SENSATIONEEL LAATSTE BREAKING NEWS: NA GELAUFF EN KLOMP STORT OOK YEHUDI MOSZKOWICZ IN HET PEDO-LEUGEN-RAVIJN

VERWOESTEND VERLOOP VOOR YEHUDI EN DE SADO-PEDO-MOORD-MAFIA VAN ZITTING IN HAARLEM OVER DE DAGBOEKEN VAN MAAIKE * NU LUKT HET DE STAAT OP GEEN ENKELE WIJZE MEER DE WAARHEID WEG TE SPELEN * JORIS DEMMINK MEDE-SCHULDIG AAN DE MOORD OP MARIANNE, DAT IS NU ZEKER * OOK FRISO KOMT (WEER) IN BEELD * NIBURU.CO PUBLICEERT HALLUCINERENDE DAGBOEKEN VAN MAAIKE DIE IEDEREEN MOET LEZEN * BACKGROUNDS OP NIBURU.CO

5 Replies to “SENSATIONEEL LAATSTE BREAKING NEWS: NA GELAUFF EN KLOMP STORT OOK YEHUDI MOSZKOWICZ IN HET PEDO-LEUGEN-RAVIJN”

 1. Op het Dankbaar front gaat het niet goed:

  Hierbij wil ik Maaike Terpstra voor eens en voor altijd duidelijk maken dat ik zelf mijn advocaat Mr. Moszkowicz zonder druk van wie dan ook opdracht heb gegeven voor de zaken tegen Dankbaar. Het is niet waar dat ik onder druk ben gezet door mijn kinderen en ex man. Het is mijn wens geweest om het boek te verbieden. Omdat Dankbaar zich niet aan de uitspraken van de rechters heeft gehouden moet hij de boetes betalen. Als ik hem daar niet aan zou houden, zou hij nooit meer stoppen, ik wil dat hij mij met rust laat en accepteert dat ik zijn mening niet deel. Het is een leugen dat ik het eens zou zijn met zijn boek. Ik heb het niet gelezen en ga dat ook niet doen.

  De reden dat ik niet bij de zittingen aanwezig ben geweest tot nu toe is dat ik op leeftijd ben en het te moeilijk vind om deze rechtzaken mee te moeten maken, het brengt zoveel spanning mee, dat kan ik niet aan. Zeker als ik eraan denk dat Dankbaar zoveel leugens en beschuldigingen verteld. ik lees nl. vaak zijn site en wat daar staat is vaak niet waar en dat raakt mij, ik wil dat Dankbaar stopt en mij en mijn kinderen met rust laat, en ook niet meer alles op internet zet met foto’s en al erbij.

  Dit is nu de vierde keer dat ik een verklaring op papier zet voor de zaak Dankbaar, en hoop dat hij me nu eindelijk met rust laat.

  16-4-2016

 2. Zo kreeg Micha ineens op 18 december 2013 een interview op de website Camilleri. Niemand leek daar wakker van te liggen. Eerder nog was Camelleri de grootste vijand van Micha Kat. Micha maakte echter snel vorderingen, want op 14 februari 2014 kreeg hij zelfs zijn eigen column op de site.

  https://www.youtube.com/watch?v=LouxsthFVOw

  Op 28 oktober 2013 zei Micha nog het volgende over Camelleri [citaat] Op het eerste oog leek dit een van de laagste vormen van riooljournalistiek uit de kraamkamer van advocaat Yehudi Moszkowicz, sponsor van Camilleri (van Matt Hoorn).http://www.klokkenluideronline.is/2013/10/breaking-yehudi-nu-in-oog-vaatstra-cycloon/

  de shijnheilige Kat

Geef een reactie