SATANIC OVERDRIVE: NABESTAANDEN VAN DOOR DE STAAT VERMOORDE MH 17-SLACHTOFFERS GEPSYCHIATRISEERD MET NIEUWE ‘ZIEKTE’: COMPLEXE ROUW

DE NABESTAANDEN WETEN MINSTGENOMEN DAT DE STAAT HET ONDERZOEK NAAR DE DOOD VAN HUN GELIEFDEN MANIPULEERT EN SABOTEERT, MAAR VELEN ZULLEN INMIDDELS TOT DE CONCLUSIE ZIJN GEKOMEN DAT ZE ZIJN VERMOORD DOOR RUTTE CS. * OM ZE TE ‘HELPEN’ MET HUN WOEDE, VERDRIET EN ONMACHT BEDACHT DE STAAT EEN NIEUWE ‘AANOENING’ VOOR DEZE GROEP

[wp_ad_camp_1]

De psychische problemen van de nabestaanden lopen uiteen van complexe rouw, post-traumatische stress of een ernstige tot zeer ernstige depressie, zo schrijven de onderzoekers. Complexe rouw kan worden omschreven als een psychische gesteldheid waarbij mensen na twaalf maanden zijn vastgelopen in hun rouwstaat, hun hersenen begeven zich in een paniekstand wat voor een continu gevoel van stress zorgt. Ze kunnen het verlies van hun dierbare niet accepteren. Complexe rouw staat tegenwoordig net als PTSS (post-traumatische stress stoornis) en depressie in het psychiatrisch diagnostisch handboek DSM, zegt Jos de Keijser (foto), bijzonder hoogleraar Complexe Rouw aan de Rijks Universiteit Groningen en de leider van het onderzoek naar de MH17-nabestaanden. Lees het hele horror-verhaal in De Volkskrant. We hebben hier te maken met een variant op de psychiatrisering van ‘complotdenkers’. Sterker: als je niet denkt dat je geliefden uit de lucht zijn geschoten door een op oorlog en ondergang toegespitste Poetin maar in grote psychische problemen geraakt omdat je weet dat zij door je eigen overheid zijn vermoord en dat deze overheid vervolgens ook nog eens het onderzoek saboteert… dan krijg je -op staatskosten- een ‘officieel erkende’ psychische ‘aandoening’ toegemeten -die uiteraard vergezeld gaat van speciale medicatie waar je ook nog eens zelf voor moet betalen. Medicatie die je uiteraard verder reduceert tot de status van NWO-Untermensch.

4 Replies to “SATANIC OVERDRIVE: NABESTAANDEN VAN DOOR DE STAAT VERMOORDE MH 17-SLACHTOFFERS GEPSYCHIATRISEERD MET NIEUWE ‘ZIEKTE’: COMPLEXE ROUW”

 1. Bij Bernhard zur Lippe Biesterfeld zag je op een jeugdfoto de aberratie onverholen uit zijn ogen spatten, naast zijn normale broertje Ashwin.

  Dan weet je als deskundige nog niet precies welke persoonlijkheidsstoornis het is. Het kan bijv. ook een vorm van (als uiterst hinderlijk/lastig ervaren, want de scherpe kantjes in de omgang ook totaal niet gemaskeerd/verheimelijkt) “autisme” zijn.

  Maar als dan dieren mishandeld en gedood worden, kleinere broertjes vals beschuldigd, rechters listig en ijskoud op het verkeerde been gezet, bij herhaling (bijv. brutale/kenmerkend vreesloze) incidenten ontstaan met medestudenten en in kroegen e.d., een aaneenschakeling van kickzoekerij met over”moedige”/uit de bocht vliegende ongelukken, de naaste familie al enigszins de de blikken ten hemel richt enz. enz. enz., dan weet je als deskundige dat het vrijwel zeker BINGO! is.

 2. Uiteraard weten overheden (internationaal psychopathocratieën, want dat psychopaten zich, uit de aard van de aberratie steevast krankzinnig energiek, een weg banen/hakken naar macht en controle gaat in alle landen plusminus hetzelfde) precies wie MH-17 heeft neergehaald.

  Dat maakt het normaal en natuurlijk verwerken en afsluiten van een dood (psychopaten kennen dat niet) onmogelijk. Een levenslang gaslighting effect zal zich inzetten en PB BV psycholoog of psychiater Jos de Keijser gaat PB BV helpen om de slachtoffers hiervan nog een beetje verder te laten verdrinken.

 3. Ja, klop voor echte hulp aan bij uw vertrouwde psychopathocratie.

  Psychopaten proberen kenmerkend drenkelingen verder onder te duwen……

Geef een reactie