SCHILDERSWIJK-OPSTANDEN: TELEGRAAF SPEELT DE JODENKAART

NAZI-KRANT PROBEERT WOEDENDE ARUBANEN DIE PROTESTEREN TEGEN DE RACISTISCHE MOORD OP MITCH WEG TE ZETTEN ALS ANTI-SEMIETEN * BINNENKORT DE GEBOUWEN VAN DE TELEGRAAF AANGEVALLEN? * HOE VER KAN JE GAAN IN LIEGEN, SPINNEN EN BEDRIEGEN VOOR DE PEDO-POLITIE EN VOOR MOORDENDE DIENDERS? * IS DE POSITIE VAN GERARD BOUMAN NU NOG MEER IN GEVAAR?
[wp_ad_camp_1] Buiten riepen meer dan honderd mensen leuzen tegen Joden. Aldus De Telegraaf in een verslag van een nacht van revolutie tegen de killer cops van Joris en Jozias in de Schilderswijk. Hiermee doet de krant een bijna hysterische poging het volk op te zetten tegen de Arubanen (en andere woedende Nederlanders). De escalatie in de Schilderswijk volgt op de eveneens laffe politie-moord op de ongewapende Rishi waardoor de Hindoestaanse gemeenschap zich tegen de politie keerde. De woede wordt verder vergroot door de satanische leugens van het OM dat aanvankelijk direct na de moorden verklaarde dat Rishi ‘gewapend zou zijn’ en dat Mitch ‘onwel was geworden’. In een Amsterdamse killer cop-moord (Michael Koomen) schreef De Telegraaf in opdracht van Herman Bolhaar dat Michael ‘had geprobeerd het pistool af te pakken’ van killer cop Fred Buffing. Nu wordt dus geprobeerd het woedende ‘klootjesvolk’ in de rol te duwen van ‘jodenhaters’. De vraag is nu of het killer cop-offensief net als in de VS deel is van een welbewuste NWO-strategie het volk te provoceren om het later des te feller te kunnen uitmoorden. Een belangrijke aanwijzing voor het bestaan van een dergelijke strategie is ‘Perdiep-gate’ [backgrounds] waarin een journalist van Trouw in opdracht van de NWO polariserende en leugenachtige artikelen schreef over de situatie in de Schilderswijk. Wat Perdiep Ramesar jaren geleden -leugenachtig- berichtte, lijkt nu alsnog bewaarheid te worden, zij het in een andere vorm. One way or another drijft de NWO zijn zin altijd door.

9 Replies to “SCHILDERSWIJK-OPSTANDEN: TELEGRAAF SPEELT DE JODENKAART”

 1. De ‘alien mindset’ is monolitisch:

  ===============
  Griekse elite vernietigt eigen land’

  En dan is er natuurlijk de al zeer lang bestaande haat van de Griekse superrijken –de reders (denk aan de psychopaat Aristoteles Onassis DSR), de bezitters van raffinaderijen en telecombedrijven, de mediamagnaten- tegen hun eigen volk, waar ze helemaal niets om geven. De gewone Grieken noemen hen niet voor niets ‘diaplekomenoi’, de ‘verstrikten’ (‘monoliet’ zou je ook kunnen zeggen DSR). Dankzij hun controle over de media en het ‘kopen’ van politici zoals Varoufakis heeft de elite zijn positie weten te behouden.

  Deze elite kijkt zonder ook maar een keer met de ogen te knipperen (‘zonder verhoging van de polsslag’ zou je ook kunnen zeggen DSR) toe hoe hun eigen land (Dresden was bijv. de zorgzame vriendelijke bakermat van Prins Bernhard. Een mes in de rug was ijskoud de beloning DSR) wordt vernietigd, zodat hun geroofde miljarden veilig blijven. En daar krijgen ze dus alle hulp en bescherming uit Brussel voor.
  ======================

  De krankzinnige ‘alien mindset’ is steeds hetzelfde en de resp. moordrobot staat PROACTIEF VIJANDIG TEGENOVER alles wat normaal empathisch menselijk is.

