SIETZE PLANTING EN SETH RICH: DEATH SQUADS STEEDS PROMINENTER IN BEELD

MICHA IS HERHAALDELIJK BELACHELIJK GEMAAKT OM ZIJN WAARSCHUWING VOOR DE ‘DEMMINK SQUADS’ MAAR DAT DEZE BESTAAN IS ZEKER * KIJK NAAR DE LIJST VAN ‘DEMMINK-DODEN’ RECHTS OP DEZE SITE * KAN DE NAAM VAN SIETZE DAARAAN WORDEN TOEGEVOEGD? * UIT HET INTERVIEW VAN MICHA MET HEM UIT 2012 BLIJKT DAT HIJ REEDS TOEN MET DE DOOD WERD BEDREIGD EN OOK 3 MILJOEN KREEG AANGEBODEN EEN ‘DEAL’ TE SLUITEN * SIETZE ONTHULDE DRUGS- EN MAFIA-BANDEN TOTAAN MARK RUTTE

[wp_ad_camp_1]

De stroom aan nieuws [latest bombshell video] over de moord op Seth Rich [zie ook Niburu.co] laat weinig tot geen ruimte voor twijfel: Rich is vermoord door de Hillary-mafia uit wraak om het lekken van emails naar Wikileaks. Tot deze leaks behoorden elk geval de mails die bewezen dat Hillary via fraude de nominatie had verkregen van DNC ten koste van Bernie Sanders. Dit was reeds verwoestend voor Hillary. Of de ‘Podesta-emails’ over pizza/pedo-gate ook afkomstg zijn van Rich is (nog) niet duidelijk. De overeenkomsten met Nederland spatten van je scherm af. Ook Mark Rutte is via fraude en gemanipuleerde stemmingen aan de macht gekomen bij de VVD: het is bijna een kopie van de fraude binnen DNC! Ook de VVD wordt geheel verlamd door corruptie- en pedo-schandalen, precies zoals DNC: de complete top van beide partijen zit zwaar in het kindermisbruik met Podesta en Demmink als ‘pedo-leaders’. Maar het gaat nog een stap verder: zowel Rutte als Hillary zijn door de pedofielen aan de macht gebracht via een ‘pedo-staatsgreep op basis van fraude met als missie het dienen van de belangen van de kinderverkrachters! Herinneren we ons de beelden nog van DNC-kopstuk Jo Biden die in the open kleine meisjes betast? Maar daar gaan we het nu niet over hebben. Wel over de dood van Sietze. Waar de politieke moord op Rich vaststaat, is het in het geval van Sietze nog allerminst duidelijk of hij is vermoord door de Demmink-squads. Maar wat wel vast staat is dat deze squads actief zijn en slachtoffers maken en niet zo weinig ook. We leven in een absolute terreur-staat die heel dicht bij het Argentinie komt van Videla. Duidelijk is dat de pedo-politici op geen enkele wijze terugschrikken voor moord. Nederland en de VS zijn de landen waar de pedofielen het diepst zijn doorgedrongen tot in alle haarvaten van het establishment. De pedo-moordeskaders komen weg met wat ze doen omdat de complete media en de complete politiek aan de ketting ligt. We zien in ons land glashelder hoe dat werkt: de enkele journalist en politicus die wel zijn plicht doet in dit opzicht, wordt opgeruimd ofwel via moord of op een andere manier:

Henk Krol
Pieter Omtzigt
Krista van Velzen
Louis Bontes
Aleid Wolfsen
Koen Voskuil
Micha Kat
Fred de Brouwer
Els Borst
Ien Dales
Maarten van Traa

We zijn het aan Sietze verplicht minimaal te zorgen voor een zo objectief mogelijke lijkschouwing.

