SIETZE PLANTING GISTEREN GECREMEERD -GEEN ONDERZOEK MEER MOGELIJK

ANDERHALF UUR NA ZIJN DOOD IN DUITSLAND STOND DE NEDERLANDSE POLITIE VORIGE WEEK DINSDAG BIJ DE FAMILIE OP DE STOEP: ‘WE HEBBEN EEN AFSCHUWELIJKE MEDEDELING VOOR U’ * CREMATIE ALLEEN IN AANWEZIGHEID VAN BROER EN MOEDER CONFORM DE WENSEN VAN DE FAMILIE * GETUIGE VAN ZIJN DOOD WAS EEN COLLEGA VAN HET ROC, LOUISE, DIE MICHA AGRESSIEF BENADERDE * FAMILIE IS ‘NIET TE SPREKEN’ OVER DE UITINGEN VAN DEZE LOUISE OP INTERNET

Veteraan en vrijheidsstrijder Sietze Planting is gisteren gecremeerd slecht in aanwezigheid van zijn moeder en zijn broer Erwin. Dat meldt de familie. Dat er geen begrafenis plaatsvond is omdat ‘zulks is afgesproken binnen de familie’; bij het overleden van de vader was ook slechts het gezin aanwezig. Broer Erwin heeft inmiddels gesproken met de advocaat die voor Sietse de cassatie-zaak deed bij de Hoge Raad inzake de doodsbedreiging aan een rechter. De achtergronden van deze zaak komen uitgebreid aan de orde in het interview dat Micha met Sietze had in 2012. Erwin noch zijn moeder waren aanwezig bij zijn overlijden. Erwin zegt dat Sietze ‘een natuurlijke dood is gestorven’ op autoriteit van de Duitse politie. Sietze overleed dinsdag 23 mei rond 12:30 uur. Om 14:00 stond de Nederlandse politie op de stoep bij de broer: “Wij hebben een verschrikkelijke mededeling te doen.” De dienders gaven het telefoonnummer van een contactpersoon bij de politie in Duitsland. Deze deelde de familie mee dat Sietze was gestorven aan een hartstilstand. Het lijk werd reeds de volgende dag vrijgegeven. Die woensdag zag de familie Sietze liggen bij een begrafenisondernemer in Epe. Daar was hij niet opgebaard/afgelegd maar nog in de staat waarin hij was toen hij uit het water werd opgevist. Erwin geeft nadrukkelijk aan dat Sietze geen gezondheidsklachten had en dat hij het vreselijke nieuws ‘eerst niet kon geloven’. Aanwezig bij de tragedie was Louise Garnier, een collega van Sietze op het ROC waar hij lesgaf. Deze Louise keerde zich fel tegen Micha nadat die laatste suggereerde dat er sprake zou kunnen zijn van moord en beriep zich daarbij mede ‘op de familie’ jegens wie Micha ‘geen respect’ zou tonen. Erwin laat ons nu weten dat hij ‘helemaal niet blij is’ met de wijze waarop deze Louise zich op internet ‘bemoeit’ met de dood van zijn broer.

8 Replies to “SIETZE PLANTING GISTEREN GECREMEERD -GEEN ONDERZOEK MEER MOGELIJK”

 1. Enfin, alles is mogelijk. Behalve bijv. verraderlijke SS psychopaten en Tjeenk Willink in een EBI voor griezelig akelige narcisten, zo lijkt het wel…..

 2. Longembolie hoor je nu. Maar de politie wist snel te melden dat het een hartstilstand betrof.

  Eigenaardig is dan wel dat dhr. Planting nogal veel bewoog/aan sport deed. Hij was zelfs aan het zwemmen toen deze kennelijk zéér massieve embolie hem trof.

  Ook is alles opmerkelijk snel in kannen en kruiken (om deze uitdrukking hier maar eens plastisch te gebruiken).

 3. De nieuwe burgemeester van Den Haag, Pauline Krikke, wordt afgeschermd.
  Doet denken aan Geertje ter Horst, die minister werd na de moord op Louis Seveke in haar stad Nijmegen.

  Haagse Gangsters, met jullie stinkende SM-keldertjes!
  Laat het volk zien wie je bent, want het hellevuur zal harder branden dan de hypocrisie over de cel binnen het EU-hotel.