 2. en ten tweede is dit natuurlijk geen moord, hooguit dood door schuld.
  ==================
  Gesproken als een juridisch (kronkel)brein.

  I.g.v. van psychopathie bij (een of meerdere van) die PB BV agenten, is het gruwelmoord met ‘pure evil’ misbruik/onder dekmantel van overheidsgezag, zoals i.g.v. “Dresden”.

  Dit is extreem (!) weerzinwekkend en zou (NORMALITER) extra krachtig aangepakt moeten worden.

  Dat kun je dus niet van PB BV verwachten…..

 3. De geweldsinstructies voor de politie zijn afkomstig van onze politici. Overigens steekt het racisme onder (aspirant-) politiemensen al de kop op tijdens hun opleidingen.

  1. Diever zegt:
   12 december 2012 om 13:11

   Wow! Veelzeggende link! Met o.a. ook nog een gratis aanbeveling:

   “John Hampsink, ex-politie-agent met commentaar van andere (ex-)politie-agenten
   “Pet in de Put”, aanbevolen boek. ISBN 90-75669-06-2

   .Als we de kranten moeten geloven is er iets goed mis met de politie. De werkelijkheid is nog veel erger, zegt ex-politieman ]ohn Hampsink, tegenwoordig succesvol ondernemer. Corruptie, machtsmisbruik en burgertje pesten zijn heel normaal. Vervalsen van processenverbaal, onschuldige mensen willens en wetens oppakken en opsluiten, bekentenissen afdwingen door geweld en intimidatie, racisme, de politie is een staat in de staat, ook in ons land. Je kunt je als politieman zelfs niet veroorloven om eerlijk te zijn, dan word je door je collega’s uitgekotst. Hampsink schetst een schokkend, verbijsterend beeld. Andere (ex-)politiemensen nuanceren dit in dit boek. Er is wel iets ten goede veranderd. Maar duidelijk wordt dat alle reorganisaties van de laatste jaren hun doel toch grotendeels missen. De politiek en de politieleiding weten niet wat er op straat gebeurt. De verschillen in de kwaliteit van de politie in ons land zijn groot. En er is juist minder dan méér blauw op straat…
   Dit boek móet je gelezen hebben. Alleen al om als burger sterker te staan in de omgang met de politie. Soms ook om slimmer te zijn, bijvoorbeeld bij willekeurige aanhoudingen. Maar belangrijker nog is dat heel veel mensen wakker worden geschud. Dan pas kan er echt iets ten goede veranderen…”

 4. Racistische moord? Ten eerste: er was geen racisme in het spel (een van de vijf betrokken agenten is zelf Arubaan) en ten tweede is dit natuurlijk geen moord, hooguit dood door schuld. Bovendien zijn er tijdens de demonstraties anti-Joodse leuzen geroepen dus een “Jodenkaart” is ook onzin. Wat zou het doel van De Telegraaf zijn om “het volk” (dus inclusief de demonstranten van de afgelopen dagen…) op te zetten tegen “de Arubanen”? Roep je nou gewoon wat of mis ik de clou?

  >> BINNENKORT DE GEBOUWEN VAN DE TELEGRAAF AANGEVALLEN?
  Zolang jij lekker in Ierland blijft zwerven, zal de Telegraaf zich nergens zorgen over maken. Leuk trouwens dat je ALWEER de Telegraaf als bron gebruikt. Je bent ondertussen zo’n beetje hun beste klant met al die gratis reclame die je maakt…

 5. Ja het zijn een schild voor de zwakken vormende/beschermende “echte overheden” die IJSKOUD Dresden hebben vermoord en die zich, zoals PB BV, daaraan naadloos (als een monoliet) medeplichtig maken en BLIJVEN maken zonder enige verhoging van de polsslag……

  Natuurlijk was Mitch pas aanzienlijke tijd later plotseling onwel geworden. Wat doe je eraan…..

  Er zat ook een Arubaan(se psychopaat?) bij de politie, dus kan er geen sprake van discriminatie zijn……aldus een “braaf” familielid van het slachtoffer.

Geef een reactie