STAATS-AGENT TON HOFSTEDE GEBRUIKT MILITAIRE DEMONSERINGS-TECHNIEKEN TEGEN MICHA

IN DE AANLOOP NAAR 30 JUNI (DEMMINK-DAG) DOET DE PP-ELITE EEN UITERSTE POGING MICHA KAPOT TE KRIJGEN EN TE ISOLEREN * TON HOFSTEDE, DE EX-COMMANDO DIE TROUW HEEFT GEZWOREN AAN DE ELITE VOOR ZIJN LEVEN, GEBRUIKT HIERBIJ DEZELFDE TECHNIEKEN DIE DE AMERIKAANSE DEEP-STATE INZET TEGEN DONALD TRUMP * MICHA VRAAGT, SMEEKT OM UW HULP TEGEN HET SATANISCHE TRIO HOFSTEDE/DONK/MYRA DIE HAND IN HAND OPEREREN MET DE PEDOFIELEN * HOFSTEDE PROBEERDE CRUCIALE BRESSEN TE SLAAN MET ZIJN AANVALLEN OP HET RIOUWSTRAAT 13-VERHAAL EN MARCEL VERVLOESEM

Kat wil aandacht trekken en zoekt naar bevestiging van zijn ego bij anderen. Helaas voor hem vindt hij die niet (behalve dan bij een paar verdwaalde zelf dolende zielen). Integendeel. Iedereen die ooit vriend van hem was heeft hij geschoffeerd en van zich afgestoten:[een lijst met namen]. Het resultaat? Micha heeft niemand meer behalve zichzelf. En zijn wijze van schreeuwen om aandacht maakt hem alleen maar geïsoleerder. Het is vervolgens Kat die daarop disproportioneel reageert. Wanneer je zo obsessief bent om telkens al je pijlen op één persoon te richten die niet je vijand is (zelfs ooit een vriend) en je tientallen publicaties gaat besteden aan een mislukte poging jezelf te rehabiliteren ten koste van anderen dan heb je de strijd al verloren.
Dit stuurt Hofstede nu rond door Nederland. Het is precies dezelfde werkwijze als de deep state in de VS hanteert tegen Donald Trump. De waarheid is dat Micha noch Trump alleen staan maar zijn omringd door talloze gepassioneerde mede-strijders die ze steunen, echte mensen, oprechte mensen, geen weerzinwekkende toneelspelers als Hofstede en Donk die opereren in het duister als pissebedden onder stenen. Mensen als Sietze Planting die door Hofstede werd ‘gekaapt’ in een misselijkmakend stuk vol met leugens -de ergste dat Planting ‘een lijfwacht zou zijn van Eric Donk!’ Smerige, malicieuze leugens bedoeld om de echte alternatieve media -en vooral Micha- kapot te krijgen en de indruk te wekken alsof Micha een krankzinnige lone wolf is. Precies als in de VS waar de MSM ook steeds maar weer roepen dat Pizzagate fake news is en dat mensen die zeggen dat 9-11 een iNside job was krankzinnig zijn, zegt Hofstede dat het kindercreche-verhaal Riouwstraat 13 een ‘urban legend’ is en Marcel Vervloesem ‘een oplichter’. Hofstede gaat inmiddels nergens meer op in. Micha staat in zijn kracht en wordt beschermd door de waarheid en de feiten, al jaren. Maar jullie steun, die heeft hij nu meer dan ooit nodig!

4 Replies to “STAATS-AGENT TON HOFSTEDE GEBRUIKT MILITAIRE DEMONSERINGS-TECHNIEKEN TEGEN MICHA”

 1. Alle steun nodig maar een van de trouwe reageerders -een van de weinige die geen trol is- die val je aan met “wat een walgelijke” reactie.

 2. Narcisten vormen een naargeestige, verstikkende monoliet inderdaad, met psychopaten (100% narcist, een fenomeen) als aanvoerder.

  Zo voel je je ook nooit aleen, op een zieke aan handen en voeten gebonden manier dan wel.

  Instinctief lijken deze lege hulzen aan te voelen, dat de normale mens niet bij deze grote monoliet behoort en ogenblikkelijk wordt daar, in een proactieve puur kwaadaardige poging ’to make normal humans hurt’, misbruik van gemaakt.

  Het heeft trekjes van ‘gaslighting’ en je kunt er de klok op gelijkzetten.

  ‘You can’t argue or bargain with nacissists/psychopaths’.

 3. Hofstede beschrijft de trieste situatie van de totaal geïsoleerde en geesteszieke Micha adequaat. Mooier kunnen we het niet maken.

  Laten we hopen dat de zo noodzakelijke psychiatrische opname niet meer al te lang op zich laat wachten. Dit deerniswekkende lijden is niet meer met droge ogen waar te nemen.

Geef een reactie