STEUN MICHA EN DE WAARHEID EN STORT EEN BIJDRAGE…

…VIA HET REKENINGNUMMER DAT U OPVRAAGT VIA drsmkat@yahoo.com * ALLEEN DEZE SITE STAAT VOOR DE FEITEN EN DE WAARHEID SINE IRA ET STUDIO * WEG MET ALLE IMPOSTERS, TROLLEN, MOLLEN, SPIONNEN EN IDIOTEN!
[wp_ad_camp_1]
We’ve looked at the numbers and nothing is more hot right now than media that stands for truth, liberty and the fight to reclaim our freedoms. Nothing is hotter than the truth and the elite know it. HET IS NU OF NOOIT! DEZE SITE MAG NIET VERLIEZEN VAN DE NEP-ALTERNATIEVE MEDIA!

10 Replies to “STEUN MICHA EN DE WAARHEID EN STORT EEN BIJDRAGE…”

 1. En nu we het daar toch over hebben. YouTube is van Google, dus elke keer als jij een youtube video plaatst kunnen ze daar ook iets aan verdienen. Dat je een NWO bedrijf überhaupt vertrouwt met je video’s!

 2. Verdien je te weinig met je google advertenties? Ik dacht dat Google een verlengstuk van de NWO was? Je weet toch wel dat Google elke keer dat iemand op een advertentie klikt daar geld aan verdient? Beetje dubieus dat je een concern wat in bed ligt met de NWO nog rijker laat worden.

 3. Verbazingwekkend vond ik de kilometerslange colonne van tanks, artillerie en humvee’s die dagenlang door open woestijn trok om Kobane in puin te schieten. Niet één enkele aanval van deze “Coalitie”?

  Nog verbazingwekkender is de werving van ISIS die totaal ongehinderd plaatsvindt op Twitter en Facebook. Ik kan me herinneren dat een Oekraïense luchtverkeersleider in 5 minuten was weggejorist toen hij over de straaljagers twitterde die de MH17 achterna zaten. Dat lukt niet met ISIS?
  Flikker toch op.

 4. De aanvallen tegen de Telegraaf hier zijn gelukkig gestopt.
  Las onlangs 5 verschillende kranten, allemaal maken ze dezelfde propaganda.

  En alle Nederlandse kranten steunen Palestina en publiceren antisemitische haatartikelen tegen Israël. Alle Nederlandse kranten doen alsof ze achterlijk zijn rond het ISIS verhaal. ISIS kwam op in Irak, toen Irak was bezet door de NAVO, zoals de Taliban opkwamen in Afghanistan toen Afghanistan vol zat met CIA om de inval van de Sovjet Unie te stoppen.

  Logistiek is het onmogelijk dat een bende vrijbuiters als ISIS zo kunnen overleven. Het professionele leger van Irak was verslagen in een week.
  NAVO zou ISIS binnen een week kunnen stoppen, maar doen dat niet.
  Conclusie: ISIS is een product van NAVO en bondgenoten!

  Mel Ve en Johan Oldenkamp werken nu voor Maltezer Ridder Alfred Webre.
  CCN.
  Jawel, Alfred Webre is een strijdgenoot van wijlen Prins Bernhard.
  Ook Desiree Rovers werkt nu voor de Maltezer Ridders en het antisemitisme op CCN is te schokkend om deze lieden nog te volgen.

  Verzoek nog, de ruzie tussen Eric Donk en bovengetekende privé te houden.
  Liever nog om tot een overeenkomst te komen om de ruzie te beëindigen.
  Natuurlijk moeten er artikelen geproduceerd worden, alle begrip, maar een suggestie zou zijn op ze minst het schelden in artikelen na te laten. Iemand die verslaafd is aan benzine, tabak of koffie behoeft men niet meteen een junkie te noemen. In de medische kant achter de propaganda oorlog tegen de drugs, kan men zich eigenlijk geen onverschilligheid veroorloven.

  Leuke nieuwe artikelen zag ik.
  We zouden liever hier Vincent… Theo van Gogh hier zien, maar beste man werd afgeschoten, met tevens als valse vlag tegen Islam, zoals we weten. Micha is wat we nog over hebben, steun is terecht.

 5. Ik begrijp dat die 23 september vooral te maken had met geldprobleem om dit blogje in de lucht te houden. Alleen als je ernstig van het padje af bent ga je geld zorgen on dit blog overeind te houden.

 6. Als iemand (die om te beginnen dit ondenkbaar naargeestige/sinistere op den duur compleet fnuikende probleem ziet) een betere oplossing weet, dan proactief op deze -zonder hulpmiddelen over het algemeen niet/nauwelijks OP TIJD herkenbare- diepe, driedimensionaal levensbedreigende ECHTE KRANKZINNIGHEID te gaan testen, houd ik mij aanbevolen.

  Met psychopaten kun je niet (echt) constructief redeneren, met normale mensen wel.

  Als het voorstel (werkelijk) beter is, bijv. sneller (!) grootschalig te implementeren, dan ben ik er meteen voor.

 7. Psychopaten hebben (behalve de sleutel van de wapenkast: zie de onmenselijk krankzinnig energiek gedreven gerichtheid van PB in en na WO II daarop) d.m.v. typisch ‘adapted compensated’ psychopathisch gesjacher de geldpers in handen gekregen en de verdeling van het geld.

  Macht en controle.

  Leven en waarheid worden zo (vandaag de dag onnodig!!!) uiteraard steevast hooguit tot “liefdewerk oud papier”. Totdat de strop door deze MONSTERS naar believen geheel aangehaald wordt.

  Hoogste tijd dat dit rechtgezet (!) wordt.

  WE MOETEN PROACTIEF OP (gruwelijke diepe stoornis) PSYCHOPATHIE GAAN TESTEN!

  1. Psychopathie bestaat niet.
   Psyche is Grieks voor geest.
   Men kan niet bewijzen dat een geest ziek kan zijn.
   Onze geest heeft geen bultjes, men kan geen temperatuur afnemen van een geest, een geest heeft geen hartslag.

   Een geest kan worden gestuurd, misleid, geleid, beleid, maar ziekte is niet toe te passen op geestelijke oorzaken voor gedrag.
   Wat erger is, dergelijke sofistiek wordt gebruikt om de werkelijke motieven geheim te houden.

   Misschien te moeilijk voor u, maar wetenschapsvervalsingen spelen een grote rol in het geloof van deze tijd. Wat iemand gelooft kan aanzetten tot daden. Maar dit geloof wordt nogal beïnvloed door bewuste partijen in globale strategie.

   De meeste drugs van de psychiatrie gebruikt in Nederland werden getest in de Sovjet Unie, DSM4 is de Maleus Malificorum van de moderne Inquisitie, dus uw bijgeloof in psychopathie is te schokkend voor meer nuchtere lieden, om dit niet even te vermelden hier.

Geef een reactie