SFEER ROND DEMMINK-VERHOREN TOTAAL EN FUNDAMENTEEL VERGIFTIGD; WERKEN NIET MEER MOGELIJK

EXTRA EN LAATSTE BREAKING NIEUWS: ‘COMPLOTTERS’ BEHALEN GROOTSTE OVERWINNING OOIT NU DE 9-11 DOOFPOT GEOPEND LIJKT TE GAAN WORDEN

VERREGAANDE MANIPULATIE EN GESPIN MET GETUIGEN * BOYCOT MSM * ALTERNATIEVE MEDIA STAMPEN ELKAAR DE GROND IN * ADVOCATEN VRAGEN NIET DOOR OF DURVEN DAT NIET * DE WERELD VERGAAT TOCH WEL, FUCK DIE DEMMINK-VERHOREN, WE WETEN TOCH AL LANG HOE HET ZIT: DE ‘ELITE’ IS EEN SMERIGE PEDO- EN PLUNDER-BENDE

[wp_ad_camp_1]

De volgende vergelijking kwam bij me op: een chirurg die moet werken in een ziekenhuis waarin alles is gemanipuleerd en gefaked: de patienten zijn in werkelijkheid kerngezonde proefkonijnen, de ‘medicijnen’ zijn puur gif of experimenteel, de verpleegsters zijn in werkelijkheid hoeren die zich ’s nachts in de kelders van het zoekenhuis verkopen, het voedsel is GMO en zijn collega-artsen spannen samen om hem het werken onmogelijk te maken door zijn werktuigen te verstoppen en hem te beschuldigen van verkrachting. Zo ongeveer voelt de pure, onversaagde waarheidsjournalist zich bij de Demmink-verhoren. Alles is spin en/of gefaked. Wij proberen alles te volgen, maar krijgen ondertussen dreig-mailtjes van Eric Donk (‘je bent zelf een pedofiel’) terwijl de NOS weigert het circus te verslaan maar wel vijf keer aangifte heeft gedaan tegen Micha waar een veroordeling in eerste aanleg tot 10 maanden onvoorwaardelijk uit is voortgekomen. Dan zien we het verbeten hoofd van Myra die hysterisch wordt als de naam Prins Claus valt en ene pipo van De Telegraaf die loopt te janken over ‘complotters’ terwijl zijn krant zelf heeft deelgenomen aan het verkrachten en aan stukken snijden van kinderen in de figuur van Kees Lunshof. De advocaat ‘namems de Staat’ Houtzagers komt aanrennen uit een kantoor dat door Joris Demmink is geopend en waarvan de voorzitter een kinderverkrachter is terwijl de twee belangrijkste getuigen komen niet opdraven en een derde krankzinnig schijnt te zijn geworden. Ja, het is lachen gieren brullen als het een operette zou zijn, maar in real life is het allemnaal niet meer serieus te nemen; het woord gekkenhuis is nog te zwak uitgedrukt. Een van de weinigen die nog wel overeind blijft, Ton Hofstede meldt op zijn site dat zelfs de advocaat van Bart van Well er een loopje mee lijkt te nemen: Er zijn zoveel verduidelijkende vragen te stellen die gewoonweg niet gevraagd werden. Bijvoorbeeld: Kent u Bart van Well? Hoe zit dat met het verhaal over de aquablauwe telefoon? U heeft zelf verklaard dat de exploitanten dreigden met “Raphaël waarschuwt je ouders!” Is dat wel eens gebeurd? Bent u bekende klanten tegengekomen? Wat weet u van de Rolodex? U ziet het: één gekke HHC-journalist kan meer vragen dan tien wijzen kunnen beantwoorden. Nico van den Ham registreede gisteren alles feilloos, dank daarvoor. Hoe wij hiermee verder gaan weten we op dit moment nog niet. Misschien wordt het tijd dat de kinderombudsman eens naar de hele gang van zaken gaat kijken!

9 Replies to “SFEER ROND DEMMINK-VERHOREN TOTAAL EN FUNDAMENTEEL VERGIFTIGD; WERKEN NIET MEER MOGELIJK”

 1. WERKEN NIET MEER MOGELIJK he je zal het wel erg zwaar hebben vanuit je luxe schuil adres ………..

  Wat weet u van de Rolodex? de politieagent vermeld daarop dat hij geen idee had van dat onderzoek.

  Hoe zit dat met het verhaal over de aquablauwe telefoon? Lijkt me logisch dat deze geen 2 de keer wordt gesteld aangezien daar niet echt mee werd gescoord, en daarbij de getuige zijn verhaal de 2 de keer kan bij kan draaien door bijv. info uit te zoeken.
  Daarom moet een getuige zich zeer goed bewust zijn wat hij verkondigd, zowel in de rechtbank en mede op bijv. het internet. En dus niet steeds zijn verhaal kan bijstellen.

 2. Overigens dat Houtzagers de advocaat cynisch lacht kan te maken hebben dat hij al wat info heeft over bepaalde personen die Koos betrekt in zijn verhaal.

  Overigens spreekt Koos zichzelf ook tegen, het ene moment is hij juist afhoudend richting homo scene, en andere moment gaat ie op de fiets juist op zoek.

  Een politie agent die verhalen van Micha Kat en consorten tegen spreekt, misschien kan Nico vd Ham eens een intervieuw doen over in stukjes gehakte kinderen en andere beweringen van Kat staven. ….of toch maar niet

 3. de twee belangrijkste getuigen komen niet opdraven en een derde krankzinnig schijnt te zijn geworden

  De 2 belangrijke getuigen hebben geen rol als punt 1 niet is aangetoond, daarbij zet de advocaat in op dat de overhead destijds heft nagelaten het een en ander te bestrijden, en lijkt me dat hij daarna vervolgens de 2 de fase ingaat.

