SREBRENICA 20 JAAR LATER: DE ULTIEME KLOKKENLUIDER

WAAROM ZAT DUTCHBAT HELEMAAL ALLEEN OP HET VERKEERDE MOMENT OP DE VERKEERDE PLAATS EN ROLDE DE RODE LOPER UIT VOOR DE ‘GROOTSTE GENOCIDE IN EUROPA NA DE TWEEDE WERELDOORLOG?’


[wp_ad_camp_1] WE KOMEN NU OP HET PUNT DAT DUIDELIJK WORDT WAT DE WERKELIJKE OMVANG IS VAN DE ZAAK-DEMMINK EN DE CHANTAGE VAN NEDERLAND DOOR BUITENLANDSE KRACHTEN: DE NAVO, TURKIJE, DE VS. * VOORMALIGE COMMANDANT VAN HET VN-VERBINDINGSCENTRUM IN BOSNIE (1992) MARC VAN DER TIER: ‘NEDERLAND WERD GECHANTEERD MET DE PEDO-DOSSIERS OM DUTCHBAT NAAR SREBRENICA TE STUREN’ * LATER VOLLEDIG INTERVIEW MET VAN DER TIER * VAN DER TIER SCHREEF DOODGEZWEGEN BOEK WELTERUSTEN NEDERLAND * DEMMINK EN DE PEDOFIELEN HEBBEN TIENDUIZENDEN DODEN OP HUN GEWETEN * SREBRENICA ZOU NIET ZIJN GEBEURD ALS DEMMINK ZIJN PEDO-PIEMEL IN DE BROEK HAD GEHOUDEN * ‘OOK VERREGAANDE BETROKKENHEID KONINKLIJK HUIS’ * DRIE WEKEN VOORDAT HET BOEK UITKWAM WERD MOORDAANSLAG GEPLEEGD OP MARC VAN DER TIER

Deze lezing klopt helemaal met de feiten. Het uitblijven van de luchtsteun. Door iedereen in de steek gelaten, want de NAVO wist dat Mladic eraan kwam om op weerzinwekkende wijze wraak te gaan nemen voor de gruwelen gepleegd door de Moslims. Dus werd Nederland de hel in gestuurd. We konden niet weigeren, want dan zouden ‘bepaalde dossiers’ in de openbaarheid worden gebracht en niet alleen over Joris Demmink. Dit is de kern van het verhaal van Marc van der Tier. Het klopt ook met de bizarre gebeurtenissen rond de verslaggeving over Srebrenica zoals ‘amice-briefjes’ van Joris Voorhoeve aan de hoofdredactie van NRC Handelsblad dat vervolgens -net als Gelauff in de zaak-Demmink deed met Jeroen de Jager- journalist Frank Westerman van het dossier afhaalde. Het bizarre verhaal van Beatrix en Holbrooke. Het krankzinnige gedrag rond Srebrenica van politiek Den Haag met als ‘hoogtepunt’ de geensceerde val van het kabinet Kok-II. Deze ‘val’ was in werkelijkheid dus een witwas-operatie die de indruk moest wekken dat het de politiek was die faalde terwijl de werkelijke oorzaak lag bij de pedo-netwerken. De Srebrenica-chantage verliep min of meer gelijktijdig met de chantage door de Turken in de zaak-Baybasin. Nu wordt langzaam duidelijk welke monsterlijke gevolgen de zaak-Demmink heeft en waarom het absoluut ondenkbaar is voor de macht Joris Demmink te laten vallen.

12 Replies to “SREBRENICA 20 JAAR LATER: DE ULTIEME KLOKKENLUIDER”

 1. Ik heb eens een documentaire gemaakt met dat filmpje en alles geanalyseerd wat er gezegd werd. Zal eens kijken of die online is, misschien dat bezoekers hier het interessant vinden.
  http://www.zie.nl/video/ingezonden/De-Geheime-Agenda-achter-Joegoslavie/m1nzb2pfaj4x#
  14 Minuten.

  In principe verteld Mladic de waarheid, terwijl Karremans ontkent een militair te zijn maar liegt een piano speler te zijn. Hij wordt gedwongen tot liegen, omdat hij niet kan toegeven dat Mladic de waarheid spreekt. Waarom hij liegt weet ik niet, maar mijn indruk is het, omdat Karremans propaganda gelooft in plaats van feiten.

  Sudemie e…

 2. “Welke gruwelen zijn dat Micha? ”

  “de echte Islamic State om onderklasse te pakken zoals ook in wo2 gebeurde.”

  Oa chronische massiefste Kinder verkrachtingen en molest

 3. Huh

  “We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.”

  Ben je judas geworden Kat?

  Wat de minste Klokkenluidersite Biedt Mag Jij Tòch Óók Wel Doen?

  1. Ik heb die melding ook en krijg dezelfde gevoelens als jij Bonusje.
   Google heeft haar monopolie niet vanwege bewezen betrouwbaarheid.
   Maar Google heeft ook Youtube opgekocht, dus je krijgt zo’n koekie ook van die video daar, alleen dan zonder waarschuwing.

   De melding is slechts propaganda voor de EU, die net doet alsof ze verantwoording neemt voor soevereiniteit.

 4. Die Van der Tier is een wonderlijk achtergebleven gebied zeg. Hij denkt dat je een PTSS kunt behandelen door je op werk te storten, bijv. op het schrijven van een boek over de gebeurtenissen vanuit zijn toenmalige belevingswereld en blikveld. Hij trapt (zonder dit te beseffen?) anderen die verstandiger met PTSS proberen om te gaan met zoveel woorden de grond in door te stellen dat ze slachtoffertje spelen, maar HIJ, de grote en wijze Van der Tier, zal zo laag niet zinken en weet van aanpakken…..

 5. “Gruwelen gepleegd door moslims”. Welke gruwelen zijn dat Micha? Ik heb proberen te googlen, niks kunnen vinden. Was hier niet mee bekend. Wel bekend is dat ze huizen in brand staken, maar dat gebeurde aan beide kanten.
  Of speelt hier toch je Joodse achtergrond mee. Heb daar overigens geen waardeoordeel over, enkel een observatie.
  Huidige ISIS is uiteraard Mossad operatie in samenwerking met Saudi-Arabie, de echte Islamic State om onderklasse te pakken zoals ook in wo2 gebeurde.

  1. “Welke gruwelen zijn dat Micha? ”

   “de echte Islamic State om onderklasse te pakken zoals ook in wo2 gebeurde.”

   Oa chronische massiefste Kinder verkrachtingen en molest

Geef een reactie