SATANISME IN THE OVERDRIVE: HET MH 17-FEEST

HET WORDT EEN FANTASTISCHE DAG MET MUZIEK, DANS, BITTERBALLEN, TOESPRAKEN EN OPTREDENS * MARK RUTTE EN ARD VAN DER STEUR VORMEN HET GLANZENDE MIDDELPUNT VAN DE FEESTENDE EN JUICHENDE MASSA * NAAR VERWACHTING ZULLEN FRANS TIMMERMANS EN CAMIEL EURLINGS OP HET HOOGTEPUNT NEERDALEN VANUIT EEN HELIKOPTER OM OP HET EREPODIUM TE WORDEN GEHULDIGD * ‘HET PROGRAMMA IS SAMENGESTELD DOOR DE NABESTAANDEN VAN DE SLACHTOFFERS’
[wp_ad_camp_1]
NIEUWEGEIN – Familie, vrienden en bekenden van de slachtoffers van de vliegramp met vlucht MH17 gaan praten, maar ook muziek maken en dansen tijdens de herdenking op vrijdag 17 juli. Dan is het precies een jaar geleden dat het vliegtuig van Malaysia Airlines boven het oosten van Oekraïne neerstortte. Tijdens de plechtigheid worden ook de namen van alle slachtoffers opgelezen. Het toestel is zeer waarschijnlijk neergeschoten met een raket. Bij de vliegramp kwamen alle 298 mensen aan boord om het leven, onder wie 196 Nederlanders. Het vliegtuig was opgestegen vanaf Schiphol. LEES VERDER BIJ DE TELEGRAAF

18 Replies to “SATANISME IN THE OVERDRIVE: HET MH 17-FEEST”

 1. Dus. De herdenking is geweest. En natuurlijk totaal niet zoals Micha voorspelde. Geen helikopter met politici, geen juigende menigte om de minister president. Gewoon, een ingetogen herdenking van een vreselijke gebeurtenis. En als mooi symbool zijn er zaden van zonnebloemen meegenomen uit de Oekraine en die zonnebloemen stonden opgesteld. Er is dus niks uitgekomen van je hysterische bericht. Zoals verwacht.

 2. En de zoveelste voorspelling die weer niet uitkomt. Er komt geen helicopter of een feestende en juichende menigte. 18 Juli kom ik hier terug om te vertellen wat er wel gebeurt is.

  1. Het sarcasisch verwoorden van achterbaks scheinheilig gedrag is u blijkbaar nog niet Heus.

   Dát héb je als je academien alléén maar misbruikt voor slaapfeestjes met gedrogeerde en gemolesteerde te kleine Kinderen.

   En Dát is dus Wèl Gebeurd!

   En ván “ú” vernemen wát er inderdáád dan wél gebeurd is zullen we echt nooit Beleven!

 3. Ja de polka met de moordenaar van je Kind…

  Die opmerking is niet geheel zonder Kern van Waarheid want deze JUIST deze soort gaat bij de rouw om de eigen misdaad gebruikelijk zelf zo ver mogelijk voor aan naast de Na Bestaanden staan.Condoleren begrip uiten troostende woordjes toe lispelende beloften doen en zacht het moeras in lijdende.

  Dat maakt het interessant wié er naast rutte naast berlusconi die wel niet zal opduiken nog meer daar vooraan zullen staan want iemand moet ze toch vergast en in formaldehyde verzopen hebben en bij klm op het toestel gehesen hebben…

  Als leden uni Eindhoven alwaar de gaskamer present ook van belang. En plenty of formaldehyde dus.

 4. Herdenking?
  Las ik niet paar maanden geleden dat er documenten over het ongeluk geheim moesten blijven?
  Gaan de nabestaanden echt naar feestjes van zulke achterbakse politici?

 5. Dat Camiel Eurlings op dit feest ter ere van de slachtoffers uit een helikopter zou nederdalen, lijkt me dan de kers op de topping:

  Camiel is er nl. als minister van V&W voor “verantwoordelijk” dat de Amerikanen en Britten op een worstenvelletje na weer (een tijdje) konden blijven wegkomen met “Dresden” en ons gezellige en o zo voordelige PB BV KH niet in (door henzelf veroorzaakte) ernstige verlegenheid kwam.

  Deze vrolijke Limburgse Frans past dus inderdaad perfect in het plaatje dat hier opdoemt……

 6. Een tribunaal onder auspiciën van de VN wordt voorgesteld.

  Nu is de VN (zonder mandaat aangaande WOII oorlogsmisdrijven) juist uit de grond gestampt om met o.a. “Dresden” weg te komen.

