SEPTEMBER COLLAPSE ALERT (5): THE PEOPLE’S BOMB EXPLODES

DIT IS ‘M DAN: DE FINALE, ULTIEME EN TOCH NOG ONVERWACHTE KNOCK-OUT VAN DE NWO: DE ‘MENSEN-BOM’ * WAT NOG OVER IS AAN ‘DEMOCRATIE’ IN EUROPA NU DEFINITIEF VERWOEST DOOR VLUCHTELINGEN-HOAX * NEDERLAND EN DE REST VAN DE EU VERANDEREN IN DE HEL OP AARDE * HOEVEEL NEDERLANDSE MEIDEN ZULLEN WORDEN VERKRACHT EN VERMOORD DOOR DE ‘SYRISCHE VLUCHTELINGEN-SLACHTOFFERS’?

We dachten hier dat Ebola ‘het’ was, de NWO-knock out voor de wereld as we know it. Maar Ebola was het niet. We dachten dat het de gedwongen vaccinaties zouden zijn waarmee de NWO de terreur-staat definitief zou gaan vestigen en de vrije wil en lichamelijke integriteit van de burger definitief zou breken. Maar de vaccinaties zijn het niet. We dachten dat het de collapse van de banken zou zijn en de daaraan gekoppelde afschaffing van contant geld waarmee de NWO een ieder zou gaan reduceren tot de status van slaaf. Maar ook dat is het niet. We meenden dat er een nieuw 9-11 zou komen, een giga-false flag met tienduizenden doden en dat dat zou worden gebruikt als argument de laatste rechten en vrijheden van de burger om zeep te helpen. Maar die ‘nieuwe 9-11’ kwam niet. In plaats daarvan detoneerde de NWO de ‘mensen-bom’ in de vorm van een tsunami aan mensenvlees. Briljant, anders kunnen we het niet noemen. En onverwacht. Lees de achtergronden op Xandernieuws en Infowars. De ‘mensen-bom’ wordt vergezeld door een ongekend en nog nooit eerder vertoond wereldwijd propaganda-offensief -natuurlijk weer met De Telegraaf voorop– in de MSM. Mensen worden hierbij opgezweept tot complete hysterie om hun eigen graven te delven en hun eigen moordenaars eten en onderdak te bieden. We moeten eerlijk toegeven: we hebben de macht van de MSM onderschat. Als ze voluit gaan, jezus, wat er dan kan worden losgemaakt… Maar het verzet groeit. De power van de MSM is net zo goed een bubble die op ontploffen staat als onze schulden-economie. Daarom moeten de Bilderbergers nu haast maken. Want als de MSM exploderen, zijn ze hun belangrijkste wapen kwijt. Het gaat nu heel snel.

6 Replies to “SEPTEMBER COLLAPSE ALERT (5): THE PEOPLE’S BOMB EXPLODES”

 1. LS…

  Micha zit er helemaal niet naast als je goed leest. Hobama de slecht betaalde en armoedige Zionistenknecht zou het wel graag willen natuurlijk. HAHA ! Al deze satanische pogingen tot vernietiging van de mens hebben het tot nu toe niet gehaald. Dat is de werkelijkheid. De mensenbom zal net zoals al die smerige oorlogen onnoemelijk veel leed veroorzaken maar de mens en niet het monster zal zegevieren. Voor nu en tot in de eeuwigheid !

  1. Lees het artikel! Hij geeft zelf toe dat hij het heel vaak bij het verkeerde eind had! Lezen jullie überhaupt de inhoud van z’n berichten wel, of alleen de titel?

 2. He, als je zo aan het schrijven bent en je leest terug dat al je voorspellingen he-le-maal niet waar zijn geweest, en je er dus continu naast zat. Denk je dan helemaal niet dat je er nu misschien ook naast zit?

  1. Ken je dat gevoel?Zit je lekker op een terrasje te genieten ven het nazomerse weer,Korte rokjes,Komt er iemand bij zitten met zo’n onopgevoede kuttelikker die constant loopt te blaffen en negatieve aandacht vraagt!!Dat soort hondjes verdienen een doodschop anders weten de arme dondertjes hun plaats niet te vinden,Obama ik denk dat jij een doodschop nodig hebt!!!!!!!!!Ga ff lekker ergens anders lopen blaffen!!!!!

   1. Ok, dat was mooi op de persoon gespeeld. Nu even echte argumenten. Micha geeft zelf toe dat tot nu toe geen enkele voorspelling uit is gekomen. Je gaat dan toch een beetje aan jezelf twijfelen?

Geef een reactie