SPECIAAL VOOR DE CORRUPTE STUMPERS VAN DE TELEGRAAF DIE NIET WETEN WAT ‘OBAMAGATE’ IS! HIER WORDT HET GLASHELDER UITGELEGD IN EEN PAAR MINUTEN…

…EN NU MAAR KIJKEN OF ZE ER IETS OVER TE MELDEN HEBBEN IN HUN -HELAAS DOOR DE CLINTON FOUNDATION EN DE POSTCODELOTERIJ GEFINANCIERDE- HOAX-BODE!

Eén reactie op “SPECIAAL VOOR DE CORRUPTE STUMPERS VAN DE TELEGRAAF DIE NIET WETEN WAT ‘OBAMAGATE’ IS! HIER WORDT HET GLASHELDER UITGELEGD IN EEN PAAR MINUTEN…”

  1. Héél vroeger toen ik na jaren ‘backbreaking’ zwoegen op gespecialiseerd wetenschappelijk niveau ondekt had, dat logisch intelligente (later door Amerikaanse bijna-deskundigen zo genoemde) ‘adapted compensated’ psychopaten bestaan en deze meestal niet in gevangenissen belanden, maar vaak op sleutelposities of de ‘deep state’ binnen (de wortels van) de (geïnfiltreerde en overgenomen) overheid nu “overheid” en dat Bernhard zur Lippe B. een allerakeligst (school)voorbeeld van deze 100% narcistisch, gewetenloos moordende/ruggenstekende ijskoude gladjakkers was, dacht ik nog optimistisch, dat althans de couranten hun zogenaamde controlerende taak binnen de (geveinsde) democratie nog wel zouden uitoefenen en blij zouden zijn met een dergelijke levensreddende primeur/scoop.

    Maar nee…..de laffe/achterbakse moord niet schuwende (kenmerkend) abnormaal energetische (kern)SS’er bleek niet stil gezeten te hebben sedert zijn griezelig sluipende onherkende staatsgreep (met ruggensteun van zijn, door hem verachte, meesters de USA/GB ‘deep state’) in 1945.

    Alle MSM is gelijkgeschakeld en volgestopt met hetzelfde type politiek correcte (staats)meelopers……..

Geef een reactie