STAAT NEEMT FAMILIE VAN DASCHA VOLLEDIG IN DE HOUTGREEP

NIET ALLEEN DE -DOOR DE STAAT BETAALDE- VU-MAN ‘GOTHIC FRANK’ ZIT AAN DE KNOPPEN, MAAR NU OOK DE -EVENEENS DOOR DE STAAT BETAALDE- PETER R. DE VRIES * CONTACTEN MET ONAFHANKELIJKE MEDIA ZIJN ‘VERBODEN’ * HIERMEE IS VRIJWEL BEWEZEN DAT DASCHA OOK DOOR ‘DE STAAT’ IS VERMOORD

[wp_ad_camp_1]

HILVERSUM – Het toxicologisch onderzoek dat de ouders van Dascha Graafsma hebben laten doen door forensisch patholoog Frank van de Goot, lijkt erop te wijzen dat het meisje is gedrogeerd. Of dat bewust of onbewust, vrijwillig of onvrijwillig is gebeurd, is nog onduidelijk. Dat meldt misdaadjournalist Peter R. de Vries, die de familie Graafsma bijstaat. LEES VERDER BIJ DE TELEGRAAF

7 Replies to “STAAT NEEMT FAMILIE VAN DASCHA VOLLEDIG IN DE HOUTGREEP”

 1. Anyhow, symptomatische aanpak gaat nergens naartoe. Dweilen met de ‘alien mindset’ (!!!) kraan open……en dat is een verduivelde kraan, revolutionairen online.

  2-4% is psychopaat en dus grenzenloos en met machinale energie tot ALLE ondenkbare smeerlapperij in staat…..waar intelligentie en karakter e.d. de betreffende driedimensionale moordrobot verder de mogelijkheid toe bieden.

  Zelfs als Dascha bijv. door een zelf ingenomen cocktail aan drugs in haar hemd voor een aanstormende trein is gaan dansen, wie heeft dan IJSKOUD EN ONVERSCHILLIG die drugs gemaakt/geleverd?

  1. .Hoe wist ze in een voor haar vast vreemde omgeving de trein te vinden om 2:00 ´s nachts?

   En dat blijkbaar zwaar gedrogeerd?

   Hoe kwamen 4 minderjarige meisjes daar in die penose dancing?

   Wie bracht ze?

   Wie bracht ze op dat idee er heen te gaan?

   Waren ze daar voor het eerst?

   Sinds wanneer gaan meisjes in zulk gelegenheden alleen naar de wc?

   Waarom lieten de drie anderen haar verward rond blijven struikelen en gaan toen ze haar zagen? Waarom geen impuls te Helpen? Alle vier gedrogeerd? Bevroren van angst mischien?

   Met wie waren ze mee dan?

   Als we Ben van den Brink Herinneren …zijn Dochterjes werden ook door de klassenjuf op bestelling naar misbruikers gebracht oa chariothotel te Zandvoort waar al + 83.000 Kindertjes waren af gelebberd door hoog geeerde adel en staat!

   Dus deze meisjes werden mogelijk door klassen lerares of schooldirecteur begeleidt..geescorteert!

   Waarom lieten alle ouders van al deze vier meisjes die zeer verregaande wegblijving toe? Is dat normaal? Of voor het eerst?

   Zaten ze op dezelfde school?

   Zijn ze wel eens onder begeleiding van hun klasse lerares en schooldirecteuren naar koninginnedag geweest ..vlaggetjes zwaaien? Wat steevast betekent vlak vóór zulk optreden door het koningshuis en hun 40 top politici en ambtenaren verkracht geweest te zijn.

   Op koninginnedag ziet men als die kindertjes met die pedovlaggetjes zwaaien altijd ze geflankeerd door lerares en schooldirecteur er achter incluis schoolbus vaak!..ff afwerken en aflebberen dan dwingen blij te zwaaien voor hun leventjes…en dan terug gooien in hun verder getormenteerde leventjes vol vernederingen besmeuringen en traumas

   Wat hebben de met penose justitie ..dus demmink dus bordeelkoning bolhaar..in aanraking geweest zijnde eigenaren er mee te maken?

   Waarom zit die dancing zo vol met juist specifiek satadura wijk en azerbeidjaans verkrachterspenosen?

   Sinds die justitiele aanraking soms daar dit van vollenhoven tuig ten voeten uit is?

   Is dat slappe eigenaartje van heden enkel de facade van mafiabenden?

   Dan zijn er meerdere drugs in haar aan getroffen..vast heroine en ghb.. dus die zombiedrugs no dought … DUS Mindcontrol DUS staat en koningshuis met een koning willem die wel eens bralde mensen binnen 8 minuten onder controle te hebben met zijn verstand van Mind control..

   Gehele gedrag overheid en media alom is ook weer eens een redflag van jewelste!

   1. “Dan zijn er meerdere drugs in haar aan getroffen..vast heroine en ghb.. dus die zombiedrugs no dought ”

    Dáár zullen die drie andere Meisjes ook wel Sporen van hebben?

 2. Malle Micha heeft een nieuwe Marianne Vaatstra gevonden. Hij heeft nog geen dader kunnen verzinnen maar het is een kwestie van dagen voordat hij zeker weet dat Joris Demmink, Prins Friso, Ed Nijpels en Camiel Eurlings in satanisch verband Dascha ritueel vermoordden.

 3. Een psycho bizarheidje is ook dat dit Meisje Dascha heet terwijl er al een tijdje isis als deasch wordt aan geduidt

  “Germany seeks to ‘expand influence rather than fight #Daesh’ ”

  Het is een regelmatig wetmatigheid dat de eliten gelijkluidende zaken lanceren ter verwarring en chaos creatie dus dit kan ook naar daderhoeken wijzen als andere zaken en gedragingen overheden en media het ook in dit geval al doen.

Geef een reactie