STEEDS MEER AANWIJZINGEN VOOR JORIS DEMMINK-LINK BIJ MH 17-MASSAMOORD

HET KAN GEWOON NIET ANDERS: NEDERLAND WERD -OPNIEUW- GECHANTEERD MET DEMMINK’S PEDO-DOSSIERS OM HET GEDOEMDE VLIEGTUIG VOL LANDGENOTEN TE LATEN VERTREKKEN VANAF SCHIPHOL * OOK CAMIEL EURLINGS DIEP IN DE PEDO-CHANTAGE-BEERPUT * NEDERLAND NIET ALLEEN ONBESTUURBAAR GEWORDEN DOOR DE ZAAK-DEMMINK, MAAR OOK DE SPEELBAL VAN SATANISCHE KRACHTEN OP NWO-NIVO

Links pedo-crimineel en Minerva-man Ivo Opstelten, inmiddels afgetreden en in afwachting van zijn strafproces. Rechts de premier van Nederland zonder bekende seksuele geaardheid, maar deep into de homo-pedo-scene met ‘vrienden’ zoals Frits Huffnagel en Jan Wolter Wabeke. Beschikt de CIA ook over beelden van Mark Rutte met kleine kinderen?

6 Replies to “STEEDS MEER AANWIJZINGEN VOOR JORIS DEMMINK-LINK BIJ MH 17-MASSAMOORD”

  1. De satanische krachten op NWO-Nivo zal gewoon het USA/GB geslaagd geïnfiltreerde ‘adapted compensated’ psychopatennetwerk zijn, waar onze SS psychopaat zich als een vis in het water voelt.

    Het verschil tussen de gruwelmoordenaars van Dresden en Auschwitz lijkt, voor de oppervlakkige beschouwer, groter dan een alpendal, maar is dat per saldo helemaal niet. Vandaar dat de overstap voor PB helemaal niet zo groot is geweest als wij allemaal denken (of gedacht zouden hebben…..als we tenminste hadden geweten, dat Bernhard uit de ALLERdiepst donkerbruine/zwarte Nazi-krochten waar hij welig tierde, ons land is binnengesluisd…..quod non).

  2. Misschien wilde dhr. Rutte eerst kardinaal worden en heeft hij het celibaat (een sacrament) maar gewoon gehandhaafd, toen hij zich tegen zijn zin voor meer wereldse aangelegenheden, zoals het minister-presidentschap van PB BV, moest opofferen?

    Zoals de waard is vertrouwt ie zijn gasten nietwaar.

Geef een reactie