SJOERD FENNEMA VAN EENVANDAAG WORDT BENOEMD TOT ERE-LID VAN HET COMPLOTTERSGILDE

VERSLAGGEVER VAN EENVANDAAG MAAKTE ZO’N KRANKZINNIGE, MISDADIGE EN VOORAL LAFHARTIGE REPORTAGE OVER ‘COMPLOTDENKEN’ DAT HIJ DE GELOOFWAARDIGHEID VAN DE STAATSMEDIA -ALS DIE NOG BESTOND- DEFINITIEF HEEFT VERNIETIGD * BEDANK SJOERD VOOR ZIJN BIJDRAGE AAN DE WAARHEID EN AAN DE ECHTE JOURNALISTIEK * IEDEREEN IN ZIJN REPO WORDT BETAALD DOOR DE STAAT * JELLE VAN BUUREN NAM STOKJE OVER VAN JAN WILLEM VAN PROOIJEN

EXTRA: STEVE BROWN OVER DE COMPLOT-REPO VAN EENVANDAAG * COMING UP: ARTIKEL VAN HANS VOGEL OVER DE COMPLOT-REPO VAN EENVANDAAG * ALLEEN OP DEZE SITE, STAY TUNED!


Het zijn nooit de professoren die worden opgevoerd in de repo’s en artikelen in de staatsmedia over ‘complotdenkers’, maar altijd ondergeschikte minkukels. In het beruchte artikel van Chris Klomp -dat niet leidde tot exposure van de ‘complotters’ maar van hemzelf- was het niet prof. Paul van Lange, maar zijn medewerker Jan Willem van Prooijen. In de repo van Sjoerd was het niet prof. Edwin Bakker (Director Centre for Terrorism & Counter Terrorism, Leiden University) maar zijn weinig getalenteerde loopjongen Jelle van Buuren. Dat zegt reeds alles. Normaal gesproken wil een professor niets liever dan media-aandacht, maar niet als het gaat om de giftige staats-propaganda van Klomp en Fennema. Te hoog afbreukrisico. Intussen betreedt Sjoerd Fennema de illustere gelederen van het Demmink-legioen van kinderverkachtings-journalisten waarin hij ‘grote namen’ als Marcel Gelauff, Bart Mos, Marcel Haenen, Gerlof Leistra en Chris Klomp aan zijn zijde vindt. Sjoerd, bedankt! Jouw repo heeft nu reeds een poll-position in het curriculum van de RUL en de VU en zal ook worden vertoond aan de studenten van het Leidsch Studentencorps Minerva (met een inleiding door Ivo Opstelten).

2 Replies to “SJOERD FENNEMA VAN EENVANDAAG WORDT BENOEMD TOT ERE-LID VAN HET COMPLOTTERSGILDE”

 1. Je ziet dus, kenmerkend voor de SS-Staat, dat de overheid (hier onder verraderlijke democratische dekmantel) TEGENOVER (!) het land en de bevolking staat en er van alle kanten ‘pure evil’/kwaadwillend op inhakt, de ongerechtigheid dienend.

  Dit soort valse sprookjes gaan namelijk op den duur altijd in je gezicht ontploffen…..

 2. Ik ken alleen vrij acherlijke professoren in PB BV. Soms zijn het wel vakidioten.

  Enfin wie de jeugd heeft, heeft de toekomst en deze reactie op de site van geennieuws ‘says it all’.

  Die NPS serie ’13 in de Oorlog’ bekeken hebbende, kan ik zeggen dat dit een walgelijke, op kinderen losgelaten ‘psy-op’ is, waarvan Goebbels nog wat zou kunnen leren:

  =================
  Laatst de NPS-serie “13 in de Oorlog” bekeken, waarmee onze kinderen verder gemanipuleerd worden tot goede onderdanen van de Oranje psychopaten-massamoordenaars, maar daar zie je (duivels listig/doortrapt in elkaar geflanst allemaal) dat het protest tegen die ONDENKBARE vlucht beperkt was en dat voornamelijk een zonderling hier en daar niet ten volle begreep dat dit een bijzonder verstandige zet van de hoogmogende was.

  Natuurlijk niets erover, dat zij en SS/SA/Abwehr intrigant Bernhard de Nazi’s daarmee een compleet ambtenarenapparaat wettelijk in de hand hebben gespeeld (van Hitler….:DSR), met alle gevolgen van dien, waaronder:

  1. Het met de wet in de hand duizenden Nederlandse ambtenaren (door -goedig- aan te blijven na hoogverraderlijke oproep van HUN vanouds vertrouwde KONINGIN vanuit Londen om aldus NEDERLAND de oorlog door te helpen en meestal zonder op hun niveau zelf de ingrijpende hoog staatsrechtelijke consequentie te begrijpen: Duits ambtenaar van de aldus n.a.w. PROACTIEF gecreëerde vazalstaat onder Arthur Seyss-Inquart geworden!!!) kunnen verplichten om een ambtelijke standplaats in Duitsland te aanvaarden.
  Dit heeft vele keurige Nederlanders ONNODIG en nogal eens OP GRUWELIJKE WIJZE (denk aan het KRANKZINNIGE -22,5 kiloton MONSTERBOMMEN (witte fosfor en voor het eerst napalm….: DSR) uit 2650 zware bommenwerpers op een groot vluchtelingenkamp!!!- geallieerde bombardement op Dresden, waar honderden Nederlandse ambtenaren IN DIENST waren) het leven of de gezondheid gekost, dan wel hun levens en ambtelijke carrière (afspraken achteraf allemaal aan de laars lappend) op andere wijze verwoest.

  (En nee, die zullen “door Oranje” niet zoals naar Libanon e.d. uitgezonden getraumatiseerde militairen gecompenseerd worden, zo valt te voorzien….:DSR).

  2. Het veel makkelijker kunnen opsporen en transporteren van de Joodse vluchtelingen en Joodse Nederlanders, waardoor in Nederland slechts 10% van de Joden heeft overleefd tegen 90% in België.

  3. Het veel beter macht en controle uit kunnen oefenen over de rest van de Nederlanders.

  4. Daarbij lijkt psychopaat Bernhard de V-Mann te Londen/hoogverrader van “Arnhem” met Christiaan Lindemans slechts als boodschapper en latere zondebok.

  5. Daarmee veroorzaker van de gruwelijke ONNODIGE Hongerwinter 1944/1945en dit aanwakkerend vanuit Londen door NS ambtenaren te verbieden om het werk weer op te pakken.

  Enfin, ruim (!) voldoende voor het vuurpeloton of ophanging na het Neurenberg Tribunaal.
  ======================

  Dit mogen de kindertjes (zeker en vast) niet weten. Het moet kennelijk wel een “Oranje” sprookje blijven allemaal.

Geef een reactie