SJUUL PARADIJS: ‘WIE HUURT MIJ IN VOOR DISCREET ADVIES?’

FALENDE EN CRIMINELE EX-TELEGRAAF HOOFDREDACTEUR LAAT ZICH NU INHUREN ALS ADVISEUR, STRATEEG, SPREKER EN ‘KLANKBORDER’ * DE MAN KAN NOG GEEN TWEE ZINNEN ZONDER FOUTEN EN HAPERINGEN UITSPREKEN MAAR HIJ ZAL WEL RUIM WERK KRIJGEN VAN DE HAAGSE PEDO-PLUNDERAARS DIE HIJ ALTIJD ZO RUIMHARTIG HEEFT GEHOLPEN DE WAARHEID TE VERBERGEN

[wp_ad_camp_1]

Na bijna 29 jaar journalistiek ben ik vanaf 1 oktober 2015 beschikbaar om discreet advies te geven over de media-strategie van uw bedrijf of instelling. Wilt u sparren? Klankborden? U krijgt geen dik rapport, maar een observatie recht voor zijn raap. Creatief en onafhankelijk. Bel of mail mij: 06 22934204 – sjuulparadijs@gmail.com Nee, we hebben ome Sjuul nog niet gebeld en het gesprek opgenomen. Hem dus ook nog niet gevraagd waarom hij Micha in 2008 heeft ontslagen als correspondent in Bangkok nog voordat deze een letter in de krant had kunnen publiceren. Misschien dat anderen dat doen. Is leuker. Komt sterker over. Wij van ROL zullen Sjuul misschien inhuren als ‘adviseur’. Hij heeft vast nog wel leuke tips over de pedo-netwerken waar zijn voormalige Telegraaf-collega Kees Lunshof ook deel van uitmaakte. Sjuul, kerel…. SUCCES!

2 Replies to “SJUUL PARADIJS: ‘WIE HUURT MIJ IN VOOR DISCREET ADVIES?’”

 1. “Ik mijd geen onderwerp. Spreken over mijn vertrek bij De Telegraaf doe ik niet. ” ..eh juist em..
  .
  .
  “FALENDE EN CRIMINELE EX-TELEGRAAF HOOFDREDACTEUR LAAT ZICH NU INHUREN ALS ADVISEUR, STRATEEG, SPREKER EN ‘KLANKBORDER’ * ”

  Juist em..wát ga je nou krijgen dan…dat die nét als ALLE afgekeurde en betrapte pedopenosen undercover gaat als justitieel webcareterrorist en viavia die bedrijfjes weldadig gefinancieerd door de opsteltenpenose van justitie waarbij hij al tachtiger jaren was veroordeeld wegens Kinder misbruik en zga zeker toen al in claws van de van vollenhoven cq demminkmafia viel en die zeer lange schimmige carriere begon.

  Bij voorbeeld nog zo een ..een justitie medewerker door peter r de vries geklist en gepubliceerd misbruiker die de computer vol kp had ..ene tonino die nu via een schimmig bedrijf voor justitie via de gemeenten overheden politiediensten sociale verzekeringen en ggz werkt en hen helpt bij Slachtoffertjes Getuigen en Klokkenluiders binnen te dringen .. en wié wéét hoeveel wel niet heeft helpen doden of anderzijds geneutraliseerd.. wie wéét geholpen de “hofnar” families en hun Kinderen op de #HM17 te laden want in dié hoek is het al heel lang verdomde stil.. en héb jij ze gekend? Al is het maar een gezinnetje ooit …een Kind? Toch effe aan die hofnar advocaat vragen of die wellicht clienten herkende onder de #MH17 doden?

  Die zo genaamde nabestaanden van al die #MH17 doden lijken ook allemaal crisis actors om hoe die zich in beeld zo heel anders dan echte nabestaanden gedragen… als in derde persoon over eigen Kind eigen familie spreken..als geen enkel emotie hebben dan politiek verontwaardigd zijn.. als glashelder zonder emotionele storingen doodgemoerdereerd hele lijsten politieke riedels af draaien..algemeen de indruk van heel lugubere engerds gevende.

  En ons minister van buitenlandse zaken rutte ? Ja uiteraard is die vaker niet dan wel aanwezig daar die elk dag gespannen aan de grens staat mét koffer voor geval de vlam in de pan hakt en ze hem toch écht kómen halen voor alleen al zijn mededaderschap aan #MH17..dan moeten ze hem helemaal in srilanka uit een gat in de grond halen.

Geef een reactie