SPANNING ROND ZAAK-DEMMINK WORDT BART VAN WELL TE VEEL

WE MOGEN DIT TOCH OOK WEL ZEGGEN OVER ADELE VAN DER PLAS: ZE HEEFT BART VAN WELL GEBRUIKT VOOR HAAR WASHINGTON-TRIP EN DAARNA ALS GROF VUIL WEGGEZET TER MEERDERE ‘EER EN GLORIE’ VAN ‘HAAR’ BAYBASIN * HETZELFDE GELDT VOOR FRANK LEENDERS DIE OOK OP STERVEN NA DOOD IS EN VOOR WIE VAN DER PLAS NIETS WILDE DOEN

[wp_ad_camp_1]

Onderstaande tekst over Bart van Well verscheen vandaag op Facebook. We denken aan je, Bart! Be strong, ook nu!

Ik ben naar Bart toe gegaan toen was de politie er al hij had de politie weggestuurd is naar beneden gekomen toen hij mij zag en heeft toen niet zulke nette dingen gezegd zeg maar tegen hun wat ik wel begrijp maar toch ze raden het me af naar binnen te gaan ben toch gegaan politie heeft contact met mij opgenomen later en wilde zeker weten of hij veilig was vertrouwde de boel ook niet ik heb met hem gepraat maar het enige wat hij wilde was dood ik kon niet bij hem blijven mijn hond zat thuis ten eerste en ten tweede heb as donderdag zelf mijn eerste emdr dus heb genoeg aan mijn hoofd hij heeft zelf de politie gebeld en bedreigd toen zijn ze hem op gaan halen..

3 Replies to “SPANNING ROND ZAAK-DEMMINK WORDT BART VAN WELL TE VEEL”

  1. Sterkte Bart, we steunen je allemaal. Het is soms hard in de nieuwe Goelag Archipel. Dat boek moet ik nog lezen overigens. In video van gisteren zei van Well ‘kristallnacht’ weet niet wat hij bedoelde maar geen kristalnacht, dat was een verschrikkelijke jacht op Joodse burgers -althans vernielingen- die onschuldig waren danwel niet bewezen schuldig waren, een beetje wat de Zio maffia nu doet en Wilders straks ook wil doen, volkomen onschuldigen vastzetten. Hij zegt niet: paspoort afpakken en land uitzetten, want slaven uitzetten hebben ze niets aan, nee ze willen gewoon mensen gaan oppakken die niets gedaan hebben. Zogenaamde terroristen.

  2. Wat van der Plas betreft zijn er inderdaad heel veel te onderzoeken feiten, echter wanneer ik Bart hier zo idolaat hoor ‘propageren’ in het belang van deze vaginafluisteraar, dan kan ik mij heel goed indenken dat representanten binnen ALLE beroepsgroepen die met deze clowns aan de slag dreigen te gaan, wel heel goed zullen oppassen om niet ook zo ongeloofwaardig failliet en publiek in het verdomboekje te komen bekendstaan?!

Geef een reactie