STERVEND RTL DURFT NIET TE PRATEN MET BEKENDSTE COMPLOTDENKER VAN NEDERLAND IN UITZENDING OVER COMPLOTDENKERS

EEN GOEDWILLENDE REDACTRICE DEED WAT RESEARCH OP INTERNET EN KWAM NATUURLIJK DIRECT UIT DE BIJ DEZE SITE * WE HADDEN EEN LEUK EN OPEN GESPREK VAN BIJNA EEN HALF UUR * HET OVERLEG MET DE CORRUPTE RTL-TOP DUURDE PRECIES EEN MINUUT: ‘DEZE KEER GAAT HET NIET DOOR, MAAR WE HEBBEN JE NUMMER!’ * EN ZO ZINKT RTL WEG IN HET SMERIGE MOERAS VAN DE COMMERCIELE EN JOURNALISTIEKE MISLUKKINGEN

Naam: Bernadette Keizer
Email adres: bernadette.keizer@editie.nl
Telefoon: 0357113106
Onderwerp: Interview
Bericht: Beste leden van Revolutionair Online, Voor onze uitzending van Editie NL (RTL 4) zijn wij bezig met een verhaal over complottheorieën. Zouden jullie contact met ons willen nemen via 035-7113106? We horen graag van jullie. Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Bernadette Keizer Editie NL

We spraken uitgebreid over de vaccinaties als voorbeeld van een complot. ‘Maar waarom zou de overheid de eigen burgers dan willen vermoorden?’ vroeg Bernadette. Wij legden het allemaal uit. De aanleiding voor de complot-uitzending van Editie.nl (kijk hier naar de onderwerpen op de site: Andre vindt eerste kivietsei) is dat YouTube zou hebben besloten teksen van Wikipedia te gaan plaatsen onder videos met een ’te corrigeren inhoud’. Ik legde Bernadette uit dat mijn artikel op Wikipedia ongeveer 20% waarheid bevat, maar dat ik het niet zelfs kan verbeteren en dat mijn Youtube-kanaal al een jaar geleden uit de lucht is gehaald door het AD. Enfin, zo kwamen er meer interessante onderwerpen ter sprake. Toen ze mij had meegedeeld dat de keuze niet op mijn was gevallen, vroeg ik aan wie ze dan zitten te denken. “We hebben nog niemand”.

6 Replies to “STERVEND RTL DURFT NIET TE PRATEN MET BEKENDSTE COMPLOTDENKER VAN NEDERLAND IN UITZENDING OVER COMPLOTDENKERS”

 1. Bij “veiligheid en Justitie” heb ik een paar jaar geleden de volgende aanvulling gemaakt:

  “wetenschappelijk onderzoek toont aan dat tegenwoordig méér dan de helft van alle misdaad in ons land uit het misbruik van bevoegdheden bestaat. Daarmee is de Nederlandse overheid een grotere bedreiging voor de Nederlandse samenleving dan alle “gewone” misdaad in ons land bij elkaar.”

  En ik heb keurig de bron erbij vermeld. Deze aanvulling werd snel verwijderd maar ik plaatste die nog een keer opnieuw. Wéér snel verwijdert! Bij de derde plaatsing verscheen er met grote rode letters op mijn scherm:

  ALS U HIER NIET MEE OPHOUD DAN WORDT U STRAFRECHTELIJK VERVOLGD WEGENS STALKING!

  En dàt is dan de redactie van Wikipedia, een laffe bende NSB-ers.

 2. Leuk dit . Ik heb een tijdje geleden eens gekeken hoe Wikipedia het begrip “complottheorie” uitlegt. Ik kwam de volgende voorbeelden tegen:

  ! De Nederlandse politicus Pim Fortuin zou uit de weg zijn geruimd door inlichtingendiensten.

  2 De mannen met witte pakken bij de Bijlmerramp zouden agenten van de Israëlische geheime dienst zijn geweest.

  3 Foekje Dillema zou door een samenzwering van atleten en bestuursleden van de KNAU uit de hardloopcompetitie zijn gezet.

  4 De explosieven die afgingen tijdens de vuurwerkramp in Enschede konden onmogelijk alleen vuurwerk zijn.

  Ik heb deze flauwekul eens van de volgende aanvulling voorzien:

  5 Tijdens de feestdagen moeten we allemaal wat meer betalen bij de pomp. Daarom denken veel mensen dat er heimelijke prijsafspraken worden gemaakt door de verschillende aanbieders.

  De lezer raadt het al: punt 5 werd in no time verwijderd. De redactie van Wikipedia dat is heel vies volk!

 3. Grappig is overigens dat RTL denkt dat ROL uit meerdere ‘leden’ bestaat. Ze weten niet dat het in werkelijkheid slechts een totaal geïsoleerde dakloze betreft die vanuit opvangcentra met zijn oude laptop zijn leugenachtige complottheorietjes op het internet pleurt.

Geef een reactie