SAMEN KUNNEN WE HET WINNEN VAN EENVANDAAG.. HET IS EEN ZAAK VAN LEVEN OF DOOD

DIEN OOK DE KLACHT IN TEGEN DE NAZI-COLLABORATEURS VAN EENVANDAAG DIE DE NIEUWE HOLOCAUST IN DE STEIGERS ZETTEN IN OPDRACHT VAN DE PEDOFIELEN EN DE PLUNDERAARS

Sjoerd Fennema die naar eigen zeggen ‘complotsites heeft benaderd’ voor zijn demoniserings-serie heeft deze site niet benaderd, de site van Martin Vrijland niet benaderd, Coen Vermeeren niet benaderd en ook Niburu.co niet benaderd. Dat contact hebben ze dan waarschijnlijk gezocht met websites op Mars, want uiteraard staat er niet bij met wie ze dan contact zouden hebben opgenomen. Niet met ons in ieder geval of collega’s waar wij mee contact hebben schrijft Niburu.co. Waarschijnlijk heeft Fennema zijn vriend Eric Donk en zijn vriendin Myra wel benaderd. Opvallend dat zij zich zo stil houden. Maar moet u zich voorstellen: Fennema maakt een serie over complotdenkers zonder complotdenkers daarin aan het woord te laten. Dan komt hij daardoor in de problemen en verweert zich dan door te zeggen: ‘Maar ik heb wel complotsites benaderd, hoor!’ Dat blijkt dan een leugen. Dan maakt hij het nog erger door toe te voegen: ‘Maar die complotsites wilden niet meerwerken of stelden absurde eisen.’. How low can you go? EenVandaag ligt op het hakblok.

9 Replies to “SAMEN KUNNEN WE HET WINNEN VAN EENVANDAAG.. HET IS EEN ZAAK VAN LEVEN OF DOOD”

 1. Let op mijn woorden: over pakweg 14 dagen is Kat alweer uitgekeken op Een Vandaag en is er wel weer een andere ergernis die weer dagenlang wordt uitgemeten.

   1. Dit gaat goed totdat er eens een keer een hollandse Anders Breivik het binnenhof oprijdt met 1000 kg explosieven of met 25000kg Brussel binnen. Ik zie Putin eigenlijk ook nog wel op korte termijn Brussel en Davos platgooien. Als Hillary president wordt zal zij Europa dwingen om een oorlog met Rusland te beginnen. Waarom dan niet zelf eerst de boel uitschakelen. Trump wil ook van de NWO af dus als die president wordt ziet hij dat misschien wel ook als een goede oplossing. Europa zal hoe dan ook verkloot worden door de UN. Gebeurt er niets dan wordt het overgenomen door de moslims binnen een paar weken als de Turken visumvrij in Europa kunnen reizen. Ik zie de regering in brussel ook zich niet zelf opheffen en dat betekend de NWO agenda 21 zal kost wat kost uitgerold zal worden. Hoe je het wendt of keert Europa is gone.

 2. “Niburu” is totaal ongeloofwaardig.

  Dit land is kapotgemaakt door een bende zwaar criminele ambtenaren waar het falderappes ook nog eens zèlf voor gekozen heeft. En tegen zoveel geweld kunnen mijn vrouw en ik natuurlijk niet op.

  Wij gaan dus onze koffers pakken. Gauw wegwezen hier. Naar een lekkere ruime woning met een aantrekkelijke architectuur en een gul gastenhuis op mooie plek waar niets te halen valt. Want dan blijven ze wel weg. Vandaag zei mijn vrouw nog met een fijn lachje tegen me: “Ik heb nu al medelijden met de achterblijvers”.

  1. zo is het bij mij ook. Hier wil niemand wonen want er is niets. Geen probleem, Dan zorg je gewoon dat je alles zelf hebt. Lekker rustig en ik ben in 5 jaar geen politie auto hier tegen gekomen. Als ik 50 meter oprit weghaal dan kunnen ze hier alleen maar met een helikopter komen. De graaf machine staat al klaar en dat klusje is in een uurtje geklaard. Ik heb al medelijden met de achterblijvers sinds 2000. Het doet ook echt pijn elke keer als ik in Nederland kom en zie hoe hard het achteruit holt. Helaas zien de Nederlanders het zelf niet. Ze kijken teveel op hun smartphone i.p.v. eens om zich heen te kijken. Er zijn niet eens kleine tekenen van verzet en iedereen accepteert de steeds groter wordende ellende. Als Rutte gewoon weer lijsttrekker van de VVD kan worden zonder dat die partij totaal failliet gaat dan weet je toch dat het over is met Nederland.

