SCHULTZ NAAR SCHIPHOL, PLASTERK NAAR NOS: KEIZER MARK ‘NERO’ RUTTE PLEEGT STAATSGREEP

NET ALS DE BBC IN ENGELAND WORDT NU OOK DE LAATSTE HAND GELEGD AAN DE VOLLEDIGE GELIJKSCHAKELING VAN DE NOS * MARCEL GELAUFF DE ‘OVERGANGSFIGUUR’ NAAR DE TOTATE STAATSCONTROLE * ALLES WAT ER NU GEBEURD IS JAREN LANG EN BIJ VOORTDURING VOORSPELD DOOR MICHA

Erik de Vlieger weet waar hij het over heeft. Hij was ook de bron van Micha voor diens onthullingen over pedofilie van een topman van het OM -non-Rolodex. Ouderling Abbink die vandaag zijn arrest zal openbaren wilde niet weten op welke informatie en op welke bronnen Micha zich baseerde. Nu tweet De Vlieger dat Plasterk klaar staat de incompetente Gelauff op te volgen als Rijksminister voor Staatspropaganda. Tevens wordt bekend dat minister Schultz die ooit in opdracht van Schiphol een crimineel ‘bouwverbod’ uitvaardigde voor Chipshol aan het hoofd komt te staan van de luchthaven. Na de horror rond Camiel Eurlings bij de KLM is het een ‘keizer Nerootje’ van Rutte opnieuw een minister te belonen met een toppositie in de luchtvaartwereld. Schultz is zo incompetent, dat zij de enige minister in de Nederlandse geschiedenis is van wie de kamer ooit zei dat ze met opzet buiten alle ‘moeilijke dossiers’ werd gehouden zoals de Fyra die ze op het bordje kwakte van Mansveld. Onder Rutte zijn de enige eisen voor een topfunctie: domheid, incompetentie en natuurlijk een grenzeloze corruptie. Er is een troost: Nederland gaat zo des te sneller naar de verdoemenis wat de ruimte schept voor een nieuw begin.

3 Replies to “SCHULTZ NAAR SCHIPHOL, PLASTERK NAAR NOS: KEIZER MARK ‘NERO’ RUTTE PLEEGT STAATSGREEP”

 1. Medische onderzoekers krijgen onder
  voorwaarden toestemming om embryo’s te
  maken…….

  PB BV zal bij monde van de weerzinwekkende sloerie Schippers Joris Demmink opdracht geven om strenge voorwaarden op te stellen, waaraan iedere psychopaat in een witte jas zich te houden heeft. Dus dat zit helemaal snor!

 2. Over “Dresden” moet je niet meer zeuren, dat is verleden tijd voor deze morele genieën, waar uiteraard niet mee te redeneren valt:

  Zwaai Zwarte Piet uit”,is de kop boven
  de brief in de NRC die is ondertekend 
  door onder anderen Arie Boomsma,Arnon 
  Grunberg,Patrick Kluivert,Nasrdin Dchar
  en oud-Hoofdpiet Erik van Muiswinkel. 
                                         
  Ze vinden dat het Sinterklaasjournaal 
  een moreel kompas moet zijn.

 3. Kijk zo doen psychopaten dat steeds: “Uit liefde” voor onvruchtbare mensen, gaan ze  menselijke embryo’s opensnijden.

  Ze doen dit uiteraard niet omdat het volkomen gestoorde doch logisch intelligente psychopaten (duivels) zijn die geen grenzen (willen) kennen.

  Zijn ze de grens eenmaal over, dan gaan ze stukje bij beetje verder totdat de zwakste mensjes helemaal vogelvrij aan hun pure krankzinnigheden zijn overgeleverd:

  Medische onderzoekers krijgen onder 
  voorwaarden toestemming om embryo’s te
  maken. Het onderzoek is erop gericht om
  mensen die onvruchtbaar zijn toch een 
  kind te kunnen laten krijgen.

Geef een reactie