STAATSGREEP TURKIJE: KOMT ER EEN NIEUW BEWIND DAT WEL MEEWERKT AAN DE VERVOLGING VAN DEMMINK?

EEN DING IS DUIDELIJK: DE BERICHTGEVING IN DE MSM IS TOTAAL ONBETROUWBAAR * MSM SCHETST REEDS DIRECT HET BEELD: NIETS AAN DE HAND, ERDOGAN IN CONTROL, DE ‘TERRORISTEN’ ZULLEN WORDEN GESTRAFT * ONZE TAKE: DE CIA/NWO ZIT ERACHTER OM ERDOGAN TE WIPPEN WEGENS TOENADERING TOT POETIN * WAAROM WETEN DE MSM EBRU UMAR NU NIET TE VINDEN? * UPDATES VIA LIVEFEED THE GUARDIAN

8 Replies to “STAATSGREEP TURKIJE: KOMT ER EEN NIEUW BEWIND DAT WEL MEEWERKT AAN DE VERVOLGING VAN DEMMINK?”

 1. “Psychopatentest eerst”, “psychopatentest eerst”…..dat moet de goegemeente gaan scanderen i.p.v. “Oranje Boven” of “eigen volk eerst” of “Erdogan, Erdogan”.

  Wil je niet worden geflest
  Door gruwelijke zwarte pest
  Dan eerst een psychopatentest!

 2. Je kunt Erdogan uit Mongolië halen, maar je haalt nooit de mongool uit Erdogan.
  =================
  Zat daar maar een mongool in, i.p.v. een (charmante, biologerende, absolute macht en controle nastrevende) political psychopaat (naar alle waarschijnlijkheid).

  Dan zou de genetische aberratie ook eerder opvallen aan de goegemeente.

 3. Hier MOETEN we naartoe (want de schade aangericht door psychopaten is niet langer op te hoesten):

  ==================
  Een zeer goed idee en een psycho/sociopatie test zou ook wel op zijn plaats zijn.
  Alles wat met ambtenarij, gezag en autoriteit te maken heeft, aan een maandelijkse test onderwerpen.
  ==================

  Dat de bevolking een moderne psychopatentest voor alle (m.n. openbare) posities vam macht en controle eist en het VREEMD EN HOOGST BEDENKELIJK (!!!) vindt (nu men wel “liefdevol en zorgzaam” gedwongen wordt om in de auto een veiligheidsgordel e.d. te dragen), dat deze voor de hand liggende maatregel, NOG STEEDS NIET IS INGEVOERD (en zelfs nergens op de politieke agenda staat, behalve in Rusland, waar men er sluipend een polygraaf = leugendetectortest van wil maken, terwijl psychopaten als n.a.w. Putin daarbij juist niet door de mand vallen en gewone mensen, soms abusievelijk, wel).

 4. Gezien de typische driedimensionale grenzenloosheid bij psychopathische macht en controle-projecten, kan een ‘false flag’ (mede ter verdere “zuivering” van het leger) ook niet uitgesloten worden. Als een bij wurging door een charmant biologerende boa (constrictor) of anaconda komt de wurggreep, in het begin haast ongemerkt, steeds strakker te zitten:

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/07/Was-Turkse-coup-een-false-flag-zodat-Erdogan-totale-macht-kan-grijpen

 5. Dit soort toestanden kunnen (voor het merendeel) voorkomen worden door figuren die zich (evt. vreemd/ongezond, denk Churchill, touwtjestrekker op de achtergrond PB, Stalin, Hitler) aangetrokken voelen tot openbare dienst en -bestuur, een moderne psychopatentest te laten ondergaan.

 6. Mijn take: Onvrede in het leger. Ze ‘snuffelen’ met een soort zesde zintuig (als een kanarie mijngas) de typisch schuifelende en de boel naar zijn hand zettende psychopaat Erdogan (zonder precies te weten wat hier loos en gaande is), maar die heeft een “democratische” gebiologeerde meerderheid, die Erdogan totaal niet ‘snuffelt’.

 7. Erdogan is geholpen door MTV. Dat de staats TV in handen was van de coupplegers heeft daarom niet geholpen. Er zijn gewoon teveel corrupte volgelingen van Erdogan daarom ging het ook niet goed. Ook het feit dat de coupplegers vrij zachthandig waren heeft ze ook niet geholpen. Ze hadden gewoon met keihard uitroeien moeten beginnen dan was er geen weg meer teruggeweest. Nu maakt Erdogan ze gewoon 1 voor 1 af. Erdogan is tot alles in staat dus dat betekend dat als je een coup wilt plegen dat je de zelfde instelling moet hanteren anders ga je het verliezen. Kijk maar naar hoe het met de coupplegers in suriname afgelopen is. Als je een coup pleegt ga dan tot het bittere eind en ruim gewoon het zooitje meteen op.

  1. Ik denk juist dat de CIA er niet achter zit. Erdogan is namelijk een CIA trekpop. Erdogan doet precies wat de NWO goed uitkomt. Asielzoekers Europa in smokkelen, wapens naar IS smokkelen, heroine naar de EU smokkelen, IS indersteunen in syrie, Syrie beschieten vanuit Turkije, Gewonde IS strijders oplappen, het financieel steunen van IS door olie handel en smokkel, het vervolgen van journalisten, enzovoorts, enzovoorts, enzovoorts. Het moet toch wel duidelijk zijn dat Erdogan het lievelingetje van de NWO is. Ze hadden Erdogan nooit toegang tot de media gegeven als zij dat niet gewild hadden. Ze hadden hem nu zonder slag of stoot kunnen omleggen. De coupplegers hadden daar dan nog wel bij geholpen laat staan dan ze het tegen zouden gehouden hebben.

Geef een reactie