SATANISCHE INVERSIE! DE ADVOCAAT DES KONINGS: ‘MICHA KRIJGT GEEN GELD VAN ONS, WIJ KRIJGEN NOG GELD VAN MICHA!’

DE SNELHEID WAARMEE WORDT GEREAGEERD DOET DENKEN AAN DE SNELHEID WAARMEE DE KAMERVRAGEN OVER DEMMINK WERDEN BEANTWOORD EN DE SNELHEID WAARMEE MINISTER DONNER DE KAMER IN KWAM RENNEN IN 2003: ‘ER IS NOG GEEN SPOOR VAN ROOK!’ * ZOALS HET ER NU VOORSTAAT GAAT WESTENBERG OVER ENKELE MAANDEN IN DEN BOSCH VOOR DE 15e KEER ‘BEWIJZEN’ DAT HIJ TOCH GELIJK HEEFT

3 Replies to “SATANISCHE INVERSIE! DE ADVOCAAT DES KONINGS: ‘MICHA KRIJGT GEEN GELD VAN ONS, WIJ KRIJGEN NOG GELD VAN MICHA!’”

  1. Procederen (op kritieke punten zoals Chipshol) in een op stoom zijnde psychopathocratie als Prins Bernhard BV heeft geen zin.

    Het Romeins Recht ziet vanouds niet op psychopaten en hun *proactief* agressief handelen en nalaten en slaat dus “als een tang op een varken”.

  2. Croiset is precies on the spot met zijn uitleg dat het arrest met geen woord rept over een bedrag dat jij nu zou moeten ontvangen, punt. En je kan vorderen wat je wilt, maar je hebt gewoon die proceskosten te betalen, of dat nou tot jouw erwtenbrein doordringt of niet. Al je dansjes ten spijt. Maar wel gewonnen!

    De toont reflecteert exact alle egards die een stuk stront als jij verdient, niks meer, niks minder. En de afkorting en het ontbreken van de puntjes bij de ondertiteling zal te maken hebben met de spoed die was vereist omdat de vrijdagmiddagchampagne al stond af te koelen. En er is niks zo onplezierig om de laatste slokken op kamertemperatuur te moeten drinken, toch?

Geef een reactie