STERVEND TELEGRAAF ZINSPEELT OP TERREUR-AANSLAG IN NEDERLAND

EXTRA: LEES DE ANAYLSE VAN HANS VOGEL OVER HOE DE VS EN DE NATO TEN ONDER GAAN IN HET EIGEN WEB VAN LIST EN BEDROG

HONDERDEN ONSCHULDIGE NEDERLANDSE DODEN IS VOOR DE TELEGRAAF HET DROOMSCENARIO, NET ALS HET DAT WAS VOOR DE MEEST IMPOPULAIRE PRESIDENT VAN FRANKRIJK OOIT * HOE MEER TERREUR IN NEDERLAND, HOE FELLER DE TELEGRAAF DE NAZI-KAART KAN SPELEN -EN DAT IS HET ENIGE DAT ZE KUNNEN * OM DIT ALLES TE MASKEREN EEN WEERZINWEKKENDE SELF-PROMOTING ‘SERIE’ OVER ‘DEADLINES, INSPIRATIE, PASSIE, PRIMEURS EN PLEZIER’

70 procent vreest terreuraanslag. Bijna 70 procent van de Nederlanders denkt dat er een terreuraanslag in Nederland gepleegd zal worden. Dat blijkt uit een enquête van het Algemeen Dagblad. Vooral vrouwen (55 procent) ervaren dat zo. Een kwart meldt na de aanslagen in Parijs én de terreurdreiging in Brussel nu bewust bepaalde plekken (voetbalstadions, concerten, drukke plekken in het algemeen) te mijden. De MSM kunnen er niet opwachten: een terreuraanslag in Nederland met zoveel mogelijk doden. Het is het ‘Clinton-principe’: de voormalige president van de VS liet zich ooit ontvallen dat hij om te worden herkozen een ‘fikse ramp’ nodig had ‘met honderden doden’. Vervolgens blies bij een overheidsgebouw in Oklahoma City op. Francois Hollande bediende zich van dezelfde ‘strategie’ om in het zadel te blijven en voor de Haagse pedo- en plunder-elite lijkt er ook geen andere weg meer mogelijk dan het uitmoorden van het eigen volk om in het zadel te blijven. Het kabinet-Rutte is hier in feite al mee begonnen door 200 landgenoten op te offeren in het MH 17-drama. Ja mensen, ‘democratie’ is een raar beest! Bij De Telegraaf zien ze oplages al weer stijgen als er volledig kan worden omgeschakeld op de ‘oorlogs-mode’. Want het ophitsen van de bevoking, dat is het enige waar de Nazi-krant goed in is.

6 Replies to “STERVEND TELEGRAAF ZINSPEELT OP TERREUR-AANSLAG IN NEDERLAND”

 1. Het ajax stadion was boven Parijs gekozen als eerste bomgordel doelwit maar dat werd voor de ingang geweerd en ging mooi niet door…dus die msm krantjes kunnen inderdaad voorkennis gehad hebben als ze over voetbalstadions spreken daar dit uit de Parijs aanslag niet zo maar duidelijk blijkt. Mogelijk dat die telegraaf al zelfs een oplage had klaarliggen voor volgend ochtend?

  Zag net plunderaar gerrit zalm npo buitenhof die vermeldde geen schuld gevoelens te hebben wat die met zijn nazi bankjes heeft aangericht terwijl die als minister 3 miljard steekpenningen soupeerde van de bankenmafia alsook mark rutte een miljard kreeg van draghi om ons nog verder de schulden in te stampen met 200 onnodige miljarden extra aan griekenland.

  Gerrit zalm zijn echte naam is Göring en zijn family zit in fluweligste weelden in een naoorlogs opgezette ss kolonie op SriLanka van de van Ons gestolen muntjes te teren!

  Hij zelf zit nu weer bij abn amro te roepen dat alles eerlijk en betrouwbaar is en ze megawinsten gaan draaien van echt waar wel 10 tot 13% en alle klanten en heel de Wereld grote liegende schuldige schuldenaaren zijn alle bezwaren van tafel vegende …vroeger riepen ze nog dat ze napoleon waren wat tenminste nog een preventief indicatie Bescherming voor de Bevolking opleverde

 2. Weet iemand wat de volgende ‘valse vlag’ van de Jesuiten is?
  C I A’s ISIS Ebola bom? Wereldoorlog over Iran na Syrie? China Soviet invasie?
  Mensen kunnen mij gewoon Skypen: prologic999 is mijn Skype naam of anoniem mailen.
  Het is sowieso een goed idee lang houdbaar voedsel (pindakaas en rijst) en een radiologisch waterfilter te kopen voor de zonnestorm voorspeld door NASA die de electrische pompen van het kraanwater kapot zal maken en om je te ‘preppen’ voor andere calamiteiten. Ook colloidaal zilver en goud en jodium pillen enzo. Er is geen goede reden denkbaar om je niet voor te bereiden, de zonnestorm gaat sowieso gebeuren.
  Universele vrede nu.
  Zie ook de anti human culling and depopulation facebook pagina en http://youtube.com/user/ulrichbchoffmann

 3. Ondertussen niet veel over Russische bombardementen met zware bommenwerpers op Syrië in de krant van wakker Nederland, die o.a. ook stelselmatig (handelend en nalatend) helpt om het dodental van Dresden omlaag te liegen tot 25.000 en de mensheid dit psychopathisch-walgelijke oorlogsMISDRIJF PSY-OP-matig (!!!) door de strot te duwen.

  https://youtu.be/Cj8WpS9HCjg

  Wanneer hierbij complete steden worden weggevaagd (hier in actie zijn overigens 1 à 2 zware bommenwerpers, tegen bijv. boven fragiel overlopend vluchtelingenkamp Dresden destijds in totaal 2.400……bovendien voorzien van een krankzinnig uitgedokterde moorddadige bommenlading waaronder honderden!!! luchtmijnen tot 20.000 pond, duizenden overbemeten vliegtuigbommen tot 4000 pond en honderdduizenden liters witte fosfor en napalm, als men zich het walgelijke gruwel resultaat op een overlopend vluchtelingenkamp hiervan nog kan voorstellen) hebben we te maken met een weerzinwekkend psychopathisch MISDRIJF TEGEN DE MENS(ELIJK)HEID.

Geef een reactie