SATANISCH OFFER IVANA SMIT STAAT NU VAST DUS HOREN WE ER NIETS MEER OVER

OP 16 FEBRUARI KWAM IN ALLE STILTE HET ‘EINDRAPPORT’ IN HET NIEUWS OVER DE MOORD OP MODEL IVANA SMIT: ZE IS VERMOORD IN HET APPARTEMENT EN DAARNA NAAR BENEDEN GESMETEN * WELKE NEDERLANDERS WAREN AANWEZIG BIJ HET SATANISCHE OFFER? * DEZE SITE HEEFT HET OPNIEUW 100% BIJ HET RECHTE EIND NADAT DE TELEGRAAF DE MOORDENAARS PROBEERDE AF TE DEKKEN DOOR VANAF HET BEGIN TE SPINNEN DAT ZE ‘NAAR BENEDEN IS GEVALLEN NA EEN AVONDJE STAPPEN’

[wp_ad_camp_1]

De term ‘nepnieuws’ is hier niet meer op van toepassing, dit gaat veel verder. We spreken nu over de situatie waarin de MSM mede-schuldig zijn aan moord, in een 100% complot volledig samenspannen met moordenaars door ze wit te wassen- in feite niet anders dan hoe de MSM zich opstellen in de zaak-Demmink. Als er geen waarheids-media waren geweest zoals deze site en geen nabestaanden die zich niet klakkeloos wensten neer te leggen bij het afdekken door met name De Telegraaf van de moordenaars, was de hele zaak-Ivana niet verder gekomen dan: model zuipt zich klem en waggelt stomdronken over de railing van een balkon en valt dood. Nu moet de ‘geheel onafhankelijke’ staats-patholoog Frank van de Goot constateren dat ze is vermoord in het appartement.


Deze video maakte Micha een maand geleden over de zaak-Ivana

Dat de moordenaars bescherming genieten vanuit de hoogste regionen behoeft geen nader betoog: de hoofdverdachten werden reeds direct vrijgelaten. Dit schreven wij in ons eerste Ivana-artikel op 9 december: Lees het artikel over de tragische dood van model Ivana in De Telegraaf en je weet: hier is de satanische elite at play. Lekker makkelijk om zo’n model te sado-defenestreren aan de andere kant van de wereld. Want ja, in Nederland zou het na Romy en Savannah en Anne Faber te veel opvallen als weer een mooie jonge vrouw ‘op tragische wijze’ om het leven komt! Het zegt alles dat De Telegraaf de eigen verslaggever (Eva Gabeler) heeft teruggetrokken en met een ANP-bericht komt dat woordelijk overeenkomt met dat op de site van 1Limburg. Marcel Gelauff zwijgt zelfs geheel over de ontknoping in deze zaak. Nog vijf dagen tot zijn nepnieuws-show.

Eén reactie op “SATANISCH OFFER IVANA SMIT STAAT NU VAST DUS HOREN WE ER NIETS MEER OVER”

 1. Het gaat allemaal nog veel dieper, tot in het instinctief substraat……

  Hier (de gehele mensheid is in potentie door deze optelsom krankzinnige in levensgevaar gebracht!!!) zien we bijv. ook weer, dat opleiding aan psychopaten NIET besteed is (hetzelfde geldt m.m. ook voor rechters als Vermeulen, Freisler en Van Delden, die tegen beter weten in gewoon uitspraken doen van juridisch ongeschoold niveau als dat de psychopathocratie zo uitkomt om bijv. ergens mee weg te komen):

  ——————–
  Seinem Studium der Soziologie an der Reichsuniversität Groningen folgte der Master in jenem Fach im Jahre 1996. Nebenher studierte er an der ebenfalls in Groningen gelegenen Hanzehogeschool Marketing. Nach dem Abschluss seiner Doktorarbeit zog Zijlstra nach Utrecht um, wo er noch immer lebt. Zijlstra ist verheiratet.
  ——————-

  De levensbelangrijke SNELLE oplossing is echter niet: BENADER PIPO DE CLOWN o.i.d.,

  Maar:

  TESTEN EN UITNEMEN!!!

Geef een reactie