SLACHTHUIS NOS: IS ER NAAST KARHOF EN RIBBINK NOG EEN NOS-JOURNALIST VERMOORD?

IN 2007 SPEELDE LEX RUNDERKAMP DE ‘RUNDERKAMP PAPERS‘ DOOR AAN MICHA * DEZE PAPERS VORMDEN HET BELANGRIJKSTE BEWIJS TEGEN JORIS DEMMINK * SINDSDIEN ZIJN ER RARE DINGEN GEBEURD MET RUNDERKAMP DIE DOOR NIEMAND TE VERKLAREN ZIJN * HIJ VERDWEEN IN HET NIETS EN KWAM TOEN WEER TEVOORSCHIJN ALS EEN GEHEEL ANDERE PERSOON: HIJ WAS OPEENS VAN A CHARGE-CONTROLEUR VAN DE MACHT EEN MACHTS-FETISJIST GEWORDEN * IN DEZE ROL ZIEN WE HEM IN DEZE VIDEO VANAF 7:00 * BRONNEN: ‘RUNDERKAMP IS VERMOORD EN VERVANGEN DOOR EEN STAND-IN’.

We zien hier het handjevol ‘demonstranten’ die op kwamen draven om de ‘vrijheid te eisen’ van de corrupte Demmink-journalist Robert Bas die door de rechter ‘werd gegijzeld’ in een overduidelijke set up bedoeld om de corrupte NOS enige geloofwaardigheid te geven als ‘onafhankelijke nieuwsorganisatie’. Vanaf 7:00 komt ‘Lex Runderkamp’ opdraven die ooit samen met Feike Salverda (1986-1988) het meest gevreesde team onderzoeksjournalisten vormde van Nederland. In 2003 deed Runderkamp voor de NOS de zaak-Demmink en maakte de beruchte uitzending van 5 november 2003:

Advocaat Hamer die in dit item te zien is werd vermoord in 2008 op een cruciaal moment in de zaak-Demmink. Bronnen melden ons nu dat Runderkamp direct nadat hij Micha de ‘Runderkamp papers’ ter beschikking stelde ‘is vervangen’ door een stand in. Hij zou een te hoog profiel hebben om ‘gewoon’ uit de weg te worden geruimd zoals Karhof en Ribbink. Hier een foto van de ‘echte’ Lex Runderkamp:

Opmerkelijk en verbijsterend (en een enorme red flag) is dat de zaak-Demmink niet wordt genoemd in het Wikipedia-artikel over Runderkamp.

Eén reactie op “SLACHTHUIS NOS: IS ER NAAST KARHOF EN RIBBINK NOG EEN NOS-JOURNALIST VERMOORD?”

Geef een reactie