SEPTEMBER COLLAPSE UPDATE: BURGEROORLOG IN VS NU EEN FEIT

STEEDS MEER GEWELD TEGEN POLITIE IN VS ALS REACTIE OP DE -DOOR DE NWO OPGEHITSTE- KILLER COPS * VS DRIJVEN AF NAAR CHAOS EN CIVIL WAR * DIT DE OPMAAT TOT DE FINAL TAKEOVER DOOR DE NWO * DIT STAAT OOK DE GEBEUREN IN NEDERLAND: DE TELEGRAAF BEREIDT ONS ER VAST OP VOOR DOOR OPHITSEN VAN DE TERREUR-HYSTERIE

3 Replies to “SEPTEMBER COLLAPSE UPDATE: BURGEROORLOG IN VS NU EEN FEIT”

  1. Kokerkijken, tunnelvisie……Nee (onvermijdelijke rechtspsycholoog) Van Koppen.

    Of……van een (aldus deskundig verleidelijk onder de toonbank gehouden) onvoorstelbaar ‘pure evil’ soort, dat (in een ver verschiet) wellicht toch ietwat geëxposeerd zou kunnen worden!

  2. Bij door deskundigen uitgezochte voorkeursberoepen van psychopaten, staat politieman op plaats 6. Dat “buitenaardse” fundament (op hogere- of zo mogelijk sleutelposities) zal -naast het ‘pure evil’ fenomeen van de killer cop- mede het hoge aantal “burn-outs” e.d. onder normaal personeel daar veroorzaken.
    En bijv. het feit dat psychopaat Wik Haalmeier (die toevallig uiterlijk zo opvalt als de werkende vuurtoren op Vlieland in een maanloze nacht) en die keurig door het vriendje van Nienke Kleiss beschreven is, nog jarenlang kon blijven rondbersen….met alle -voor de samenleving, die de normale politieman/vrouw zo aan het hart gaat- uiterst nadelige gevolgen van dien.

    Toeval….nee. Psychopaten herkennen de ‘alien mindset’ bij elkaar en spelen elkaar het balletje toe.

Geef een reactie