5 Replies to “SIETZE PLANTING EN SETH RICH: DEATH SQUADS STEEDS PROMINENTER IN BEELD”

 1. Ik heb zelf ook al eens zo’n moordaanslag overleefd, toen ik veel aan het bloggen was. Dat is nu eenmaal iets wat men dient te verwachten. De lui die mij probeerden monddood te maken gebruikten een injectiespuit, welke ze hoopten in mijn voedsel leeg te spuiten. Zo ontdekte na ondervraging met behulp van mijn vuisten bij het hulpje van de Poolse Jezuïet.

  Demmink-Squads?
  Leuke naam, maar zo’n term beschermt niet mogelijke slachtoffers van de politieke moorden. Dr. Ian Paisley at eens alleen eieren, bij een bijeenkomst, omdat die niet zo gemakkelijk te vergiftigen zijn. Echter, Dr. Ian Paisley in ik wisten wat Jezuïeten zijn, daardoor overleefden we dergelijke aanslagen.
  https://www.youtube.com/watch?v=4wfQbVaRv18

 2. Met name haar goede vrienden riedel gecombineerd met het nog nooit in (niet eens telefonisch!) contact met haar familie geweest te kunnen zijn doen bij mij zo op het eerste gezicht al heel wat alarmbellen afgaan. Vooral omdat ze haar betoog zo schijnheilig begint met dat ze o zo een innige al dan niet platonische relatie van Planting was… Ja hoor, en dan zou zijn moeder met zo een belangrijke netwerk contact (gezien de op zijn zachts geformuleerd getroebleerde relatie van Sietze met de Nederlandse staat!?) van haar zoon niet in verbinding weten te treden? Ga alvast hier even doorgestreept weergeven waarmee ik binnenkort in dat gebied en omgeving vooral bij die bewapende bonnenverzamelaar dan wel slachtofferhulp zoal hieromtrent allemaal nog burger rechercherend ga lospeuteren..;

  “We hebben slachtofferhulp gekregen en deze mevrouw heeft ons heel goed begeleid. We hebben afscheid van hem genomen en bij de lijkwagen en hem nog even aangeraakt… dat was goed voor onze verwerking zei die mevrouw en ook dat we geen schuld hadden … enz…. Verder zei de recherche nog, dat de lijkschouwer dacht dat Sietze een hartinfarct of een longembolie heeft gehad en dat Sietze nauwelijks water binnen had gekregen. Toen we thuis waren werden we opgebeld door zijn broer en die hebben we het verhaal verteld……Sietzes moeder en broer konden het niet begrijpen dat hij dood was… .(dat snap ik) De politie heeft had hun ingelicht en ik had de politie gezegd dat de familie ons kan bellen (de politie had mijn nummer aan hun doorgegeven) Wij hebben lichamelijk (vooral dank zij de enorme inspanning van mijn zoon en die Nederlander, is ons bespaard gebleven dat Sietze niet op de bodem van het meer is beland) en geestelijk over onze grenzen moeten gaan. Het doet ons goed dat Sietze weet dat wij hem niet in de steek hebben gelaten en dat hij weet dat we hem hebben geprobeerd om te redden. Wij zullen hem heel erg missen…. Ik wens de familie en alle goede vrienden van hem heel veel sterkte toe!”

 3. Voor al de namen die je noemt, Micha, bestaat geen enkel bewijs of logica dat ze vermoord zijn dan wel anderszins kaltgestelt. Je lult maar wat en je ziet je fantasie voor de werkelijkheid aan.
  Het is echt beter dat je je laat opnemen.

 4. Als men eens zou bijhouden hoeveel ‘complotters’ of burgers met ongewenste mening een hartstilstand en/of ongelukje krijgen zal men echt versteld staan. NSB netwerk is gigantisch verspreid in NL.

  Nog bizarder is bijvoorbeeld de moord op Cyprian Broekhuis door agenten in eigen huis met 6 kogels afgeschoten en later mes neergelegd in woning.

  Google Cyprian Broekhuis die in media uiteraard wordt weggezet als een schizofreen, dat is newspeak voor iemand met onwelgevallige mening.

Geef een reactie