SATANISCHE RECHTSPRAAK VORMT DIRECTE AANLEIDING VAN ‘OREGON-REVOLUTIE’

BREAKING: NRC HANDELSBLAD DEMONISEERT REVOLUTIONAIREN IN DE VS ALS ‘RECHTS-EXTREMISTISCHE EN GEWELDDADIGE COMPLOTDENKERS’

LAATSTE NIEUWS: ‘WASHINGTON’ ARRIVEERT IN OREGON IN WAT DE VOORBODE LIJKT VAN EEN GEWELDADIGE CONFRONTATIE * TIMING IS DELICAAT NU OBAMA OP HET PUNT STAAT DE VS TE ONTWAPENEN EN DE VERKIEZINGS-GEKTE SNEL TOENEEMT * HOE REAGEERT DONALD TRUMP? * ZORGEN BINNEN DE WAARHEIDSMEDIA DAT DIT ALLES DE FEDS UITEINDELIJK SLECHTS IN DE KAART ZAL SPELEN

[wp_ad_camp_1]

The Hammonds each served sentences for the arson charges, but they were ordered to report to a prison in California on Monday after a federal judge ruled that the sentences they had served were not long enough under federal law. Ms. Hammond said her husband and son would surrender themselves as ordered. En hier hebben we direct de link te pakken met Nederland. Het zijn de satanische rechters die geen recht doen, maar zich laten misbruiken als ‘martelwerktuigen’ tegen het volk die de directe aanleiding vormen voor de ‘Oregon standoff’. Dit leidt ons direct terug naar de profeten van het Oude Testament zoals Micha die er steeds op wezen dat het einde daar is als rechters weigeren ‘recht te doen’ maar het volk martelen op bevel van corrupte en satanische regeringen. We hebben eerder op deze site uitgelegd dat overheden tegenwoordig als voornaamste taak zien het kapot maken van de eigen bevolkingen en dat de regenten daar zelfs een seksuele kick van krijgen. Dit is precies wat er nu speelt in het Wilde Westen van de VS. Twee ranchers met familie die reeds lange straffen hadden uitgezeten en hun leven weer oppikten, werden door een satanische rechter teruggestuurd naar de hel van het Amerikaanse gevangeniswezen. Overigens is het juridisch gezien nogal een monstrum dat het in Oregon blijkbaar mogelijk is dat er twee keer een straf wordt uitgesproken voor dezelfde delicten -blijkbaar kent men daar geen ne bis in idem-principe. [Het eerste vonnis was blijkbaar volgens Oregon law, het tweede volgens federal law]. Nederland is waarschijnlijk het land met de meest satanische rechters ter wereld. We kunnen dus nog het een en ander gaan meemaken in de polder.

10 Replies to “SATANISCHE RECHTSPRAAK VORMT DIRECTE AANLEIDING VAN ‘OREGON-REVOLUTIE’”

 1. De helden van de federale US-government, die sinds Dresden tot op heden alles op alles zetten om niet als psychopaten (ware -op totalitaire macht en controle gerichte- krankzinnigen) door de mand te vallen, gaan dus heldhaftig voorkomen, dat deze slinkse en ‘pure evil’ bezetters, zich ineens rabiaat tegen de bevolking zullen keren.

  Een gevaar dat er dik inzit en waarvoor de geliefde bevolking (a.h.w. met strooibiljetten die bij ‘Dresden’ vergeten zijn) gewaarschuwd moet worden!

 2. Het belangrijkste voor lieden met de diep naargeestige ‘mindset’ van de gruwelplanners van ’the massacre of Dresden’ is dat de geliefde burgers geen haar op het hoofd gekrenkt wordt.

  Uiteraard is dit geen gluiperig gladde kenmerkende ‘outlandish reaction’ op aantasting van de absolute macht zoals (psychopathische) bully’s die plegen te zien:

  =================
  When in reality these men had alternative motives to attempt to over throw the county and federal government in hopes to spark a movement across the United States,” said the Harney County Sheriff Dave Warda in a statement released on Sunday.
  “We are currently working jointly with several organizations to make sure the citizens of Harney County are safe and this issue is resolved as quickly and peaceful as possible.
  ====================

 3. “”Wát lijkt gé-lul én gé-lauf op elkaar he?”””

  geweldig gevonden Bonusje, je mag een extra koekje pakken uit de trommel ………

 4. “”BREAKING: NRC HANDELSBLAD DEMONISEERT REVOLUTIONAIREN IN DE VS ALS ‘RECHTS-EXTREMISTISCHE EN GEWELDDADIGE COMPLOTDENKERS’””

  Breaking Kat leest de artikelen maar halfslachtig, het is namelijk de FBI die deze mensen bestempeld en niet de NRC

Geef een reactie