SATANIC OVERDRIVE: TELEGRAAF BEREIDT NEDERLAND VOOR OP ‘JORIS DEMMINK-SCHOLEN’

HET ‘HAKENKRUIS-PAK’ VAN MAXIMA WAS EEN ZORGVULDIG GEPLANDE SUBLIMALE BOODSCHAP AAN HET NEDERLANDSE VOLK * TWEE JAAR GELEDEN STELDE KLOL AL VAST DAT DE TELEGRAAF BEZIG IS MET EEN ADOLF HITLER-OFFENSIEF

De Joris Demmink-school. Het Joris Demmink-instituut voor studie naar gedrag van kinderen. De Demmink-penning voor degene die zich het meest inzet voor het kleine kwetsbare kind. We zijn er hard naar op weg onder leiding van De Telegraaf en het KH. We noemen dit al jaren de satanic overdrive. Hier de laatste actie in deze agenda van het dagblad: de Adolf Hitler-school. Zeg nou zelf: als dat kan, dan moeten Demmink-scholen toch zeker ook wel kunnen?

5 Replies to “SATANIC OVERDRIVE: TELEGRAAF BEREIDT NEDERLAND VOOR OP ‘JORIS DEMMINK-SCHOLEN’”

 1. Bij de miljoenen rechtstreeks vermoorde mensen en kinderen, hebben we het dan nog niet gehad over de indirecte slachtoffers van deze Oranje vijanden van het menselijk geslacht.
  Sommige hooggevoeligen krijgen namelijk al een hartaanval van de blote aanwezigheid van dergelijke walgelijke MONSTERS in de omgeving, laat staan als ‘gaslighting’ e.d. gericht wordt toegepast.

  Ga er maar aanstaan om ‘gullible fools’ (psychopaten zijn wel ijskoud praktisch en logisch…..) op dit punt wakker te krijgen:

  http://www.infowars.com/video-americans-believe-the-word-gullible-has-been-removed-from-the-dictionary/

 2. LS…

  Kan inderdaad geen toeval zijn Fascisten dochter Pampa Max in Nazi Muisgrijs met Hakenkruis… Of dat mens is achterlijker dan ik dacht…

 3. En nu maar lekker Koningsdag vieren, dappere Nederlanders.

  De miljoenen door Van Nassau ijskoud vermoorde kinderen in Duitsland, in Brabant, in Indonesië, tijdens WOII etc. etc. op hun graf (als ze dat tenminste hebben) pissend……

  Niet aan je kinderen vertellen hoor, het moet wel gezellig blijven!

 4. Overigens, waarom zou Adolf Hitlerschool niet kunnen bij het Prins Bernhard Plantsoen en de Winston Churchilllaan?

  Omdat deze wat minder intelligente en verholen/ aangepaste/gecompenseerde psychopaat “de oorlog verloren” heeft?

 5. Subliminaal…..

  Dit soort uiterst kostbare hoeden en jassen toestanden (wat dan door alle kenmerkend gek/idolaat gemanipuleerde gebiologeerde meelopers/lakeien nagebootst gaat worden), zijn eigenlijk op psychisch niveau te vergelijken met de mindere (en minder intelligente) seriemoordenaar Ed Gein, die zich (onaangepast/ongecompenseerd schaamteloos rechtstreeks) hulde in kledij van mensenhuid.

Geef een reactie