SPECTACULAIR BEGIN VAN DE OPSTAND OM NEDERLAND TERUG TE VEROVEREN OP DE HAAGSE PEDO-ELITE

NIBURU.CO WEIGERT TE BERICHTEN OVER DE DEMONSTRATIE, OVER UV-LICHT ALS THERAPIE TEGEN COVID, OVER DE CENSUUR VAN YOUTUBE VAN DE WAARHEIDS-ARTSEN UIT CA EN OVER HCQ EN BEWIJST OPNIEUW CONTROLLED OPPOSITION TE ZIJN

4 Replies to “SPECTACULAIR BEGIN VAN DE OPSTAND OM NEDERLAND TERUG TE VEROVEREN OP DE HAAGSE PEDO-ELITE”

  1. De demonstratie op het Binnenhof (feitelijk waren er alleen mensen op Het Plein), is uitgelopen op een mislukking. Het stelde weinig voor, er was geen duidelijke boodschap, er was een geen duidelijke spreker en de opkomst was zeer matig.
    Het was de bekende verzameling van wappies: sommige mensen waren tegen vaccinatie, anderen weer tegen 5G en weer anderen alleen tegen de lockdown.

    Micha, die een woedende menigte voorspelde die het Binnenhof zou bestormen, kreeg, zoals altijd, weer ongelijk.

    Uiteraard komt hij daar niet op terug. Morgen weer een nieuwe complottheorie.

    1. Micha is al lang de sneuheid voorbij. Let maar op: nu gaat hij voor de volgende keer een massale opstand voorspellen. En ook dat zal een enorme tegenvaller zijn. En zo gaan we nog jaren duren. Micha steeds gekker, steeds wanhopiger. Dit gaat al jaren zo. Het is echt bijna knap hoe hij de plank toch telkens zo enorm mis kan slaan. Maar hulp zoeken is er niet bij. Het is tegelijk aandoenlijk en triest.

Geef een reactie