SATANISCHE MINDFUCK-GAMES ROND AVONDKLOK? DEZE MENSEN WILLEN BLOED ZIEN, VEEL BLOED

ZOWEL VIRUSWAARHEID ALS WILLEM ENGEL ALS DE RECHTER HOEKSTRA-VAN VLIET ZIJN 100% ZEKER CORRUPT: DIT LEVERT VOLGENS MICHA EEN MOGELIJK DODELIJKE COCKTAIL OP

en kijk eens, WIE is er vanavond NIET op straat? WEGENS VERPLICHTINGEN ELDERS? Juist ja, die Engel! DEN HAAG – Willem Engel zelf zal dinsdagavond niet op straat te zien zijn, vanwege andere verplichtingen. “Maar in gedachten ben ik bij mensen die feestend de straat op gaan. Dit vonnis is zo helder en duidelijk, dit laat geen enkele ruimte voor twijfel. Dus mocht de rechter in hoger beroep anders oordelen, dan is dat einde rechtspraak”, zegt Engel. Zijn groep Viruswaarheid won dinsdag een kort geding tegen de avondklok. Die maatregel moet van tafel, bepaalde de rechter in Den Haag.

Eén reactie op “SATANISCHE MINDFUCK-GAMES ROND AVONDKLOK? DEZE MENSEN WILLEN BLOED ZIEN, VEEL BLOED”

  1. Spoedappèl, spoedwet, wrakingsverzoek (onkenmerkend) razendsnel op alle punten afgewezen en nu maar er eventueel *omheen breien* (“Vermeulen, Abbink, Wolleswinkel of Van Delden”, laat staan “Stolk” zijn uiteraard geen *psychopathocratie met geallieerde ‘deep state’ rugdekking* Prins Bernhard BV zogenaamde, bewijs het maar, *vliegende apen* maar, zoals het conform de Trias betaamt, volkomen en niet vooringenomen onafhankelijk, net zoals de NOS….en dat is nog geeneens een zgn. staatsmacht)…… psychopathische projecten (voor uw bestwil) zijn niet te stuiten en “de wet” mag en kan deze niet in de weg staan !

Geef een reactie