SABOTAGE VERHOREN DEMMINK EN OPSTELTEN: STAAT KOMT NU IN THE OPEN OVER SCHULD; VERHOREN NIET MEER NODIG

DE STAAT HEEFT BART VAN WELL EN HET NEDERLANDSE VOLK DE BESTE DIENST BEWEZEN DENKBAAR: EEN VOLLEDIGE SCHULDBEKENTENIS AAN HET VERKRACHTEN EN (DOOD)MARTELEN VAN DUIZENDEN KINDEREN * HET SABOTEREN VAN HET HOREN VAN DE TWEE TOP-GETUIGEN IS DE FACTO EEN SCHULDBEKENTENIS * DAT WAS REEDS BEKEND BIJ DE ROMEINEN: FATETUR FACINUS QUISQUIS IUDICIUM FUGIT * LATER VIDEO-UPDATES VAN MICHA ALS DE OMSTANDIGHEDEN DAT TOELATEN EN CHRIS KLOMP ZIJN YOUTUBE-KANAAL NIETS REEDS UIT DE LUCHT GEEFT GEHAALD

8 Replies to “SABOTAGE VERHOREN DEMMINK EN OPSTELTEN: STAAT KOMT NU IN THE OPEN OVER SCHULD; VERHOREN NIET MEER NODIG”

 1. Overigens Bonusje jij valt toch voor hey mannelijke geslacht als ik het goed heb begrepen, en je valt dus vervolgens vervolgens onder de groep homofiel.

  Is het dan niet heel vreemd hier rond te hangen, bij een webmaster die regelmatig alle homos weg zet als kinder slachter en andere grappen en grollen, zoals het commentaar op het beleid wat vervolgens positief is voor de rechten voor mensen die een keuze voor heren liefde hebben.

 2. “”al legt men alle bewijs dagelijks aan ze voor gaan ze toch door met louter afbraak zonder regards voor Waarheden reeds vermeldt dezen verzwijgende en omzeilende””

  wordt ook erg makkelijk gemaakt door zaken te versluieren met ruis zoals Koen Voskuil dat al aangaf, en in eerdere fase al verkondigd door Adele vd Plas.
  Maar ja je moet toch wat om je luie leventje vanuit een Iers 4 sterren hotel te kunnen voortzetten. Stort meer geld mensen ……..

 3. En hoe gaat de Bonusje dat toepassen op de nieuwe advocaat van Kat, moeten ze eerst een drugs test ondergaan voor dat ze de zaak van Kat mogen behartigen??

  Is de advocaat van Bart v W wel helemaal clean, of zit deze vervolgens aan de chrystal meth??

  En wat zou Adele vd Plas eigenlijk voor zooi gebruiken??? lijkt me toch dat daar al heel gauw lijntjes getrokken kunnen worden naar drugsyndicaten.
  En dus dichter bij het vuur zit dan andere advocaten.

  Nou dan hebben we nog een drugs link namelijk Stevn Brown ……….

  Tevens kunnen Kat bijvoegen aangaande zijn harddrugs gebruik namelijk in de vorm van drank.

  gezellige boel ………

 4. “”Zag/hoorde je advocaat stapel op filmpje van Nico van den Ham..lijkt me ook een heroinejunk “”

  mmmhh lijkt me toch dat Micha Kat hier eens iets moet doen, tot nu toe geen enkele reactie van Kat op Stapel/vd Ham verhouding.

  En toch wel heel appart dat Kat zijn fans beweren dat zijn advocaat aan de heroine zit, anderzijds lijkt me dat niet zo vreemd als je figuren als Kat en vd Ham als clienten moet bedienen ……….

  Voormalige rijschoolhouders die gewoon maar effe langs de neus weg verkondigen dat personen aan de heroine zitten …….sja wordt dat de nieuwe trend in de alternatieve sector ???

 5. Is er al actie tegen chris klomp in touw gezet inzake zijn laster leugen en schaden veroorzakingen wat met zijn enorme klantenbestand wel eens twee maserratis en mischien wel eens een hele lamborgini kon opleveren..Civielrechtelijk natuurlijk om die pestilente incestplaag van heroinejunken van justitie te omzeilen?

  Zag/hoorde je advocaat stapel op filmpje van Nico van den Ham..lijkt me ook een heroinejunk dus Geen geld laten beheren en een totaal onbetrouwbaar iemand.

  Leerzaam is dat filmpje van Nico van den Ham te beluisteren om aan stapel het ” never mind go on” van @DSR te bewonderen in dagelijks taal gebruik tussen advocaat en client..elk bezwaar van van den Ham uitwissende weg wuivende er over heen stappende schone lei ophoudende..zich zelf geen spoortje kwaad bewust..dagelijks Holocaust ontkenning als juridisch taal gebruik in your face je elk Entiteit ontzeggende.

  Ik zou me naar een ander Advocaat haasten beste Kat want als het mis gaat weten we nu al wié de culprit..mét de rekeningen.. is! Kan me van deze geen spoortje Winst voorstellen!

  1. De diverse bezoekers hier hanteren trouwens eenzelfde houding en uitgangspunten van totaal ontkenning al legt men alle bewijs dagelijks aan ze voor gaan ze toch door met louter afbraak zonder regards voor Waarheden reeds vermeldt dezen verzwijgende en omzeilende.Puur afbraak van Persoon en Bewijs is de rule bij hen. Holocaust ontkenning!

  2. Btw ..”deze manier van communiceren met clienten door stapel is voor Mij al het Bewijs dat deze tot de misbruik cabal behoord en demmink/oranje dient! Ik acht de kans dat deze een eigen persoonlijk motief ..zo als slaapfeestjes ..heeft dat geen enkel misbruik zaak ván de grond komt als 100% aanwezig!

 6. We herinneren natuurlijk dat ivo opstelten via de link jeugd zorg al reeds op tv excuses “Dús Schuld” heeft bekend en Betuigd omtrent al een deel der massieve massale Kinder misbruiken en daarmee reeds per definitie als bestaande erkend?

Geef een reactie