-auteur Hans Mauritz hierdoor inmiddels voor 200.000 euro aan dwangsommen hebben laten verbeuren. Het bedrag minus een aantal kosten en uitzonderingen zouden de auteurs aan Maaike Terpstra moeten betalen als het proces helemaal is afgerond. Er loopt nog een hoger beroep van Dankbaar tegen de uitspraken.

  De advocaat van de moeder, Yehudi Moszkowicz, liet eerder al beslag leggen op 200.000 euro van Dankbaar om de verbeurde dwangsommen uiteindelijk ook te kunnen innen. Nadat een rechter oordeelde dat een deel van die dwangsommen wegens mogelijke verjaring eerst terug moest worden gegeven aan Dankbaar, legde de publicist beslag op de bescheiden uitkering van de moeder en op de zakelijke rekeningen van Moszkowicz en zijn kantoor. Het beslag op de uitkering heeft volgens de raadsman diepe indruk gemaakt op de moeder.

  Boek
  Wim Dankbaar zelf zegt een eerlijke strijd te strijden. Volgens de man staat Maaike Terpstra namelijk volledig achter de inhoud van zijn boek en zijn het louter haar kinderen die tegen hem procederen. Dankbaar zegt in een reactie dat de beslissing om beslag te laten leggen op de uitkering van de moeder niet te ver gaat. ,,Het was op advies van de deurwaarder. En het was omdat onduidelijk was waar mijn geld stond. Voor hetzelfde geld had hij dat overgemaakt op haar bankrekening. Op een gegeven moment werd duidelijk dat het nog op zijn derdenrekening stond, toen heb ik het beslag er afgehaald.”

  Volgens de advocaat snijden de argumenten van de publicist geen hout. Hij overhandigde tijdens een van de rechtszaken een handgeschreven en ondertekende brief van Maaike Terpstra, waarin ze stelt dat zij wel degelijk opdracht heeft gegeven voor de rechtszaken en om rust vraagt.

  In de brief schrijft de moeder dat Dankbaar zich niet aan de uitspraken van de rechters heeft gehouden en dat hij de boetes dus gewoon moet betalen. ‘Als ik hem daar niet aan zou houden, zou hij nooit meer stoppen, ik wil dat hij mij met rust laat en accepteert dat ik zijn mening niet deel. Het is een leugen dat ik het eens zou zijn met zijn boek. Ik heb het niet gelezen en ga dat ook niet doen. Ik wil dat Dankbaar stopt en mij en mijn kinderen met rust laat’.

  Strijd
  De strijd tussen Dankbaar en Maaike Terpstra blijft maar voortwoekeren. Er zijn inmiddels al zeker zes rechtszaken gevoerd. Dankbaar sleepte Moszkowicz onlangs nog voor de tuchtrechter, maar die wees zijn klachten af. Er loopt nog een hoger beroep tegen die uitspraak.

  Afgelopen woensdag oordeelde een rechter in kort geding dat het aannemelijk is dat Dankbaar en zijn mede-auteur samen voor 200.000 euro aan ‘boetes’ moeten betalen en dat het beslag van Dankbaar op de rekeningen van Moszkowicz grotendeels niet deugen en moeten worden opgeheven. De advocaat van Maaike Terpstra heeft naast het enorme geldbedrag ook beslag laten leggen op de 415 m2 grote villa van Dankbaar in Overveen. Op de zeer riante woning met zeven slaapkamers en twee badkamers rust een hypotheek van 600.000 euro en het pand staat te koop voor 1,6 miljoen euro. Dankbaar vergaarde zijn fortuin als internetondernemer.

  Mensen die menen nog geld tegoed te hebben van een ander kunnen via een deurwaarder proberen beslag te laten leggen op bankrekeningen of een woning. Het beslag is een drukmiddel om het geld alsnog te kunnen krijgen. Een deurwaarder kan niet zomaar beslag leggen. Hij of zij moet wel een vonnis of dwangbevel hebben.

  Veroordeling
  Dankbaar is al eens onherroepelijk veroordeeld voor zijn uitlatingen over de moordzaak en moet zich dit jaar opnieuw voor de strafrechter verantwoorden. Het Openbaar Ministerie verwijt hem iemand ten onrechte en bij herhaling op te voeren als betrokkene in de geruchtmakende moordzaak.

  In 2013 werd Jasper S. onherroepelijk veroordeeld voor de moord op Marianne Vaatstra. Hij legde een volledige bekentenis af. Bovendien bleek dat zijn dna op meerdere plekken op en bij het slachtoffer was aangetroffen. Ook had hij het mes waarmee hij het meisje had vermoord, nog bewaard.

Geef een reactie