SATANISCHE NEDERLANDSE MARTEL-RECHTERS ZULLEN EINDIGEN IN HET VAGEVUUR

ONGEKEND SCHOFTERIG ANTWOORD VAN HOGE RAAD-PG JOS SILVIS OP DRAMATISCHE BRIEF VAN NICO ‘MELDER VAN MISSTANDEN’ VAN DEN HAM * COMPLETE NEDERLANDSE RECHTSPRAAK IS EEN CRIMINELE ORGANISATIE GERICHT OP HET TOEBRENGEN VAN LEED AAN HET VOLK

[wp_ad_camp_1]

Lees hier het antwoord van mr. Jos Silvis, PG van de Hoge Raad, op de brief van Nico, met achtergronden. De rechterlijke macht in Nederland is niet meer serieus te nemen en dient uitsluitend nog ter bescherming van de misdaden van de PP-elite. Steeds meer mensen uit het volk zullen dat gaan beseffen -het is een vliegwiel-effect: het massale ontwaken gaat steeds sneller- waardoor mensen als mr. Silvis beter nog vandaag dan morgen de pleiterik kunnen maken. Terwijl rechters liegen, frauderen en kinderen verkrachten bestaat Silvis het om te schrijven: Ten slotte wijs ik u erop dat mijn beleid is niet in te gaan op klachten die met een onheuse toonzetting zijn geformuleerd. In uw brief schrijft u op denigrerende en beledigende wijze over de rechterlijke macht. normaal zou ik hebben volstaan met de mededeling dat ik kennis heb genomen van uw brief. Dit is niet te accepteren, al helemaal niet van een rechter die in zijn carriere blijk heeft gegeven van incompetentie en corruptie (zie zijn rol in de Schiedammer Parkmoord). Intussen alle respect voor Nico die met open vizier het strijd aangaat met deze monsters.

6 Replies to “SATANISCHE NEDERLANDSE MARTEL-RECHTERS ZULLEN EINDIGEN IN HET VAGEVUUR”

 1. Stel nu dat Putin en Trump goede vrienden worden en de NWO aan gaan pakken. Hoelang zouden die bloedzuigers van Nederland nog van hun vrijheid kunnen genieten.

 2. Tenmínste het (voor het slachtoffer extreem gruwelijke, ‘gaslighting’ inbegrepen) psychische equivalent van de logische doch krankzinnige Jeffrey Dahmer ‘mindset’ onverstoord koel aan “de dagelijkse arbeid”.

  De wet compleet aan de laars lappend, maar zich er treiterend achter verschuilend als dat zo uitkomt.

  In hoeverre dit (in het diepste geniep) ook bij de PB BV touwtjestrekkers in Nederland in ondenkbaar walgelijke taferelen ontaard is, zoals die nu door de FBI en NYPD onderzocht worden, kan ik niet zeggen.
  Er zijn geluiden te horen geweest, waar niemand geloof aan hecht, wegens (voor de normale ‘mindset’) ondenkbare walgelijkheid, die men dan uit de mond van een vreemd, agressief of verward (niet retekoel en overtuigend geacteerd redelijk en vriendelijk) overkomend slachtoffer hoort komen……..met het ‘kill the messenger effect’.

 3. Figuren die ijskoud medeplichtig zijn aan de walgelijke USA/GB vazalstaat PB BV smeerlapperij (het psychische equivalent van Jeffrey Dahmer toestanden https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Jeffrey_Dahmer ), willen natuurlijk ZELF niet “onheus bejegend” worden.

  Stel je voor zeg.

  Mijn advies: niet tegen de toga pissen (zonde van de moeite), maar TESTEN EN UITNEMEN.

Geef een reactie