  Dat de advocaat met een demente man aan komt zetten en figuren zoals Koos ……sja, schijnbaar zijn getuigen niet zo snugger meer qua tactische denken . Getuigen die er van alles bijhalen en dit vervolgens ook nog verkondigen op het internet dragen niet bij in de geloofwaardigheid.

  Je zou bijna denken dat buikspreekpoppen zijn van ene Micha kat ……

 4. De hier na WOII niet (conform de wet!) definitief afgestopte ‘adapted compensated psychopathic’ SS/SA hoogverrader is met gelijkgestemden verder gaan woekeren, zoals Cicero reeds heeft waargenomen:

  =================
  Perkins opereerde 40 jaar lang undercover als economische huurmoordenaar. Na 11 september 2001 besloot hij zijn zwijgplicht te verbreken, de steekpenningen en dreigementen te negeren en naar buiten te treden met het ontstellende verhaal over zijn carrière.

  Hij haalde derdewereldlanden door bedrieglijke prognoses ertoe over enorme leningen te accepteren voor de ontwikkeling van hun infrastructuur. Deze ontwikkelingsprojecten, die gefinancierd werden met geld van de Wereldbank, werden uitbesteed aan Amerikaanse bedrijven.

  Zodra een land diep in de schulden zat, konden de Amerikaanse regering en de daarmee verbonden internationale ontwikkelingshulpinstellingen de economie van het land naar hun hand zetten, met catastrofale gevolgen.

  Als Perkins niet in zijn opzet slaagde, maakten huurmoordenaars van een ander type, de jakhalzen van de CIA, hun opwachting.

  Hebzucht

  Volgens de Zwitserse bankier zijn mensen van de Bilderberggroep betrokken geweest bij dit soort opdrachten. “Zij gaven de opdracht om bepaalde personen uit de weg te ruimen. We moesten op instructie van buitenlandse mogendheden betalingen verrichten voor de moord op mensen die niet deden wat de Bilderberggroep, het IMF of de Wereldbank van hen eiste.”

  “Iemand zoals Josef Ackermann, een Zwitsers staatsburger en oud-topman van de Deutsche Bank, gebruikt zijn macht louter om zijn hebzucht te bevredigen,” aldus de bankier. “Er lopen verschillende rechtszaken tegen hem in Duitsland en de VS. Ackermann is een Bilderberger. Hij heeft minachting voor welke nationale overheid dan ook.”

  Hij voegde toe dat de Bilderbergers (door hun onverstoorbare gang over lijken…: DSR) een gigantische hoeveelheid geld tot hun beschikking hebben en dat geld aanwenden om de economie van bepaalde landen te vernietigen en elders weer op te bouwen. Het uiteindelijke doel is volgens de bankier een elite te vormen in een wereld waarin zij de absolute macht hebben en de mensheid door armoede tot totale slavernij brengen.

  IJzeren greep

  De Europese Unie zit al in de ijzeren greep van de Bilderberggroep, stelde hij. Tot deze club behoren volgens hem lieden die vrouwen verkrachten en satanist of pedofiel zijn (de ‘appetites’ van sommige, maar niet alle psychopaten). “Het is moeilijk om deze figuren te ontmaskeren, omdat ze er letterlijk alles voor over hebben om hun macht te behouden.”

  Op de vraag waarom de westerse media zwijgen over de Bilderberggroep antwoordde de bankier dat er een afspraak is gemaakt met de grote mediabazen. “Een aantal van hen wordt uitgenodigd voor de conferenties op voorwaarde dat er niet over wordt gesproken of geschreven.”

  Volgens de bankier bestaat de binnenste kring van de groep uit gewetenloze satanisten en wordt de buitencirkel gevormd door naïeve, soms idealistische en minder goed geïnformeerde mensen die in de waan verkeren goed te doen.

 5. Je overheid is niet de overheid die je op school, van je ouders en tv hebt mogen leren kennen. Die overheid wordt bevolkt door criminelen die allemaal het misbruik van kinderen gedogen en waarvan een deel van de gedogers ook nog actieve misbruikers zijn. Dit land is gekaapt door de pedofilie en is daarom geen democratie maar een pedocratie
  ===================

  Het kan altijd erger en krankzinniger: PB BV is een psychopathocratie, gebaseerd (!) op medeplichtigheid aan de gruwelijkste, grootschaligste en gewelddadigste massamoord op weerloze mensen die op aarde ooit binnen anderhalf uur heeft plaatsgevonden.

 6. Psychopaten zijn ‘de optelsom van ware ijskoud cynische krankzinnigheid’.
  Logisch, buitengewoon energiek en militair aandoend aan nergens op slaande/ledige projecten werkend zoals: Hoe slachten we duivels ijskoud een vluchtelingenkamp ter grootte van Dresden af (“Hitler van de zorg bevrijdend en een puinhoop creërend waar elke steen een militaire verdedigingslinie wordt) en komen ermee weg onder dekmantel van “oorlog tussen staten”.
  Of hoe hangen we een landje als Nederland aan eigen stropdas op en laten ons vieren als verzetshelden.

  Dat verklaart de grenzenloos getrapte, vrijwel niet meer te ontwarren smeerlapperij binnen de volgens deze ‘mindset’ omgebouwde overheidsadministratie.

  “Gekkenhuis” is voor een psychopaat nog te zwak uitgedrukt (zeker en vast)………

  Misschien kan de PB BV Kinderombudsman er eens naar kijken inderdaad.
  Die vertegenwoordigt het “prins Bernhard bevoegd gezag” immers (nog wel gedekt door “vrije” verkiezingen).

Geef een reactie