  De zaak is daar (voor psychopaten en hun ijskoude schaakspelletjes!!!) dus in “goede” handen……

 7. Tijdens de plechtigheid worden ook de namen van alle slachtoffers opgelezen.
  ==========================
  Ja, omdat PB BV deze mensen liefheeft tot over het graf is dat……

  Honi soit qui mal y pense

 8. Ze zijn echt begaan met de slachtoffers. Echt hoor!

  Vandaar dat PB BV (en de NOS natuurlijk) de miljoen+ gruwelijk vermoorden bij Dresden i.h.k. van de Amerikaans-Britse psy-op om hier blijvend mee weg te komen heeft omlaag geluld (met inzet van wetenschappers van Mengele kaliber moreel besef) tot 25.000.

  Daarmee wordt van meer dan 1 miljoen mensen ontkend, dat ze ooit geleefd hebben.

  Het is op immense schaal het ‘adapted compensated’ psychische equivalent van de weerzinwekkende necrofiele anale lijkschending van zijn slachtoffers door Ted Bundy.

  Dat is meteen ook het belangrijkste verschil tussen ‘adapted-‘ en ‘non adapted psychopaths’.

  1. Ja dát kunnen alleen zij…massamoorden en dan vooraan gaan staan bij de herdenkingen als onschuldigst ogende deelnemer zo ook al 70 jaar inzake de Holocaust op ++++ 80 miljoen Blanke Europeanen … en zich als afterwar Fake Holocaust overlevenden nog meedogenloos hun Holocaust Overlevenden Uitkeringen toe eigenende oa voor financiering frauduleuse holocaust claims en liegende propaganda agenten!

   En tegelijk deze enkelen ÈCHTE Holocaust Overlevenden en Nakomelingen vals serie beschuldigen op elk level elk kanaal leven lang van Geboorten af aan ván alle eigen misdaden!

   1. Btw een gelijkende psyop had netanyahoo ook geflikt met Putin.

    Na dat netanyahoo de Russische bossen in brand had laten zetten om met de mossad false flag valse paspoorten schijn haat tegen Europa te kunnen genereren en de verdenking tegen israel opkwam zette deze snel eigen bossen in brand en maakte daar grootst media poeha van om zalvend met Putin samen slachtoffertje te gaan uithangen en daarmee verdacht afleidende.

    Dat kunnen münchhausen mannen en vrouwen ook…. zich opzettelijk zo ver laten mutileren slaan molesteren om als aanzetter spil en dader tóch in de slachtoffer rol te kunnen schuilen maar meestal misbruiken dezen hun families en kinderen daarvoor en oogsten zo de pieteit mededogen en behulpzaamheid en sociaal economisch van de omgeving.De misbruikte en vaak ook tot ogenschijnlijk dader aan gezette Slachtoffertjes Kinderen familie omgeving vaders veel al ook nog eens dé daderschijn opspellende want gif roddelen liegen vals beschuldigen en stoken is hun tweede beste wapen. Dat soort aarzelt niet eens de eigen kinderen kanker te geven!

    1. En zo schuilen dus onze moordenaars als false flag nep holocaust overlevenden en false flag nep joodse asiaten dus óók in Onze Onschuld. En hebben op tv en in krant dé hoogste christelijke moraal en verheven wóórd.

    2. “aan gezette Slachtoffertjes Kinderen familie omgeving vaders veel al ook nog eens dé daderschijn opspellende want gif roddelen liegen vals beschuldigen en stoken is hun tweede”

     Dit soort misbruikt ook graagst eigen en andermans kinderen om heel de familie omgeving en wie ze kunnen aan te zetten uit te lokken op te dringen tot kinder misbruik en leggen zo ook alles verlammende verstikkende afpersende misbruik netwerken om zich heen…vol doodsbange zwijgende schuldig en te min voelende helpertjes..en noemen zich moeder en slachtoffer.

     Deze verstikkende schuld taktieken worden door staat wet en overheden ook op de schoolreisjes de Kinderen al professioneel aan gedaan!

     Dit soort stookt ook graag met dat je pedofiel bent..helemaal áls je in hun verleidingen Niet er in trapt want dán ben je ze het grootste gevaar van allen en krijg je heel hun roddelkunst over je heen. Wat je zonder je het merkt stilletjes steeds meer isoleert want je weet niet waarom mensen en vrienden je steeds meer gaan mijden.

     Dit is exact wát overheden justities burgemeesters msm ook met klokslag regelmatig de Bevolking aan doen als ZÈLF ENIG Schuldigen zijnde!

 9. LS…

  Onze Nepkoning Fat Willy & Ashkenazi Hoer Pampa Max komen ook samen met de Band The Srebrenica Kuiten Klappers. De Koning draagt bij gelegenheid Lederhozen en Pampa Max komt in een oranje T-Shirt met op haar rug de tekst: Pleur Mij Maar In De Oceaan !

  1. Ik geloof jé carriere hiér als lowlife cybertrol eindigen was ook niét wát je vóór ogen had he?

   Dat zegt de bitterheid in je bijdragen.

   Opklimmen zul je dus Nooit … Niét perfect genoeg!

Geef een reactie