SATANISCHE OORLOG TEGEN BABY’S GAAT NIEUWE FASE IN

WE SCHRIJVEN ER OP DEZE SITE ALS ENIGE AL JAREN OVER: DE WERELDWIJDE OORLOG TEGEN BABY’S * IN IERLAND WORDEN BABY’S IN DE ZIEKENHUIZEN VERMOORD * DE ELITE-PEDOFIELEN ZOALS JORIS DEMMINK HAKKEN ZE IN STUKKEN EN ETEN DE ORGANEN OP * NU IN DE VS: ‘BABY BOXES’ OM BABY’S TE DUMPEN

Staatssecretaris Teeven ziet niets in ‘vondelingenkamers’ of ‘vondelingenluiken’. Hij antwoordt op Kamervragen van de VVD dat het ook strafbaar is om een pasgeboren baby te vondeling te leggen in een speciale kamer. Dat was ruim drie jaar geleden but the times they are changing! Binnen zeer korte termijn zullen overal ter wereld ‘openbare dumpplaatsen’ verschijnen waar moeder baby’s kwijt kunnen. Misschien komt er wel een Justitie-dumpplaats waar de baby’s linea recta worden overgebracht naar Joris Demmink en zijn trawanten om aan stukken te worden gehakt en te worden opgegeten. De VVD vindt het een goede zaak dat er een vondelingenluik in Dordrecht komt zo viel te lezen eind januari 2013. To be continued. O ja: naast de VVD loopt ook de Katholieke Kerk voorop in deze nieuwe ontwikkeling: According to the NY Daily News, Indiana’s Knights of Columbus – the world’s largest Catholic fraternal organisation – is funding the first 100 baby boxes, which cost between $1,500 (£1,035) and $2,000 (£1,380). Waar hebben we dit meer gezien?

3 Replies to “SATANISCHE OORLOG TEGEN BABY’S GAAT NIEUWE FASE IN”

 1. Malle Micha blijft zijn eigen pedoseksuele fantasieën over het aan stukken snijden en eten van baby’s wild uitleven. Het is een wonder dat mensen met dit soort morbide verlangens nog vrij rondlopen en niet worden opgenomen.

  De man heeft dringend hulp nodig.

  1. ” Malle Micha blijft zijn eigen pedoseksuele fantasieën over het aan stukken snijden en eten van baby’s wild uitleven. Het is een wonder dat mensen met dit soort morbide verlangens nog vrij rondlopen en niet worden opgenomen.
   De man heeft dringend hulp nodig.”

   Mispoes!

 2. De katholieke kerk doet dit in de strijd tegen abortus……hoop ik.

  Dat laten ronddarren van pedofiele “priesters” heeft te maken met onbekendheid met de diepte (en dus hardnekkigheid) van dit probleem. Vergiffenis heeft bijv. geen zin bij een vonkenregen verspreidende afgebroken lantaarnpaal die zojuist een kind heeft gedood.

  Je moet het ding verwijderen.

Geef een reactie