   1. Precies zo is het Zure. Rivierdelta’s trekken nu eenmaal zakelijk ingestelde lieden aan en het is nu alleen nog maar hoeren en boeren in dit op het oog zo nette land. En dat willen wij niet meer want mijn vrouw en ik zijn er van overtuigd dat je alleen maar een beetje gelukkig kunt worden zonder hebzucht.

    1. Ook voor onze enige filosoof Baruch Spinoza (en als ik me niet vergis strijden Rotterdam en Goes nog steeds om de eer in welke stad hij heeft gewoond) was nederland te klein.

 3. Alleen kunnen we het niet bolwerken.
  We hebben honderdduizend mensen nodig met hooivorken om een dochter van een bizarre (psychopathisch verzwegen en verholen) SS hoogverrader aan te pakken (met dank aan “Ome Jan” en Boinkk):

  =================

  Boze Bea

  Beste jongens en meisjes,

  Vorige week was ik in de supermarkt. Ik stond bij de kassa in de rij en moest wachten. Toen zag ik in het karretje van de mevrouw vóór mij zo’n tijdschrift liggen. Dat had ze gekocht. Aan de buitenkant stond met grote letters dat Beatrix, de vorige koningin, een hele lieve oma was voor haar kleinkinderen.

  Misschien is ze een lieve oma voor haar eigen kleinkinderen, maar ze is geen lieve oma voor alle andere kinderen van Nederland. Vorige week was er een Amerikaanse politieman, Gordon Duff, die gezegd heeft dat het koninklijk huis en de regering van Nederland vol zit met mensen die vieze spelletjes doen met kinderen. Die kinderen vinden die spelletjes helemaal niet leuk. Ze zijn erg bang en het doet veel pijn. Soms gaan er zelfs kinderen dood door die spelletjes.

  Beatrix zegt hier niets van. Ze vindt het allemaal goed. Ze vindt het goed dat er kinderen gepest worden (w.o. natuurlijk speciaal kinderen die “Dresden”  “overleefd” hebben: DSR). Ze is een boze heks, Boze Bea. Ze woont in een kasteel met een enge naam: Drakenstein. Ook heeft ze een boot ‘De Groene Draak’. Weer zo’n enge naam. Heksen houden niet van mensen en al helemaal niet van kinderen. Af en toe gaat Boze Bea met andere heksen en tovenaars naar een vergadering. Bilderbergconferentie noemen ze dat. Daar maken ze plannetjes om oorlogen te beginnen. Dan gaan er veel mensen en kinderen dood. Dat willen ze graag.

  Deze heksen en tovenaars willen dat gewone mensen verdwijnen er alleen nog maar “belangrijke” mensen overblijven: koningen, graven, hertogen en baronnen (met dezelfde ziekte of helemáál nep, zoals Boze Bea zelf: DSR). Deze moeten dan net als Boze Bea wonen in kastelen. Alle huizen van gewone mensen moeten worden afgebroken. Een paar gewone mensen mogen blijven. Die mogen de stallen van de paarden uitmesten; en graan verbouwen. Allemaal zwaar werk, waar deze zogenaamd belangrijke mensen zelf geen zin aan hebben. En enkele van jullie moeders mogen in de keuken van het kasteel werken om brood te bakken.

  Weet je, wat we doen? We jagen haar gewoon het land uit! Jullie moeten tegen je vaders zeggen, dat ze allemaal een hooivork moeten kopen. En dan gaan we vroeg in de ochtend, als ze nog slaapt, naar Drakenstein. Een paar mannen klimmen door het raam van haar slaapkamer. Ze prikken haar met hun hooivork wakker. En als ze dan uit het raam kijkt, ziet ze honderdduizend mensen met een hooivork. Dan wordt ze zo bang dat ze snel naar haar boot, de Groene Draak, loopt en naar Engeland vaart.

  Ome Jan
  ================

Geef een reactie