SJUUL P. VOERDE HETZE TEGEN MICHA MET OM

SJUUL PARADIJS SPANDE SAMEN MET JORIS DEMMINK OM MICHA UIT TE SCHAKELEN * HIERTOE WERD BART MOS INGEZET DIE AANGIFTE TEGEN MICHA MOEST DOEN WEGENS ‘DOODSBEDREIGING’ * OOK MARCEL GELAUFF VAN DE NOS EN GERLOF LEISTRA VAN ELSEVIER ZITTEN IN HET COMPLOT: ZIJ ZITTEN NU OOK OP DE SCHOPSTOEL

SJUUL PARADIJS BESTEEDDE TONNEN PEDO-GELD VAN TMG OM TE PROBEREN MICHA UIT TE SCHAKELEN MAAR HIJ MAAKTE HEM ALLEEN MAAR STERKER

De ongekende criminaliteit van Sjuul Paradijs komt het best tot uitdrukking in de hetze die hij samen met Joris Demmink voerde tegen Micha. In de afbeelding bovenin de slider is de weerslag hiervan te zien. Ook Elsevier en de NOS deden mee aan deze campagne die de geloofwaardigheid van Micha moest vernietigen in opdracht van kinderverkrachters en satanische moordenaars. Naast de demoniseringscampagne in zijn eigen krant startte Jules ook een serie rechtszaken op tegen Micha. Dat begon reeds direct na zijn ontslag van Micha in 2008 -nog voordat Micha een letter had kunnen publiceren. Omdat Micha om Sjuul te zieken af en toe zijn visitekaartjes van De Telegraaf gebruikte (Micha Kat, correspondent De Telegraaf Zuid-Oost Azie) begon Sjuul een kort geding waarin werd gevorderd dat Micha de kaartjes niet meer zou gebruiken op straffe van een dwangsom van 5000 Euro per keer. Daarna liet Sjuul zijn paladijn Bart Mos aangifte tegen Micha doen wegens ‘doodsbedreiging’ waarbij alle feiten werden gefaket zoals ook is komen vast te staan. Micha werd in deze zaak bij verstek veroordeeld terwijl hij in Azie zat. Het hoger beroep loopt nog altijd maar wordt door de zwarte mafia gesaboteerd om De Telegraaf te redden. Dan begon Sjuul nog een zaak tegen Micha om deze te verbieden het woord Pedograaf te gebruiken. In het hoger beroep van deze zaak liet Sjuul Micha’s advocaat zo zwaar intimideren dat deze niet naar de zitting durfde te komen. Sjuul moet tonnen hebben verspijkerd aan zijn hetze tegen Micha. Opvallend: ook de advocaat van De Telegraaf die het hetze tegen Micha uitvoerde, Bas le Poole van Houthoff Buruma, is inmiddels van zijn functie ontheven.

Eén reactie op “SJUUL P. VOERDE HETZE TEGEN MICHA MET OM”

 1. Met mijn vijanden loopt het ook altijd slecht af, eerlijk duurt het langst.

  Het is leuk om zulk positief nieuws te lezen, Micha is een journalist die mensen blij maakt.

  Wat mij zo bezig houd is die tekst op de Bedogroef.
  “Jihadist ronselt in leger”
  Wat een enorme arrogante leugen is dat toch. Het zijn de Katholieken die dit leger al ronselde, alle militaire missies die Dutchbat houd zijn voor een grote augurk van meneer de romanistische antichrist, die het verbied om de Bijbel te lezen, want dan valt hij door de mand. De Islam is opgezet door de Katholieken, dus als Islam ronselt in het Nederlandse leger, dankzij de immigratie strategie dus, dan ronselt de Katholieke Kerk onder het leger. En dat is volstrekte onzin, want de missies in Joegoslavië, Mali, Libanon en voor de VN staan ten dienste van de kettervervolgingen van het Vaticaan.

  Okee, dat houden de kranten geheim.
  Zelfs Pamela Hemelrijk wist niet dat ze ontslagen werd bij het AD vanwege een lekje in die column over de werkelijke agenda achter de Joegoslavië missies. Maar de realiteit is, dat Moslims nu Serviërs aan het uitmoorden zijn, om zoals gewoonlijk, alle Katholieke sporen te wissen. Zo vakkundig, dat Serviërs menen dat Joden en Amerikanen er achter zitten.
  “Menen”, maar niet weten.

  Neen, het romanisme is de Cabal van de planeet, bewijzen er voor zijn overvloedig, het is een feit en geen mening.
  Enige bewijzen:
  1. De Stropdas is ingesteld as mode voor Rooms Katholieke Adel door Lodewijk 14de, nadat het Rooms Katholieke leger van de Kroaten een slag had gewonnen tegen het Ottomaanse rijk. Een zijden sjaal was en is Kroatische klederdracht.

  2. De Zondag wordt niet eens vernoemd in de Bijbel, maar overal wordt het verplicht gesteld door de overheden, omdat zondagrust een Rooms Katholieke doctrine is, omdat die overheden in handen zijn van de Katholieken.

  3. Het plaatsten van Kerstbomen wordt in Jeremia hoofdstuk 10 beschreven als een gedrag van de heidenen. Dat was lang voordat Jezus ten tonele verscheen, dat was niet in Europa. Heidenen plaatsten kerstbomen, als die heidenen zich christenen noemen, dan zijn christenen heidenen.

  4. De paus wordt door de Nederlandse media gepromoot, niet feitelijk beschreven als de romanistische antichrist, zoals ieder weldenkend mens met Bijbelkennis dat doet.

  Ik hoop dat me lange commentaren niet vervelend zijn, maar ik wordt nogal aangevallen door hypocrieten die geloven dat voetbaluitslagen belangrijker zijn dan politie die kinderen steelt en snuff films mogelijk maakt, maar dat zijn de feiten. Als u laf bent, prima, maar loop ons niet in de weg.

Geef een reactie