SCHOKKEND NIEUW BEWIJS DAT BADR HARI EEN AGENT IS VAN DE STAAT

EXTRA: LEES DEEL 11 VAN DE SERIE OVER MICHA OP DE SITE VAN HET ROB SCHOLTE MUSEUM * WORDT DEEL 9 VAN DEZE SERIE CHRIS KLOMP NOODLOTTIG?

HET HELE PROCES TEGEN BADR EN ZIJN ‘STRAF’ IS FAKE * ALLES WAT WE OVER HEM HEBBEN GESCHREVEN EN OVER DE ZAAK-EVERINK WORDT OPNIEUW BEVESTIGD * DE ‘TENNISCOACH’ WORDT GEOFFERD TERWIJL DE MEGA-CRIMINEEL BADR FEESTEND DOOR HET LEVEN GAAT -NET ALS JORIS DEMMINK

Precies op het moment dat het OM op een satanisch dood spoor is beland in de zaak tegen ‘de tenniscoach’ [volg het via de Everink-files op ROL] wordt de bijna-moordenaar (of ook de werkelijke moordenaar?) van Everink Badr Hari feestend gespot in Amsterdam terwijl hij in de cel zou moeten zitten. We lezen (in het AD): Zijn advocaat wil niet ingaan op de vraag waarom hij gisteren vrij rondliep in Amsterdam. Mogelijk heeft Badr verlof gekregen voor goed gedrag of om te wennen aan zijn terugkeer in de maatschappij. Waar de veroordeelde vechtsporter vastzit, houdt zijn entourage geheim. Hij woont tegenwoordig in Marokko. Het doet allemaal sterk denken aan Demmink en Eurlings. Nu maar wachten op het moment dat ook Badr een VOG krijgt. We gaan naar de situatie toe dat je om in het Nederland van Rutte en Demmink een VOG te krijgen minimaal een vrouw zwaar moet hebben mishandeld of iemand bijna dood te hebben getrapt. Wie dat niet heeft gedaan is free hunt voor de criminelen van Justitie.

Geef een reactie