 4. Het is werkelijk onvoorstelbaar bizar hoe gemakkelijk eenvoudig een eventuele liquidatie door het Nederlandse apparaat zonder ook maar enige onderzoek van importantie straffeloos kan plaatshebben! Ten eerste wordt er al voor deze zeer verdachte omstandigheden wel heel snel gecremeerd (alhoewel er zelfs dan nog met de as mogelijkheden op nadere onderzoek schijnen te bestaan…), waarna met het logistiek aan alle kanten rammelende verhaal van la Garnier ogenschijnlijk ook al bewust niets gedaan wordt?! Ik bedoel, neem nu dat verhaal van haar zoon die Sietze het water inlokkend hem midden op de terugweg van overkant plots halsbrekende & kopje onder gaande toeren zag uithalen. En dan achteraf doodleuk verklaren dat een boom van een kerel als Sietze dat soort van ‘geintjes’ wel vaker met hen uithaalde of iets dergelijks? Het is natuurlijk ook goed mogelijk da er iemand in dat troebele onzichtbare water van onder de oppervlak rechtstreeks naar Planting begeleidt moest worden? Van nabij is bovendien veel beter dan vanaf de kant vast te stellen wanneer iemand wegens zuurstof tekort niet meer levensvatbaar & de dus opdracht volbrengend als lijk weer het water (zogenaamd reddend!!!) uit gehesen kan worden. Het uitdrukkelijk benadrukken van Louise hoeveel energie dat uit het water halen allemaal wel niet heeft gekost kietelt mijn altijd wel wantrouwende straatwijsheid eveneens ontiegelijk irritant moet ik jullie hier allemaal ook tegelijk bekennen. Kom op zeg hé Hoerlitie? Ik heb ze echt voor minder bezwarende omstandigheden wegens voorbedachte rade van moord achter de tralies zien verdwijnen…

  1. Niet draad gerelateerd!; “Binnen dat kader bracht Mauritz een bezoek aan notaris Johan van der Veen voor het verwerven van een laatste hap informatie (4). Direct daarna zeilde Mauritz de petoet in. Toeval. Yeah, sure. Stay tuned.” BRON

   “Waarom Hans Mauritz nu in voorarrest zit en dit kennelijk verlengd wordt ligt volgens mij niet aan, dat er een paar procesregeltjes overtreden zijn. Omdat ik een uitgever zoek voor mijn boek DE 9.635.080,23 CLAIM waar ik overigens nog steeds geen uitgever met ballen heb weten te vinden omdat de meeste angst hebben dat er geprocedeerd gaat worden, om het lachertje van de eeuw te handhaven, kwam ik ook bij Novio Media in Dongen terecht eigenaar Hans Mauritz. De start was al raar. Ik stuurde een E-mail dat ik voornoemde boek wilde uitgeven en of hij interesse had. Antwoord van Hans Mauritz: Wat is dit? En begon er een stoelendans wat in criminele kringen wordt gebruikt om te zien of je wel betrouwbaar bent. Mijn lust was over om met hem in zee te gaan. Maar toen hij vroeg om het manuscript op te sturen, dacht ik waarom niet. Er zijn niet zoveel gegadigden. Hans Maurits vond de inhoud van het boek “messcherp”, en een andere uitgever later vond de inhoud “verbijsterend en zorgwekkend” maar dorst het ook niet uit te geven, en met Hans maakte ik een afspraak in een hotel in de buurt van mijn huis.” Hans Vrijmoed

 5. Gecondoleerd.

  Hartstilstand is erg vaak moord.
  Beroepsmoordenaars gebruiken cyanide, om hartstilstanden te veroorzaken.
  De Duitse politie heeft blijkbaar geen lijkschouwing uitgevoerd, want het meest voor de hand liggende motief voor eventuele moord hier, is klokkenluider zijn.

  Politie helpt dan weer een moord te verbergen, zoals we dit ook zagen bij Louis Seveke, Aaron Swartz en vele anderen. Niet te vergeten de honden uit Baarn in Hilversum, het klaar staan van politie om v/d Graaf op te pakken bij de moord op Pim Fortuyn.

  En het volk wordt dagelijks geïndoctrineerd door onderwijs en TV.
  Politie = plunderende moordenaars en hun assistenten.

 6. De zieke fantast Micha Kat beweert thans dat Planting is vermoord. Bewijs en logica ontbreken, maar dat hinderde hem nimmer talloze moorden en moordenaars te verzinnen.

Geef een reactie