SEPTEMBER COLLAPSE ALERT (3): GLOBAL MELTDOWN IS BEGINNING

BEVINDEN CHRIS KLOMP EN ‘DEMMINKKAT’ ZICH AL IN DE NWO-SCHUILKELDERS IN NIEUW ZEELAND SAMEN MET MARK RUTTE, KONING WILLEM, JORIS DEMMINK, YEHUDI MOSZKOWICZ EN FRITS HUFFNAGEL? OF ZIJN ZE DAAR TE ONBELANGRIJK VOOR?

5 Replies to “SEPTEMBER COLLAPSE ALERT (3): GLOBAL MELTDOWN IS BEGINNING”

  1. Het zullen allemaal (kenmerkend driedimensionaal van alle kanten) psychopathische activiteiten zijn. CERN bijvoorbeeld: de buitengewoon energetische ‘adapted compensated’ psychopaat met abnormale wiskundeknobbel bij CERN is volstrekt niet uit te sluiten, integendeel. Onmenselijk ijskoud grensoverschrijdend gokken en risico’s nemen ligt voor de hand bij ‘dead inside’.

    En Demminkkat: De gerechtigheid van Prins Bernhard BV……..hoe moreel debiel kun je worden?!

  2. KIjk uit het raam achter Jones en je ziet wat het probleem is, maar waar ie het nooit over zal hebben. Er is misschein 1 km zicht vanwege het fijnstof. Fijnstof heeft bij iedereen de hersenen aangetast. Ik heb nu 4000 kanker patienten in Nederland die erachter zijn gekomen dat hun kanker veroorzaakt is door luchtvervuiling. Waarom, omdat de meeste longkanker patienten nooit een sigaret gerookt hebben. Daar zit het allergrootste probleem. Onze heilige koe, de benzine auto en de verslaving aan fosiele brandstoffen is het probleem. De wereld economie klapt momenteel in elkaar simpelweg omdat China letterlijk de stekker uit alle bedrijven trekt die luchtvervuiling veroorzaakt. In China geloven de wetenschappers niet in de CO2 hoax. Daar zeggen ze gewoon dat klimaatverandering en de daarmee gepaard gaande rampen door luichtvervuiling worden veroorzaakt. Daarom zijn deze mensen zoals Micha, Alex Jones en David Icke die de echte oorzaak van alle problemen nooit zeggen in mijn ogen uiterst dubieuze faktoren en wellicht ongewild werktuigen van dezelfde elite waar ze tegen vechten.

    Lees meer op mijn facebook pagina: https://www.facebook.com/dick.nieuwkoop

  3. >> BEVINDEN CHRIS KLOMP EN ‘DEMMINKKAT’ ZICH AL IN DE NWO-SCHUILKELDERS IN NIEUW ZEELAND SAMEN MET MARK RUTTE, KONING WILLEM, JORIS DEMMINK, YEHUDI MOSZKOWICZ EN FRITS HUFFNAGEL? OF ZIJN ZE DAAR TE ONBELANGRIJK VOOR?

    Nee hoor Micha, ik heb geen enkele reden om het land te ontvluchten en me schuil te houden op een eiland om uit handen van de gerechtigheid te blijven. Zo’n slecht geweten heb ik niet.

Geef een reactie