SATANISCHE EN KRANKZINNIGE ARROGANTIE: LOUISE GUNNING OP SCHIPHOL-PLUCHE NA UVA TE HEBBEN VERWOEST

IS ER NOG MEER BEWIJS NODIG VOOR ONZE STELLING DAT ONZE OVERHEID ALLES DOET OM TE VERNIETIGEN WAT WE SAMEN HEBBEN OPGEBOUWD? * KAKISTOCRATIE IN DE OVERDRIVE: HOE SLECHTER DE BESTUURDER, HOE MEER EN HOE HOGER DE FUNCTIES * KONINKLIJK HUIS DRUKTE BENOEMING GUNNING DOOR, NET ALS DE BENOEMING VAN EURLINGS BIJ DE KLM * GUNNING PROMINENT LID VAN SUPER-ELITE ROND KONING WILLEM EN JORIS DEMMINK
[wp_ad_camp_1] Nadat Louise Gunning medio maart liet weten -toen haar bestuurskamer werd belegerd door woedende studenten- ‘niet langer beschikbaar’ te zijn voor een functie op het pluche van Schiphol, blijkt ze nu toch gewoon te zijn benoemd. Dit is kenmerkend voor de sfeer in Nederland onder de kabinetten-Rutte waar criminelen, pedofielen, plunderaars en idioten steevast worden benoemd op topposities. Juist omdat Gunning de UvA heeft verwoest -Universiteten zijn traditioneel tegenstanders van autocratische regimes en moeten dus als een van de eerste maatschappelijke instellingen worden ‘gelijkgeschakeld’- wordt ze nu beloond met de feestbaan op Schiphol waar de corrupte en criminele plunder-accountant Jos Nijhuis (ex-PxC)de scepter zwaait. Wij hopen dat meer en meer mensen de aanval kiezen tegen de criminele luchthaven die de belangen van Nederland zozeer verkwanselt en zelfs vliegtuigen (MH 17) laat vertrekken in de wetenschap dat de inzittenden zullen omkomen.

2 Replies to “SATANISCHE EN KRANKZINNIGE ARROGANTIE: LOUISE GUNNING OP SCHIPHOL-PLUCHE NA UVA TE HEBBEN VERWOEST”

  1. Het is toch niet zo vreemd dat deze bestuurder toen ze nog in functie was niet beschikbaar was voor een andere functie maar wel nadat ze werkeloos is?
    Gunning pakte de protesten bij de UvA indertijd mogelijk niet handig aan maar gold voordien als een bekwame bestuurder. Ik snap heel goed dat ze haar bij de KLM wel wilden hebben.

Geef een reactie